سبک زندگی

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه

کیک مرغ یکی از انواع کیک های غذایی است که برای مهمانی ها و جشن های تولد انتخابی عالی و شیک محسوب می شود. طرز تهیه این کیک بسیار ساده است و طعم آن تقریباً مشابه سالاد علوی است. نکته مهم در تهیه کیک مرغ تزیین آن است که با کمی خلاقیت و صرف وقت می توانید تزیینات زیبا و خلاقانه ای روی این کیک غذایی درست کنید و همه را شگفت زده کنید.

مواد اولیه ناگت مرغ، مانند بیشتر سالادها را می توان حذف یا جایگزین کرد. به عنوان مثال؛ می توانید آن را کمتر چرب کنید سس مایونز ماست کم چرب را جایگزین کنید یا پیازچه را به طور کامل از آن جدا کنید اما توصیه ما به شما این است که برای یک بار هم که شده کیک مرغ را طبق دستور اصلی و بدون کم و زیاد درست کنید تا یک کیک بی نظیر و عالی داشته باشد. طعم و مزه طعم البته، اگر می خواهید طعم های جدیدی بچشید، می توانید با اضافه کردن یا کم کردن موادی مانند قارچ، ترکیب های جدیدی مانند کیک مرغ و قارچ ایجاد کنید.

طرز تهیه کیک مرغ و گردو

مواد لازممقدار
سینه مرغ1 عدد
پیازچه3 فنجان
گردوی تازه20 عدد
سس مایونز1 فنجان کوچک
ماست خامه ای2 فنجان
سخاوتمندانه1 فنجان
نمک و فلفلدر حد لازم
نان تستدر حد لازم

طرز تهیه کیک مرغ، کیک مرغ، کیک مرغ و پیاز، طرز تهیه کیک مرغ و پیاز، تزیین کیک مرغ، انواع کیک مرغطرز تهیه کیک مرغ، کیک مرغ، کیک مرغ و پیاز، طرز تهیه کیک مرغ و پیاز، تزیین کیک مرغ، انواع کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ و گردو:

  1. برای تهیه کیک مرغ و گردو؛ ابتدا باید سینه مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه بپزید.
  2. وقتی مرغ پخت، آن را برش دهید.
  3. گردو را طوری برش دهید که تکه های کوچک گردو زیر دندان قرار بگیرد. (آسیاب نکنید.)
  4. پیازها را بشویید و خرد کنید. هم قسمت سفید پیازچه و هم قسمت سبز پیازچه را خرد کنید.
  5. سس مایونز، ماست، خامه، کمی آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید.
  6. حالا تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
  7. دو طرف نان تست را برش داده و در کاسه مورد نظر قرار دهید. می توانید چهار یا شش کیک را روی هم بچینید، این مقدار به اندازه و نوع تزیین کیک شما بستگی دارد.
  8. حالا مقدار بسیار کمی سس روی کیک ها بریزید و مقداری از موادی که آماده کردید را روی سطح کیک ها قرار دهید و روی آن ها را کاملا بپوشانید.
  9. یک ردیف دیگر نان را روی مواد قرار دهید و به همین ترتیب ادامه دهید.
  10. باید لایه نهایی نان را طوری فرم دهید که بتوانید روی آن و اطراف کیک را با سس بپوشانید، درست مثل پخش کیک خامه ای.
  11. می توانید روی کیک را با هر چیزی که دوست دارید مانند ذرت، کاهو، هویج و … بپوشانید یا از کناره های نان تست خرد شده استفاده کنید.
  12. کیک مرغ را به سلیقه خود با گوجه فرنگی و هویج تزیین کنید.
  13. کیک مرغ را در یخچال قرار دهید تا مواد با هم مزه دار شوند.

کیک مرغ شما آماده است. بهتر است این کیک مانند سالاد والا، سالاد ماکارونی و … را از شب قبل از سرو تهیه کنید و در یخچال بگذارید تا طعم آن بهتر شود.

نوشیدنی

کیک مرغ و گردوکیک مرغ و گردو

طرز تهیه کیک مرغ و گردو با سس مخصوص

1. طرز تهیه سس کیک مرغ و گردو

مواد لازم (برای چهار نفر)
سس مایونز1 فنجان
عصاره ماست خامه ای2 فنجان
خامه صبحانه 1 فنجان
نمک و فلفل سفید در حد لازم

دستور پخت:

  • سس مایونز، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید. تا زمانی که کاملا جامد یا سس مانند شود. (سس مایونز و خامه نباید خیلی رقیق باشند.)
  • مخلوط به دست آمده را با نمک و فلفل مزه دار کنید. توجه داشته باشید که این سس قوام غلیظی دارد و می توانید آن را در قیف بریزید و با وردنه به آن فرم دهید.

