G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن

پاییز بهترین زمان برای استفاده از غذاهای تازه و طبخ غذاها، دسرها و محصولات تازه است. یکی از این غذاهای جذاب مربای پوست پسته تازه یا مربای پوست پسته خشک است. این مربا علاوه بر طعم بی نظیر و عطر لذیذ، بسیار خاص است. این مربا را می توانید با پوست خشک پسته یا با پوست نرم آن درست کنید. در این مطلب از سایت مجله بست طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک را با نکات اصلی آن شرح می دهیم.

نمایش می دهد: در مجله بست هم می توانید طرز تهیه مربا بدون شکر و طرز تهیه مربای انگور و طرز تهیه مربای زردآلو را بخوانید.

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

مواد لازم

مواد لازم
پوست پسته تازه 500 گرم
با تشکر 500 گرم
آب 3-4 فنجان
زعفران خیس شده (اختیاری) چند قاشق چایخوری
هل یا وانیل (اختیاری) 1 قاشق چای خوری
آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
پسته تازه یا خلال پسته (اختیاری) نصف فنجان

طرز تهیه

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدنتهیه مربای پوست پسته تازه و خشک نکات - طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن

مرحله 1

طرز تهیه پوست پسته: پوست پسته را خوب بشویید و به مدت 6 ساعت در آب سرد قرار دهید. در این مدت چند بار آب را عوض کنید تا تلخی اولیه پوست پسته گرفته شود.

مرحله 2

برای کاهش تلخی پوست پسته، آن را در آب در حال جوش قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. سپس پوست آن را از آب در حال جوش خارج کرده و به آب سرد منتقل کنید. این مرحله را چهار بار تکرار کنید. اگر باز هم احساس تلخی کردید، می توانید فرآیند جوشاندن و خنک شدن آب را تکرار کنید تا تلخی آن کاملا از بین برود و عطر طبیعی پوست پسته حفظ شود.

مرحله 3

پوست های آماده شده را با آب و شکر در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید مخلوط به آرامی بجوشد و غلیظ شود. در این مرحله هل یا وانیل را به مخلوط اضافه می کنند تا طعم و عطر خوبی به مربا بدهد.

مرحله 4

بعد از غلیظ شدن مربا، آب لیمو و خلال پسته را به مخلوط اضافه کنید. اگر زعفران و گلاب تخمیر شده نیز مورد علاقه شماست، در این مرحله آن ها را اضافه کنید و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید. دلیل استفاده از قاشق چوبی این است که این قاشق ها به دلیل مواد طبیعی که دارند با مواد داخل کاسه واکنش شیمیایی نمی دهند و در نتیجه طعم اصلی مربا حفظ می شود.

مرحله 5

قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک می ریزیم و درب آنها را محکم می بندیم.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن1731113294 223 طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک نکات - طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن

نکات اولیه برای تهیه مربای پوست پسته تازه

  • مهم ترین نکته در تهیه این مربا حذف تلخی پوست پسته است. هرچه این مرحله بهتر انجام شود طعم نهایی مربا بهتر می شود.
  • مطمئن شوید که پوست پسته سالم و خوب است
  • پوست های سیاه، ترک خورده و آسیب دیده برای تهیه مربا مناسب نیستند.
  • پوست های صورتی مربای گرم تری می دهند.
  • برای تهیه این مربا بهتر است از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
  • هرگز مربای داغ را داخل شیشه نریزید، بگذارید کاملا خنک شود.
  • اگر مربا بعد از سرد شدن شل شد، چند دقیقه بجوشانید.
  • می توانید در مراحل پایانی پخت مقدار کمی کره اضافه کنید تا مربا شفاف شود.
  • در صورت تمایل می توانید پسته یا بادام خلال شده را در زمان جوش نهایی به مربا اضافه کنید.
  • از یک قاشق چایخوری آبلیمو یا دو قاشق چایخوری آبلیموی تازه برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که در دستورالعمل پخت برای هر کیلوگرم شکر از 6 پیمانه اندازه گیری استفاده شده است. (لیوان دسته دار)
  • 500 گرم پوست پسته خام بدون شستن و جوشیدن برای تهیه 11 فنجان کافی است.
  • بعد از اینکه پوست پسته در قابلمه به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا آرام آرام بجوشد.
  • در نظر داشته باشید که پس از هر بار جوشاندن پوست پسته، با کاهش حجم آن، آب آن کاهش می یابد.
  • سعی کنید شکر، آب، هل و گلاب را مخلوط کنید.
  • افزودن زعفران و گلاب به مربا بوی فوق العاده ای می دهد اما این مواد اختیاری هستند و می توانید بنا به ذائقه خود از آنها استفاده کنید.
  • بهتر است هر بار بیشتر از دو کیلو مربا درست نکنید. با این مقدار مربای بهتری به دست می آید. اگر تصمیم دارید مربای بیشتری درست کنید، سعی کنید دو یا سه کیلوگرم را در چند مرحله بپزید.
  • هرگز مربای داغ را داخل شیشه نریزید. بگذارید یک شب در یخچال بماند.
  • اگر مربا آبکی بود آن را چند بار بجوشانید.
  • اگر بعد از مدتی مربا کپک زد به این دلیل است که آب زیادی دارد و شربت به اندازه کافی غلیظ نیست و شکر آن کم است. در این صورت شکر را دوباره داخل آن بریزید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن1731113295 864 طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک نکات - طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و خشک + نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخ شدن

طرز تهیه مربای پوست پسته خشک

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته خشک

مواد لازم
پوست پسته خشک شده 500 گرم
با تشکر 1 کیلو
آب 3 یا 4 فنجان
هل یا وانیل 1 قاشق چایخوری سرسف
آب لیموی تازه نصف فنجان
پسته تازه یا خلال پسته 150 گرم

طرز تهیه مربای پوست پسته خشک

  • برای تهیه مربای پوست پسته با پوست خشک این میوه ابتدا پوست پسته خام را جدا کرده و بشویید.
  • سپس 2 تا 3 بار بجوشانید تا کاملا بپزد و تلخی آن از بین برود.
  • سپس آن را به مدت 5 ساعت در آب سرد قرار دهید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
  • مانند روش اول شکر و آب را در قابلمه بریزید.
  • وقتی جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را داخل آن بریزید تا چند بار بجوشد و شکر کاملا غلیظ شود.
  • در مرحله آخر آبلیمو و گلاب و خلال پسته و وانیل را اضافه کرده و یکی دو بار با قاشق چوبی مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید تا خنک شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا