طرز تهیه دسر انگور با ۵ دستور آسان و خوشمزه
آب نبات انگور یک دسر تابستانی خوشمزه است و انواع مختلفی دارد. برای مثال می توانید آن را به عنوان دسر لعاب دار سرو کنید یا دسری با طعم نشاسته و آب انگور تهیه کنید. با این حال، این دسرهای خوشمزه با دانه های انگور رنگارنگ، اشکال زیبا و خوشمزه ای دارند که می توانند مکمل میز غذاخوری شما باشند. طرز تهیه دسر انگور به ۵ روش مختلف مجله بست او می خواند
دسر ژله انگور
دسر ژله انگور بسیار زیبا به نظر می رسد. با مواد زیر می توانید دسر ژله انگور برای هشت نفر درست کنید.
مواد لازم | |
آب انگور سفید | 2 فنجان |
آب سرد | پینت |
با تشکر | 1/3 فنجان |
پودر ژلاتین | 3 بسته |
انگور بی دانه سبز و بنفش (درست و نصف شده) | کاسه کوچک |
سیب قرمز برش خورده | شماره |
دستور پخت:
برای تهیه دسر خوشمزه ژله انگور مراحل زیر را دنبال کنید:
- یک فنجان آب در قابلمه مناسبی بریزید و بگذارید تا بجوشد.
- ژلاتین را داخل آب در حال جوش می ریزیم و وقتی دانه ها حل شد شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا دانه های شکر کاملا حل شود.
- حرارت را خاموش کنید و آب انگور را به محتویات قابلمه اضافه کنید.
- محتویات کاسه را به ظرف مناسبی منتقل کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
- در این مدت هر 10 دقیقه ژله را امتحان کنید تا اجزای آن کاملا بسته نشود.
- قبل از بستن کامل ژله باید از یخچال خارج شده و به دو قسمت تقسیم شود.
- یک قسمت را با سیب خرد شده و قسمت دیگر را با هسته انگور مخلوط کرده و در دو لایه روی هم قرار دهید.
- روی ژله را صاف کرده و با قاشق کمی فشار دهید. سپس 4 ساعت دیگر در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود.
بعد از گذشت این مدت، ژله انگور آماده سرو است و می توانید آن را در ظرف سرو برگردانید.
دسر انگور سیاه
به این دسر لذیذ انگور می گویند انگور با اسلوک برای یک پذیرایی شیک در شب یلدا نیز محبوب و انتخابی مناسب است. مواد لازم و طرز تهیه این دسر با انگور را در زیر مشاهده کنید.
مواد لازم | |
آب انگور سیاه | 1/5 فنجان فرانسه |
آب | شیشه فرانسوی |
نشاسته گل یا نشاسته گندم | 50 گرم |
با تشکر | 85 گرم |
کره | 17 گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | به اندازه لازم |
دستور پخت:
طرز تهیه دمنوش انگور شامل مراحل زیر است:
- پودر نشاسته و شکر را در آب بریزید و این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- بعد از اینکه بوی نشاسته خام از بین رفت و نت های خرما کمی غلیظ تر شدند، وانیل و کره را اضافه کنید.
- برای ادامه تهیه دسر انگور به این ترتیب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب انگور را اضافه کنید. اجازه دهید محتویات کاسه به دمای اتاق برسد.
نکته مهم: در این مدت محتویات کاسه را مدام هم بزنید تا روی آن نچسبد.
- لیوان های بلند و باریک با همان قطر دهان را آماده کنید و در انتهای آن با آب مرطوب کنید.
- آب نبات انگور را داخل فنجان ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندند.
- پس از گذشت زمان مناسب، لبه های لیوان را با دست رها کرده و کمی تکان دهید. با این کار لوکوم به راحتی از لیوان ها جدا می شود.
- دایره ای برش می زنیم و به پودر نارگیل آغشته می کنیم و در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
دسر انگور یاقوتی
مواد لازم | |
انگور یاقوتی | یک کیلو |
بستنی وانیلی | نیم کیلو |
سخاوتمندانه | 200 گرم |
پودر قند | در صورت تمایل |
بیسکویت ساده بدون خامه | بسته |
دستور پخت:
دسر انگور یاقوتی را به این ترتیب درست کنید:
- انگورهای یاقوتی را می شوییم و دانه های آن را جدا می کنیم و به دو قسمت تقسیم می کنیم.
- یک قسمت را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس قسمت دیگر را با بستنی و خامه در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا مایعی یکدست و بنفش به دست آید.
- روی هر تکه بیسکویت مقداری از آب نبات انگور و مقداری از انگور یاقوتی بریزید.
- در صورت تمایل می توانید روی کلوچه ها کمی پودر قند نیز بپاشید.
توجه: نکته مهم در مورد این دسر انگور این است که باید تا زمان سرو در یخچال یا فریزر نگهداری شود.
دسر انگور با بستنی
اگرچه این دسر انگور مواد کمی دارد اما زمان زیادی برای تهیه آن نیاز است. بنابراین، اگر قصد دارید آن را برای پذیرایی از مهمانان آماده کنید، باید از چند ساعت قبل شروع به کار کنید. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این دسر زیبای انگور آشنا شوید.
مواد لازم | |
ژله انگور | 2 بسته |
بستنی وانیلی | یک فنجان تا یک و نیم فنجان |
دستور پخت:
برای تهیه دسر انگور به این روش مراحل زیر را دنبال کنید:
- بستنی را از فریزر خارج کنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.
- ژله انگور را در دو کاسه جداگانه با دو پیمانه آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- یکی از تکه های ژله را با بستنی مخلوط کرده و با حرکات دایره ای تیز هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
توجه: کف ژله و بستنی را با قاشق بردارید.
- لیوان های ژله را کج نگه دارید و مقداری ژله انگور داخل آنها بریزید.
- فنجان ها را به صورت وارونه در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.
- در مرحله بعد کاسه ژله را بیرون آورده و یک لایه ژله بستنی را روی لایه قبلی بریزید.
- به همین ترتیب ادامه دهید تا ژله تمام شود.
این ژله انگور دو رنگ خوشمزه آماده سرو است و می تواند زیبایی میز پذیرایی شما را دو چندان کند. نوشیدنی
دسر انگور و تخم مرغ یاقوت سرخ
مواد لازم | |
انگور بی هسته یاقوتی | 1/5 فنجان |
نشاسته ذرت | پینت |
موز | 2 عدد |
شیر | 2 فنجان |
با تشکر | پینت |
خامه صبحانه | 100 گرم |
پودر ژله آلوئه ورا یا ژله تمشک | بسته |
دستور پخت:
برای تهیه این دسر خوش رنگ و زیبا مراحل زیر را دنبال کنید:
- نشاسته را در شیر حل کرده و حرارت می دهند. مخلوط را به آرامی هم بزنید و صبر کنید تا بوی نشاسته خام از بین برود.
- سپس شکر را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند و مخلوط به غلظتی مانند فرنی برسد.
- مواد را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.
توجه: وقتی شروع به تهیه دسر با انگور کردید خامه را بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط باشد.
- انگور یاقوتی را در مخلوط کن بریزید و پوره درست کنید.
- پوره انگور را به بقیه مواد دسر انگور اضافه کنید.
- دو عدد موز را له کنید و در کف یک فنجان دسر قرار دهید. سپس پودینگ انگور یاقوتی را روی آن می ریزیم و فنجان را در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
- برای لعاب، یک کیسه پودر ژله تمشک یا ژل آلوئه ورا را با 1/5 فنجان شیر مخلوط کرده و به روش بن ماری حرارت دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
- نصف پیمانه تخم مرغ خیس خورده را به مخلوط ژله اضافه کنید سپس در یخچال قرار دهید.
توجه: دقت کنید که ژله کاملا بسته نشود اما کافی است نیمه بسته باشد و با لایه زیرین در فنجان دسر مخلوط نشود.
- در آخر نیمی از ژله را روی لایه پودینگ بریزید و لیوان پودینگ انگور را کمی در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.
- روی فنجان دسر را با میوه های رنگارنگ فصل تزیین کنید.
حرف آخر
در این مطلب در مورد انواع نبات انگور صحبت کردیم که هر کدام طعمی خاص و منحصر به فرد دارند و شما می توانید با کمک مقاله تزیین ژله از ایده های زیبا و متنوعی برای تزیین آن استفاده کنید. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد و بتوانید میز غذاخوری خود را با این دسرهای خوشمزه و رنگارنگ زیباتر و شیک تر از همیشه بچینید. شاد و سلامت باشید.