سبک زندگی

باز کردن نارگیل با ۲ روش گذاشتن در فر و استفاده از چکش

مجله بست | خدمات خانه داری – نارگیل خواص زیادی دارد. نارگیل تازه بسیار خوشمزه تر از نارگیلی است که برای مدت طولانی پوست کنده شده است. بنابراین همیشه سعی کنید نارگیل تازه مصرف کنید. اما پوست کندن نارگیل گاهی اوقات دشوار است. برخی از افراد فکر می کنند که برای باز کردن نارگیل به مته، اره و سایر ابزارهای خاص نیاز دارند و ممکن است به طور کلی از خرید نارگیل خودداری کنند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که از مشکل پوست کندن نارگیل رنج می برید، نگران نباشید. راه های ساده ای برای این کار وجود دارد. در زیر دو روش باز کردن نارگیل را به شما آموزش می دهیم.

مراحل آماده سازی قبل از باز کردن نارگیل

ابتدا باید نارگیل را آماده کنید:

1- در بالای نارگیل یک سوراخ ایجاد کنید

در بالای نارگیل سه چشم یا سوراخ وجود دارد. یکی از آنها معمولا ضعیف ترین است و به راحتی می توان آن را سوراخ کرد. بنابراین می توانید آنها را با یک چاقوی تیز فشار دهید تا فرورفتگی ضعیف تری پیدا کنید. هنگامی که فرورفتگی ضعیف را پیدا کردید، چاقوی خود را داخل آن قرار دهید تا یک سوراخ 1/2 اینچی (1.27 سانتی متری) ایجاد کنید. همچنین می توانید از یک سیخ یا پیچ گوشتی فلزی برای ایجاد سوراخ در بالای نارگیل استفاده کنید.

سوراخ ضعیف نارگیل را پیدا کنید تا نارگیل باز شودسوراخ ضعیف نارگیل را پیدا کنید تا نارگیل باز شود

۲- نارگیل را به صورت وارونه روی یک فنجان قرار دهید

برای جمع آوری آب نارگیل به یک فنجان نیاز دارید. نارگیل را وارونه قرار دهید تا سوراخی که ایجاد کردید دقیقاً بالای فنجان باشد. همچنین می توانید نارگیل را در یک کاسه قرار دهید تا آب جمع شود. لیوان به شما این امکان را می دهد که نارگیل را برای مدتی به حال خود رها کنید و کارهای دیگری انجام دهید.

نارگیل را روی لیوان قرار دهید تا نارگیل باز شودنارگیل را روی لیوان قرار دهید تا نارگیل باز شود

3- آب نارگیل را کاملا فیلتر کنید

پس از قرار دادن نارگیل به صورت وارونه روی لیوان، آن را برای چند دقیقه بگذارید تا تمام مایع نارگیل تخلیه شود. ممکن است لازم باشد نارگیل را چند بار تکان دهید تا مقدار کمی آب آزاد شود. شما باید حدود سه چهارم فنجان (118 تا 177 میلی لیتر) آب نارگیل جمع آوری کنید. آب به دست آمده از نارگیل تازه و جوان باید شیرین باشد. اگر مایع داخل نارگیل روغنی است، احتمالاً نارگیل خوب نیست و باید دور ریخت. (در مورد خواص آب نارگیل در مجله بست حتما مطالعه کنید.)

آب نارگیل را تخلیه کنید تا نارگیل باز شودآب نارگیل را تخلیه کنید تا نارگیل باز شود

روش اول: نارگیل را با حرارت دادن باز کنید

1- فر را از قبل گرم کنید.

برای اینکه از حرارت برای باز کردن نارگیل استفاده کنید، مهم است که فر به اندازه کافی داغ باشد. دما را روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. برای استفاده از این روش، حتما آب نارگیل را تخلیه کنید.

فر را از قبل گرم کنید تا نارگیل باز شودفر را از قبل گرم کنید تا نارگیل باز شود

2- نارگیل را در فر قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید.

نارگیل آبکش شده را در فر قرار دهید. اجازه دهید نارگیل برای حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که ترک هایی در پوسته آن مشاهده کنید گرم شود. اگر بعد از 10 دقیقه نارگیل ترک نخورد، حرارت دادن را ادامه دهید تا متوجه شوید که پوسته شروع به ترکیدن کرده است. هر چند دقیقه یکبار نارگیل را چک کنید تا مطمئن شوید که زیاد داغ نشده است. اگر عجله دارید، می توانید نارگیل را نیز در مایکروویو قرار دهید. آن را در مایکروویو قرار دهید و آن را به مدت سه دقیقه با قدرت متوسط ​​گرم کنید.

نارگیل را 10 دقیقه در فر بگذارید تا نارگیل باز شودنارگیل را 10 دقیقه در فر بگذارید تا نارگیل باز شود

3- نارگیل را از فر خارج کرده و در حوله بپیچید.

وقتی نارگیل شروع به ترکیدن کرد، آن را از فر خارج کنید. بگذارید دو تا سه دقیقه خنک شود. سپس نارگیل را در یک حوله کوچک آشپزخانه یا پارچه بپیچید.

نارگیل را از فر خارج کنید تا نارگیل باز شودنارگیل را از فر خارج کنید تا نارگیل باز شود

4- نارگیل را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را روی سطح سفت بکوبید.

نارگیل حوله شده را در یک کیسه زباله پلاستیکی بزرگ قرار دهید. کیسه را ببندید و نارگیل را روی یک سطح سخت چند بار ضربه بزنید تا زمانی که احساس کنید نارگیل پاره می شود. هر چه سطحی که به نارگیل ضربه می زنید سخت تر باشد، راحت تر می شکند. یک سطح بتنی در این مورد به خوبی عمل می کند.

نارگیل را روی سطح سفت بکوبید تا نارگیل باز شودنارگیل را روی سطح سفت بکوبید تا نارگیل باز شود

5- پوست را با چاقو جدا کنید.

هنگامی که نارگیل ترک خورد، آن را از کیسه زباله بردارید و حوله را باز کنید. هر تکه را بردارید و یک چاقو بین پوسته و گوشت سفید نارگیل بچسبانید تا با احتیاط از هم جدا شوند. برای جدا کردن گوشت و پوسته نارگیل نیازی به استفاده از چاقوی تیز ندارید. فقط بین پوسته و گوشت نارگیل فاصله کمی بگذارید تا به راحتی جدا شود.

پوست آن را با چاقو جدا کنید تا نارگیل باز شودپوست آن را با چاقو جدا کنید تا نارگیل باز شود

6- فیبر را از گوشت نارگیل حذف کنید.

پس از برداشتن پوسته نارگیل، هنوز مقداری الیاف قهوه ای روشن روی گوشت سفید را می پوشاند. برای جدا کردن این الیاف می توانید از لایه بردار استفاده کنید. اگر پوست کن ندارید می توانید از چاقوی تیز هم استفاده کنید. هنگامی که فیبر از گوشت جدا شد، می توانید نارگیل را بخورید یا بپزید.

پوست کن برای باز کردن نارگیلپوست کن برای باز کردن نارگیل

روش دوم: نارگیل را با چکش باز کنید

1- نارگیل را در حوله بپیچید و نگه دارید.

پس از تخلیه آب نارگیل، حوله آشپزخانه را دور نارگیل بپیچید. چهار طرف دستمال را روی نارگیل تا بزنید.

حوله را دور نارگیل بپیچید تا نارگیل باز شودحوله را دور نارگیل بپیچید تا نارگیل باز شود

2- نارگیل را با چکش بزنید تا ترک بخورد.

نارگیل را در حوله نگه دارید و با چکش روی آن ضربه بزنید. هنگامی که نارگیل را می زنید، آن را بچرخانید تا تمام قسمت بیرونی آن ضربه بخورد تا زمانی که از وسط شروع به ترک خوردن کند.

با چکش بزنید تا نارگیل باز شودبا چکش بزنید تا نارگیل باز شود

3- نارگیل را با دست از محل ترک برداشته کنید.

هنگامی که پوسته بیرونی نارگیل را شکستید، با انگشتان خود آن را به دو یا چند قسمت تقسیم کنید. نارگیل را طوری روی میز قرار دهید که قسمت شکسته آن رو به پایین باشد. اگر متوجه شدید که نارگیل به راحتی شکافته نمی شود، مرحله چسباندن را در اطراف ترک های ایجاد شده تکرار کنید.

نارگیل را با دست تقسیم کنید تا نارگیل باز شودنارگیل را با دست تقسیم کنید تا نارگیل باز شود

4- نارگیل را با چکش بزنید تا گوشت آن خارج شود.

پس از نصف کردن نارگیل، از یک پتک برای ضربه زدن به هر تکه استفاده کنید. این کار به شل شدن گوشت و بیرون کشیدن آن از پوست کمک می کند تا بتوانید راحت تر آن را جدا کنید. مطمئن شوید که تمام قسمت های نارگیل را با پتک بزنید تا مطمئن شوید که گوشت همه جا از هم جدا می شود. ایده خوبی است که وقتی به آن‌ها ضربه می‌زنید، نیمه‌های نارگیل را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید، زیرا وقتی زمان جدا کردن پوسته از گوشت فرا می‌رسد، می‌توانید کارتان را راحت‌تر کنید.

نارگیل رنده شده را فشار دهید تا نارگیل باز شودنارگیل رنده شده را فشار دهید تا نارگیل باز شود

5- گوشت نارگیل را با چاقو جدا کنید.

بعد از اتمام چکش کاری، چاقویی را بین پوسته و گوشت نارگیل قرار دهید و مانند اهرمی آن را در جهت مخالف فشار دهید تا گوشت از پوسته جدا شود. این کار را با تمام تکه های نارگیل انجام دهید تا همه قسمت ها از پوسته جدا شوند. حتما از چاقوی کره استفاده کنید تا نگران بریدن دست خود نباشید.

گوشت نارگیل را با چاقو برش دهید تا نارگیل باز شودگوشت نارگیل را با چاقو برش دهید تا نارگیل باز شود

6- فیبر را از گوشت نارگیل حذف کنید.

هنگامی که گوشت از پوست جدا می شود، هنوز یک پوست نازک، قهوه ای و فیبری در خارج وجود دارد. با استفاده از لایه بردار پوست را با دقت جدا کنید. بنابراین در نهایت فقط گوشت نارگیل باقی می ماند. پس از جدا شدن گوشت نارگیل از پوست، نارگیل آماده خوردن یا طبخ است.

پوست نارگیل را جدا کنید تا نارگیل باز شودپوست نارگیل را جدا کنید تا نارگیل باز شود

حرف آخر

پوست کندن و باز کردن نارگیل کار سختی نیست و نیازی به قدرت بازو زیادی ندارد. بعد از نوشیدن نارگیل، آب نارگیل را فراموش نکنید. آب نارگیل دارای خواص تولید مثلی است. برای آشنایی با خواص نارگیل نیز می توانید مقاله را مطالعه کنید خواص شیر نارگیل در النجمه نیز بخوانید.

چه راه های دیگری برای باز کردن نارگیل می شناسید؟ آیا تا به حال روش های ذکر شده را امتحان کرده اید؟ فراموش نکنید که نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر مخاطبین در قسمت نظرات و سوالات به اشتراک بگذارید مجله بست آن را پست کنید.

برگرفته از: WikiHow

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا