طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه فرنگی
سس نوعی چاشنی غلیظ است که برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده می شود. کلمه “سس” یک کلمه فرانسوی با ریشه لاتین است. دنیای سس ها دنیای متفاوت و متنوعی است و شما می توانید با کم و زیاد کردن مواد اولیه، انواع سس های مختلف را درست کنید.
اما این بار قصد داریم این کار را انجام دهیم طرز تهیه سس قرمز این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم که با استفاده از رب گوجه فرنگی تهیه می شود و بسیار لذیذ و یکی از بهترین گزینه ها برای گیاهخواران است. این آموزش را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه سس قرمز ماکارونی و پیتزا
رب گوجه فرنگی | 150 گرم |
آب گرم | 1 فنجان |
روغن زیتون | 1/3 فنجان |
پودر پونه کوهی یا آویشن | 1 اتاق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
شکر دانه ریز | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس قرمز برای پاستا و پیتزا
- برای تهیه سس قرمز با رب گوجه فرنگی کافی است همه مواد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- مواد را در یک بطری شیشه ای بریزید و به مدت 2 تا 12 ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد با هم مخلوط شوند.
- حال اگر می خواهید از این سس قرمز به عنوان سس پایه روی خمیر پیتزا استفاده کنید ابتدا آن را خوب مخلوط کنید و سپس با قاشق روی خمیر پیتزا بریزید و مواد پیتزا را روی این سس قرار دهید.
سس قرمز به چند روش مختلف تهیه می شود و شاید این روش یکی از ساده ترین و راحت ترین روش ها به حساب بیاید زیرا فقط باید مواد اولیه را با هم ترکیب کنید و کار اصلی پختن سس در فر با خمیر پیتزا و دیگری است. پیتزا آماده می شود. امیدواریم از این آموزش ساده نهایت استفاده را ببرید و بتوانید یک سس قرمز قابل قبول را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید. نوشیدنی
گروه مجله بست های آشپزی