در آینده دستور پخت کیک مرغ و گردو را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

2. طرز تهیه کیک مرغ و گردو

مواد لازم (برای چهار نفر)
نان تست15 ورق
سینه مرغ کبابی1 قطعه کامل
آجیل 15 عدد
پیاز متوسط، خرد شده3 عدد
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

  • گردوها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و سپس آبکش کنید و خرد کنید. اگر می خواهید گردوها قوام کیک ترد داشته باشند، می توانید از گردوی خیس نشده استفاده کنید.
  • در ظرفی مرغ خرد شده را با پیازچه، جعفری، گردوی خرد شده و نصف سس مخصوص مخلوط کنید. (در صورت تمایل می توانید پیاز را جدا کنید.)
  • در این مرحله نمک و فلفل و آویشن را به دلخواه به مواد اضافه کنید.
  • کناره های نان تست را با چاقو از هم جدا کنید سپس 5 تکه نان تست را کف ظرف بچینید.
  • روی نان را با کمی سس مخصوص بپوشانید. (به طوری که یک لایه نازک سس روی نان گذاشته شود).
  • در این مرحله موادی را که با هم مخلوط کرده اید روی نان قرار دهید و روی آن ها را به خوبی با مواد بپوشانید. (برای به دست آوردن برش های تمیز از کیک مرغ، ارتفاع استاندارد مواد میانی معمولاً 2 سانتی متر است.)
  • 5 تکه نان را روی مواد قرار دهید و سطح نان را کمی به سمت پایین کاسه فشار دهید.
  • مراحل بالا را برای لایه های بعدی به همین ترتیب تکرار کنید. لازم به ذکر است که شکل استاندارد این کیک از سه لایه نان تشکیل شده و لایه آخر این کیک باید نان باشد.
  • وقتی همه لایه های کیک را با دقت چیدید، بقیه سس مخصوص را کاملا دور کیک بپوشانید و با استفاده از بشقاب یا کاردک مخصوص سطح آن را صاف کنید. همچنین می توانید سس مخصوص را داخل قیف بریزید و روی کیک را با رول های دلخواه تزیین کنید.
  • برای تزیین سطح کیک می توانید از سبزیجات تازه، زیتون، خیار، ژامبون، هویج، ذرت، گوجه فرنگی، میگوی خشک و … استفاده کنید.
  • کیک مرغ را حداقل 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد قوام کافی پیدا کنند و طعم ها با هم مخلوط شوند.

نوشیدنی…

طرز تهیه کیک مرغ و گردوطرز تهیه کیک مرغ و گردو

3 نکته برای تهیه کیک مرغ و گردو

  • می توانید کاتر نان را طوری تنظیم کنید که نان را داخل قالب کمربندی قرار دهید و در انتها شکل کیک دایره ای پیدا کنید.
  • نان نان مرغ را می توان از انواع نان های مختلف از جمله نان جو انتخاب کرد.
  • دستور فوق یکی از بهترین و البته حرفه ای ترین دستورهای تهیه این غذا است. سرآشپزهای رستوران گاهی اوقات مواد میانی را مطابق با ذائقه مشتریان خود تغییر می دهند. به عنوان مثال، گاهی اوقات از چیزهایی مانند خیارشور، پسته یا تکه های زیتون در تهیه مواد میانی استفاده می شود. همچنین می توانید طبق سلیقه خود مواد مورد علاقه خود را به این دستور اضافه کنید

حرف آخر

این غذا به عنوان غذای اصلی و پیش غذا و همچنین یک گزینه شیک تر در جشن های تولد، جشن ها یا مجالس عصرانه سرو می شود. به طور معمول، اگر این غذا به عنوان پیش غذا استفاده می شود، با سرو آن به عنوان برش های کیک، ممکن است مهمانان فکر کنند که این غذا یک تکه کیک شیرینی شیرین است.

برای دریافت ایده های جذاب برای تزیین کیک مرغ، مقاله طرز تهیه و تزیین کیک مرغ را بررسی کنید و نظرات و تجربیات خود را در سایت مجله بست در قسمت نظرات با سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا