سبک زندگی

طرز تهیه فالوده طالبی خانگی با بستنی و بدون بستنی

مجله بست سرویس آشپزی مانند فراپه هندوانه، فالودا هندوانه نیز یک نوشیدنی خنک و شیرین تابستانی است. همانطور که می دانید هندوانه با گرم شدن هوا وارد بازار می شود و معمولا آن را برای صبحانه، دسر و میان وعده می خورند. به علاوه می توان آن را به اندازه هندوانه برش داد و یا به دو نیم کرد و بعد از برداشتن دانه ها با کمی شکر و گلاب و حتی مخلوط کردن آن با تکه های یخ به شکل نوشیدنی سردی به نام فالودا می شود. مصرف شده است. در زیر طرز تهیه دو نوع فالوده با طالبی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه فالودا طالبی با بستنی

مواد لازم
طالبی1 عدد متوسط
بستنی2 لیوان
شیرنصف فنجان
یخ خرد شدهنصف فنجان
گل رز1 قاشق غذاخوری
Dragee یا Smarties (اختیاری)برای تزئین

طرز تهیه فالودا طالبی در خانه با بستنی طرز تهیه فالودا طالبی در خانه با بستنی

طرز تهیه فالودا طالبی خوشمزه

  1. ابتدا طالبی را پوست گرفته و خرد کنید.
  2. هندوانه را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ بزند.
  3. سپس آن را از یخچال خارج کرده و در غذاساز یا کاسه مخلوط کن قرار دهید.
  4. بستنی، گلاب، یخ و شیر را اضافه کنید، سپس دستگاه را روشن کنید.
  5. یک دقیقه صبر کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
  6. آب طالبی شما آماده است. آن را در فنجان های سرو بریزید و با تکه های طالبی و اسمارتیز تزئین کنید.

بنوشید. .

طرز تهیه فالودای طالبی ساده و خوشمزه

مواد لازم
طالبی1 عدد متوسط
یخ خرد شده2 لیوان
وانیلسر یک قاشق چای خوری
گل رز1 قاشق غذاخوری
شکر (اختیاری)3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه طالبی در خانه بدون بستنیطرز تهیه طالبی در خانه بدون بستنی

طرز تهیه فالودا طالبی خوشمزه

  1. طالبی سرد را برش دهید و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
  2. حالا یخ، وانیل، گلاب و شکر را به مواد اضافه کنید.
  3. دستگاه را روشن کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  4. آب خوشمزه را در فنجان های سرو بریزید و با مقداری برگ نعنا تزئین کنید.

بنوشید. .

حرف آخر

هنگام خرید این میوه مراقب باشید که هندوانه سنگین‌تر را انتخاب کنید. طالبی هایی را انتخاب کنید که رایحه طبیعی داشته باشند و له و لکه نشوند. این میوه را می توان با بستنی وانیلی سرو کرد و به عنوان میان وعده برای کودکان بدغذایی که همیشه گرسنه هستند تهیه کرد. علاوه بر این، می توان از آن به عنوان سالاد، سوپ سرد یا دسر بستنی طالبی استفاده کرد.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا