طرز تهیه نان گردویی و موزی به ۲ روش با شکر و بدون شکر
مجله بست سرویس آشپزی نان گردویی نوعی دسر محبوب است که در اکثر کافه ها با قهوه، چای، شکلات داغ و … سرو می شود. جالب است بدانید که این دسر خوشمزه را می توان به روشی ساده طبخ کرد. نان گردو علاوه بر طعم مطبوع، به دلیل وجود مغز گردو، خواص بسیاری نیز دارد. گردو حاوی مقادیر زیادی امگا 3 و ویتامین های B1، B6 و B5 است. اگر شما هم می خواهید این نان خوشمزه را سر سفره های صبحانه و شام خود بیاورید، با ما همراه باشید. در این مطلب در مورد طرز تهیه این دسر و نکات پخت آن صحبت می کنیم.
طرز تهیه نان گردویی خوشمزه در خانه
برای تهیه نان گردویی به مواد اولیه ای که در جدول زیر می بینید نیاز است.
مواد لازم |
|
آرد الک شده |
2 فنجان |
با تشکر |
1 فنجان |
گردوی خرد شده |
1 فنجان |
بکینگ پودر |
1 قاشق چای خوری |
کره نرم شده |
1/5 فنجان |
تخم مرغ |
2 عدد |
پودر دارچین |
1/5 قاشق غذاخوری |
شیر |
2 قاشق سوپ خوری |
موز رسیده |
3 عدد متوسط |
عصاره وانیل |
1 قاشق چای خوری |
👩🍳 چند نکته:
- می توانید شکر را با عسل جایگزین کنید. برای تهیه نان گردویی شیرین بدون شکر و برای تهیه نان گردویی بدون شکر کمتر از 3 قاشق چایخوری عسل استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که افزودن عصاره موز، دارچین و وانیل به نان آجیلی بستگی به ذائقه شما دارد اما افزودن آنها طعم و عطر دسرهایتان را بهتر می کند.
- اندازه مهره نیز به سلیقه شما بستگی دارد. پس گردوها را به اندازه دلخواه برش دهید.
دستور پخت:
- ابتدا به کره ای که به دمای محیط رسیده شکر اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. باید به هم زدن ادامه دهید تا دانه های شکر از بین بروند و کره کاملا یکدست شود. اگر به جای شکر از عسل استفاده می کنید، ابتدا عسل را به کره اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید.
- در مرحله بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید. هر تخم مرغی را که اضافه می کنید مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- در این مرحله عصاره وانیل و موز خرد شده را اضافه کنید.
- در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین و گردو را با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید. در این مرحله مخلوط را با قاشق هم بزنید. توجه داشته باشید که هم زدن زیاد نان را خراب می کند.
- دو قاشق غذاخوری شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
- کف ظرفی که می خواهید نان را در آن بپزید با کره چرب کرده و خامه شیرین را می ریزیم و برای تزئین کمی دارچین می پاشیم و در فر 350 درجه می گذاریم تا بپزد. طبیعتاً باید فر را از قبل گرم کنید.
- پخت این کیک حدود 55 تا 60 دقیقه طول می کشد. برای بررسی اینکه کیک درست شده یا نه، بعد از 55 دقیقه یک خلال دندان داخل آن فرو کنید. اگر چیزی به آن نچسبید، نان آماده است و می توانید آن را از فر خارج کنید.
- – برای خارج کردن کیک از قالب 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس نان را از قالب خارج کرده و برش دهید. نوشیدنی
حرف آخر
نان گردوی موزی یکی از مقوی ترین دسرهایی است که در سرتاسر دنیا پخته می شود و به عنوان صبحانه یا میان وعده استفاده می شود. از آنجایی که طبیعت این دسر گرم است، عمدتا در فصل های پاییز و زمستان با نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه سرو می شود.
یکی از دلایل طعم بی نظیر این دسر وجود گردو در آن است به طور کلی می توان گفت همه غذاهایی که با گردو تهیه می شوند طعم مطبوعی دارند. اگر شما هم به طعم آن علاقه دارید، توصیه می کنیم مقاله طرز تهیه کیک گردویی و طرز تهیه کلوچه گردویی خانگی را از دست ندهید. نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟ اگر با این دستور نان گردوی موزی درست می کنید، لطفا تجربه و نظر خود را با ما و سایر رفقایمان در میان بگذارید. مجله بست آن را پست کنید.