طرز تهیه مربای موز با مغز پسته و مغز گردو
مجله بست سرویس آشپزی مربای موز از دسته مرباهای خوشمزه و بسیار سالم است. این مربا را می توانید در وعده صبحانه با نان و خامه یا به عنوان دسر میل کنید. برای آشنایی با طرز تهیه و نگهداری مربای موز با ما همراه باشید.
اگر علاقه مند به مطالعه بخش خاصی از این مقاله هستید، عناوین موجود در لیست زیر را انتخاب کرده و به موضوع مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید.
1. طرز تهیه مربای موز با پسته
مواد لازم | |
با تشکر | نیم کیلو |
موز | شماره 7 |
آب لیموی تازه | آب 3 عدد لیموی تازه |
زعفران خیسانده در گلاب | به دلخواه |
خلال پسته | به دلخواه |
آب | حدود 2 فنجان |
زمان آماده سازی 1 ساعت است
دستور پخت
- شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
- موزها را حلقه حلقه کنید و در آب لیمو فرو کنید (تا مربا رنگ شود). توجه داشته باشید که برش های موز نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک هستند. موز را با چاقوی غیرفلزی و پلاستیکی برش دهید تا سیاه نشود.
- وقتی شربت غلیظ شد، موز را اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه حرارت را خاموش کنید. زمانی می رسد که قوام شربت به اندازه عسل غلیظ می شود.
- زعفران را در گلاب خیس کنید و در دقایق آخر به مربا اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید. هم زدن مربا باید خیلی آهسته باشد تا موز له نشود.
- خلال پسته را که از روی حرارت افتاد اضافه کنید. مقدار خلال پسته بستگی به ذائقه شما دارد.
- مربا را در ظرف تمیز و خشکی می ریزیم و بعد از سرد شدن کامل چند روز در یخچال نگهداری می کنیم سپس در ظرف می گذاریم.
با تهیه این مربای خوشمزه از فواید پسته و موز بهره ببرید.
نوشیدنی…
2. طرز تهیه مربای موز
مواد لازم | |
موز | 5 عدد |
با تشکر | 2 فنجان |
آب | 1 فنجان |
پودر ژلاتین | 2 قاشق مرباخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
زمان آماده سازی 1 ساعت است
طرز تهیه
- آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا شکر حل شود و شربت غلیظ شود. (وقتی نوشیدنی به قوام خود رسید، مانند عسل غلیظ می شود.)
- سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید.
- موز را پوست بگیرید و به حلقه های نازک برش دهید. برای تهیه مارمالاد، موز را به ورقه های نازک برش دهید تا در حین پخت له شود. موز را با چاقوی غیرفلزی و پلاستیکی برش دهید تا سیاه نشود.
- حالا موز را به شربت غلیظ اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
- پودر ژلاتین را در کمی آب سرد بریزید و در حمام آب حل کنید تا شفاف شود سپس به مربا اضافه کنید.
- مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شوند.
- سپس آن را در یک کاسه شیشه ای کاملا خشک و تمیز می ریزیم.
- ظرف را چند روز بدون درب در یخچال بگذارید و سپس درب ظرف را بگذارید.
- صبحانه مربای موز را با خامه یا کره بخورید…بنوشید…
3. طرز تهیه مربای موز با گردو
مواد لازم | |
موز | 1 کیلوگرم |
با تشکر | 750 گرم |
لیمو ترش | 2 عدد |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
گردوی خرد شده | به اندازه لازم |
آب | 2 لیوان |
زمان آماده سازی 1 ساعت است
دستور پخت
- موز را پوست می گیریم، موز را حلقه حلقه می کنیم و آب لیمو را روی آن می ریزیم.
- لیمو را می شوییم، فشار می دهیم، پوست آن را رنده می کنیم، سپس در آب جوش به مدت پنج دقیقه می جوشانیم.
- آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا شکر حل شود و شربت غلیظی به دست آید.
- سپس برش های موز را برای چند دقیقه به آن اضافه کنید.
- در آخرین لحظه پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
- سپس گردو و دارچین خرد شده را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا گردو با مربا مخلوط شود.
- صبر کنید تا مربا خنک شود سپس آن را در ظرف های شیشه ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نوشیدنی…
نکته آخر؛ ماندگاری مربای موز
مربای موز مانند مرباهای دیگری که ماندگاری بالایی دارند نیست. بنابراین بهتر است آن را به مقدار کم تهیه کنید تا فاسد نشود و بیش از یک هفته در یخچال بماند. یا می توانید مربا را در فریزر نگهداری کنید. برای نگهداری بهتر مربا، آن را در شیشه های کوچک شیشه ای قرار دهید. اگر تجربه تهیه و چشیدن مربای موز را دارید، تجربه خود را در قسمت نظرات با ما و دیگر خوانندگان مجله بست به اشتراک بگذارید. طرز تهیه مربای توت فرنگی را نیز می توانید در مجله بست بخوانید.