G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه معجون موز به ۴ روش ساده

رب موزرب موز

مجله بست سرویس آشپزی موز یکی از میوه های با ارزش غذایی بالا محسوب می شود و در تمام فصول سال موجود است. با استفاده از این میوه می توانید انواع غذاها، سالادها، دسرهای موز و نوشیدنی را تهیه کنید. پنکیک موز، کوکو سیب زمینی مرغ موزی و چیزکیک موزی نمونه هایی از غذاهایی هستند که از این میوه در تهیه آنها استفاده می شود. اسموتی موز نیز یک نوشیدنی غلیظ است که می تواند به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده شود. در این مقاله طرز تهیه این معجون با طعم های مختلف و خواص کاهش وزن آن را می آموزیم.


از منوی موضوع زیر برای دسترسی سریع به دستور دوز مورد نظر خود استفاده کنید.

1. طرز تهیه معجون موز ساده

مواد لازم
موز 1 عدد
شیر سویا 200 میلی لیتر
پودر بادام 50 گرم
پودر دارچین برای تزئین در حد لازم
یخ چند تکه

دستور پخت

  • موز را پوست بگیرید و با شیر سویا و پودر بادام در مخلوط کن بریزید.
  • دو یا سه تکه کوچک یخ را به مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
  • در صورت تمایل یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را به مقدار مصرف اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.
  • مخلوط را در ظرف سرو بریزید و با پودر دارچین تزیین کنید.

2. طرز تهیه معجون موز و عسل

مواد لازم
موز 4 عدد
شیر 3 فنجان
کنجد 1/4 فنجان
عسل 3 قاشق غذاخوری
پودر بادام 1/2 فنجان
پودر پسته 1/2 فنجان

دستور پخت

  • کنجد و پسته و بادام را در مخلوط کن بریزید و عسل و شیر را کم کم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  • موز را پوست بگیرید و به مخلوط کن اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند.
  • مخلوط را در ظرف سرو بریزید و روی آن را تزئین کنید.

توجه: از موز پیچیده شده، کنجد، پودر پسته، پرک بادام برای تزئین می توانید از چیپس موز استفاده کنید.

مخلوط موز و عسلمخلوط موز و عسل

3. طرز تهیه مخلوط موز و گردو

مواد لازم
شیر 2 فنجان
موز 2 عدد
خرما 8 عدد
گردوی خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر پسته 1 قاشق غذاخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
سخاوتمندانه 2 قاشق غذاخوری
یخ چند تکه کوچک

طرز تهیه معجون موز و گردو

  • خرماها را در ظرفی بریزید و مقداری آب به خرماها اضافه کنید تا آب روی آنها گرفته شود.
  • 10-15 دقیقه صبر کنید، سپس خرماها را پوست بگیرید و هسته آن را بردارید.
  • خرما، شیر، کنجد، گردو، موز، پودر پسته، خامه و یخ را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • اگر دوست داشتید مقداری شکر اضافه کنید تا شیرین تر شود.
  • مخلوط را در ظرف سرو بریزید و با موز و گردو تزیین کنید.
دوزهای موزدوزهای موز

4. طرز تهیه شیر موز با عسل

مواد لازم
موز منجمد 2 عدد
شیر 2 فنجان
عسل 1/4 فنجان

طرز تهیه شات شیری با عسل و موز

  • موز را حلقه حلقه کنید و در یخچال بگذارید تا خوب یخ بزند.
  • سپس موز یخ زده، شیر و عسل را در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

5. طرز تهیه معجون موز و زنجبیل

مواد لازم
موز رسیده 1 عدد
زنجبیل تازه 1 عدد 4 سانتی متر
دانه کتان آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

مراحل آماده سازی

  • زنجبیل و موز را پوست بگیرید، سپس زنجبیل و موز پوست کنده را همراه با دانه های کتان در مخلوط کن بریزید.
  • مواد را هم بزنید تا یکدست شود و سرد میل کنید.

توجه: این مخلوط یک نوشیدنی فوق‌العاده برای لاغری و کاهش وزن محسوب می‌شود، زیرا متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد، باعث چربی سوزی و کاهش ذخیره چربی در بدن می‌شود.

مخلوط موز و زنجبیلمخلوط موز و زنجبیل

خواص لاغری و کاهش وزن مخلوط موز

  • این مخلوط حاوی مقادیر زیادی نشاسته مقاوم است که نه تنها به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، بلکه با فرآیند هضم ناقص در بدن و تخمیر در روده بزرگ، کالری کمتری تولید کرده و فرآیند تجزیه چربی های ذخیره شده را تحریک می کند. در بدن .
  • دوز تقویت کننده موز سرشار از فیبر است. فیبر هضم را کند می کند و با ایجاد سیری طولانی مدت از خوردن میان وعده و پرخوری جلوگیری می کند. با متعادل کردن قند خون، فیبر همچنین از افزایش سریع قند خون پس از خوردن غذا جلوگیری می کند و به فرآیند چربی سوزی کمک می کند. بنابراین این دوز می تواند نقش مهمی در کاهش وزن افراد داشته باشد.

بیشتر بدانید: خواص بی نظیر موز در درمان بیماری ها

حرف آخر

این مخلوط نه تنها یک نوشیدنی خوشمزه است، بلکه یک میان وعده مغذی و مفید هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان است. در این مقاله طرز تهیه چند مدل از این دوز نشان داده شد. اگر به نوشیدنی های با طعم موز علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه اسموتی موز در 3 طعم مختلف را نیز مطالعه کنید. امیدواریم از این مقاله استفاده کرده و با ارسال نظرات و پیشنهادات خود ما را در ارائه مطالب بهتر یاری نمایید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا