روش صحیح پوست کندن نارگیل تازه
مجله بست خانه داری – نارگیل یکی از مغذیترین میوههای موجود در طبیعت است، زیرا سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن و آنتیاکسیدانها است و قسمتهای مختلف آن از جمله میوه، آب نارگیل، روغن، آب ریشه و گلهای آن بسیار زیاد است. ارزش های غذایی و خواص درمانی. این میوه خوشمزه و متمایز دارای پوست سخت و چوبی است که مصرف آن را کمی سخت می کند. در این قسمت از مجله بست شما را با روش صحیح پوست کندن نارگیل تازه آشنا می کنیم. با ما همراه باشید.
روش صحیح پوست کندن نارگیل تازه
- برای کندن پوست نارگیل ابتدا باید الیاف و موهای نارگیل را با کمک دست و یک چاقوی تیز کوچک جدا کنید.
- در مرحله بعد لازم است آب نارگیل را بردارید. برای این منظور با کمک پیچ گوشتی یا چاقوی تیز، سه علامت چشم مانند روی نارگیل را بزنید تا سوراخ شود. این قسمت از نارگیل پوسته نازک تری دارد و به راحتی می تواند با فشار کمی سوراخ ایجاد کند.
- توصیه می شود فقط دو چشم نارگیل را سوراخ کنید تا از یکی از آنها هوا وارد شود و از دیگری آب نارگیل خارج شود. این کار باعث افزایش سرعت پوست کندن نارگیل می شود.
- نارگیل را وارونه روی فنجان قرار دهید تا آب آن کاملا تخلیه شود. یک نارگیل متوسط حاوی حدود نصف فنجان آب نارگیل است.
- در مرحله بعد، برای پوست کندن نارگیل به یک پتک نیاز دارید. برای سهولت کار، پیشنهاد می کنیم نارگیل را در یک کیسه پلاستیکی تمیز، پارچه یا حوله بپیچید و با پتک به آن ضربه بزنید. تنها با چند ضربه، پوست نارگیل شل شده و ترک می خورد.
- سپس با قاشق یا چاقو آهسته و با فشار دستی، پوسته چوبی نارگیل را از تفاله میوه جدا کنید. برای این منظور یک قاشق یا چاقو را بین گوشت نارگیل و لبه های پوست چوبی فرو کنید سپس آن را کمی بلند کنید تا تکه های گوشت نارگیل از پوست آن جدا شود.
روش دیگر برای پوست کندن نارگیل گرم کردن میوه است.
- برای این منظور نارگیل را در ماهیتابه یا مایکروفر قرار دهید.
- آن را به مدت 15 تا 30 دقیقه در تابه قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد و پس از این مدت اجازه دهید خنک شود. سپس پوست نارگیل را با ضربه چکش جدا کنید.
- به مدت سه دقیقه در مایکروویو با دمای متوسط 360 تا 600 قرار دهید تا پوسته نارگیل ترک بخورد. توجه داشته باشید که در هر دو روش لازم است قبل از حرارت دادن الیاف نارگیل را جدا کرده و آب نارگیل را خارج کنید.
اگر نارگیل تازه مصرف میکنید، میتوانید آن را با پوست نازک و قهوهای رنگ داخل میوه میل کنید، اما اگر قصد دارید از نارگیل برای تهیه روغن نارگیل یا پودر استفاده کنید، لازم است این پوست داخلی را با از بین بردن نارگیل از بین ببرید. پوست کن
نکاتی در مورد خرید نارگیل
برای خرید و انتخاب نارگیل سالم و تازه همیشه سعی کنید میوه سنگین تری را انتخاب کنید، همچنین می توانید آن را تکان دهید تا صدای شیر داخل آن را بشنوید، زیرا اگر نارگیل بدون شیر باشد باید کهنه باشد یا شیر بیرون آمده باشد. هوا کشیده شده و خراب شده است، توجه داشته باشید که نارگیل زمانی که نارس است حاوی آب بیشتری است، اما به تدریج با بالغ شدن میوه، مقدار آب آن کاهش می یابد، بنابراین هر چه نارگیل سنگین تر باشد، میوه شما تازه تر خواهد بود. همچنین می توانید با استفاده از چاقوی تیز، طرح های زیبایی به انتخاب خود روی نارگیل بسازید و میوه ها را به زیبایی چیدمان کنید.