G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

دستور پخت کیک خرما و گردو

مجله بست سرویس آشپزی برای تهیه کیک خرما و گردو بهتر است از شکر قهوه ای استفاده کنید. اگر در دسترس نیست، شکر سفید را جایگزین کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که در صورت تمایل می توانید روغن مایع را جایگزین کره ذوب شده در این دستور تهیه کنید. می توانید بسته به ذائقه خود گردو را نیز چرخ کرده، چرخ کرده یا رنده کنید.

برای تهیه این کیک بهتر است از خرمای سفالی استفاده کنید. اگر از مرطوب تازه استفاده می کنید، باید پوست مرطوب را جدا کنید. همچنین می توانید خرمای سفالی را جایگزین تراشه خرما کنید. نکته دیگر در مورد اندازه گیری تاریخ این است که شما باید خرما را بدون هسته اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک خرما و گردو

دقیق

2 فنجان

با تشکر

1 فنجان

تخم مرغ

2 عدد

روغن مایع

3/4 فنجان

شیر

1 فنجان

خرما

1 فنجان

بکینگ پودر

2 قاشق غذاخوری

دارچین

1 قاشق غذاخوری

گردو

1/2 فنجان

دستور پخت کیک خرما و گردو

  1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. خرماهای بدون هسته را با 1 قاشق غذاخوری آب جوش با پشت قاشق نرم کنید.
  3. شکر و روغن را با همزن بزنید تا پف کند.
  4. تخم مرغ ها را یکی یکی به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.
  5. خرماهای نرم شده را به مخلوط کیک اضافه کنید و ابتدا با قاشق خرما را با مواد مخلوط کنید.
  6. سپس گردوی خرد شده یا آسیاب شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  7. آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک کنید.
  8. مواد خشک و شیر را به طور متناوب (در چند مرحله) به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  9. کف یک قالب مربع یا کیک 20 در 20 را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.
  10. مخلوط کیک را در قالب بریزید و بسته به اندازه و دمای فر به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
  11. بعد از سرد شدن روی کیک را با پودر قند یا سس شکلات تزئین کرده و سرو کنید.

ویژگی های میوه ها، ویژگی های خرما و دستور پخت کیک خرما و آجیلویژگی های میوه ها، ویژگی های خرما و دستور پخت کیک خرما و آجیل

در زیر با خواص خرما و گردویی که در تهیه کیک خرما و گردو استفاده شده است آشنا می شویم:

از خواص خرما، این میوه بهشتی چه می دانید؟

  • خرما سرشار از ویتامین است A_B_C_E همچنین حاوی مواد معدنی است مواد معدنی مانند: فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیم. منیزیم موجود در این میوه خاصیت ضد سرطانی دارد و همچنین برای شنوایی، بینایی، کمردرد، درد مفاصل، درمان سینه و نیز مفید است. ریه همچنین مفید است.
  • این میوه به دلیل داشتن ارزش غذایی در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیرد توصیه می شود زیرا خرما کمبود قند ناشی از روزه داری را جبران می کند همچنین به دلیل خاصیت ملین و فیبر، سیستم گوارش را بهبود می بخشد دلیل روزه داری بی تحرکی است، زیرا باعث حرکت می شود.
  • چون قرارهایی هست منیزیم انرژی عضلانی بدن را تقویت می کند و قدرت عمومی بدن را افزایش می دهدفسفر و منیزیم موجود در آن حافظه را تقویت می کند.

ویژگی های میوه، ویژگی های آجیل، دستور پخت کیک خرما و آجیلویژگی های میوه، ویژگی های آجیل، دستور پخت کیک خرما و آجیل

از خواص گردو چه می دانید؟

  • خوردن گردو برای زنان باردار مناسب است زیرا حاوی درصد بالایی از اسید فولیک، ریبوفلاوین و تیامین است.
  • گردو حاوی منگنز، پتاسیم، روی، کلسیم، آهن، منیزیم، سلنیوم و مس است که نقش بسیار مهمی در افزایش میزان اسپرم و سنتز اسیدهای مختلف (مانند اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب) دارد..
  • اسید فولیک موجود در گردو برای زنانی که قصد بارداری دارند بسیار مفید است. و همچنین، ل_آرژنین موجود در گردو نقش مهمی در نعوظ و حفظ استقامت در مردان دارد. گردو حاوی مقدار زیادی روی و امگا 3 است که برای سلامت جنسی مردان بسیار موثر است و از قلب و گردش خون حمایت می کند. به_تیروزین، نوعی اسید آمینه موجود در گردو، به تقویت میل جنسی و تولید هورمون ها کمک می کند. ویتامین ه محتوای گردو به حفظ تعادل هورمونی در مردان و زنان کمک می کند. بنابراین در سال های اخیر به جای ویاگرا از گردو استفاده می شود.
  • مصرف روزانه گردو باعث بهبود جریان خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و همچنین کاهش 10 درصدی کلسترول بد خون این افراد می شود..
  • بیوتین موجود در گردو باعث تقویت مو، بهبود رشد مو و کاهش ریزش مو می شود.
  • از آنجایی که گردو کلسترول پایینی دارد، به کاهش وزن کمک می کند. البته توجه داشته باشید که گردو حاوی کالری نسبتاً بالایی است و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد او هست
  • از گردو به جای داروهای ضد یبوست استفاده کنید زیرا از یبوست جلوگیری می کند.
  • امگا 3 موجود در گردو غشای سلولی پوست را تقویت می کند و با حفظ رطوبت و مواد مغذی و دفع سموم، پوست را درخشان کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می کند.
  • دانشمندان معتقدند که اسید آلفا لینولنیک اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو رشد تومورهای سرطانی را کاهش داده و از گسترش سرطان جلوگیری می کند..
  • خواص آنتی اکسیدانی گردو باعث افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود و از پیری، سرطان و اختلالات عصبی محافظت می کند..
  • خوردن گردو نقش مهمی در مبارزه با بیماری های التهابی مانند آسم، اگزما و روماتیسم دارد.دنبال کننده.
  • گردو سطح کلسترول بد را تنظیم می کند و کلسترول خوب را در بدن افزایش می دهد. مصرف گردو از بروز بیماری های قلبی عروقی و سایر خطرات احتمالی مرتبط با قلب جلوگیری می کند..
  • برای بهره مندی از مقدار کافی مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین، روزانه یک مشت گردو بخورید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا