سبک زندگی
طرز تهیه نان نارگیلی؛ ساده و خوشمزه
مجله بست سرویس آشپزی نان نارگیل انتخاب خوبی برای یک شام مقوی با خانواده یا یک صبحانه خوشمزه با کره و مربا است. نان نارگیلی نان بسیار خوشمزه ای است که بهترین انواع آن را در شهرهای تبریز و یزد می توانید پیدا کنید. طرز تهیه نان نارگیلی بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه نان نارگیل
مواد لازم
مواد لازم نان برای پنج نفر | |
آب ولرم | 1/2 فنجان |
با تشکر | 1/6 فنجان |
روغن مایع | 1/4 فنجان |
دقیق | 2.5 فنجان |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
خمیر مخمر | 1 قاشق چای خوری |
زمان لازم برای تهیه نان 2.5 ساعت می باشد
مواد لازم برای مواد میانی نان | |
پودر نارگیل | 1 فنجان |
شیر | 2/3 فنجان |
با تشکر | 1/4 فنجان |
دقیق | 3 قاشق غذاخوری ورمیشل |
زمان لازم برای تهیه خمیر نان متوسط نیم ساعت است
طرز تهیه خمیر نان نارگیل
- ابتدا یک قاشق غذاخوری شکر را با آب ولرم مخلوط کنید و پودر مایه را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا عمل کند.
- در یک کاسه بزرگ دیگر آرد را با مقدار باقیمانده شکر، نمک و روغن مایع خوب مخلوط کرده، سپس دو عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید.
- مواد را خوب با هم مخلوط کنید سپس خمیری که در مرحله اول تهیه کرده اید را اضافه کنید.
- آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- خمیر به دست آمده را با دست خوب ورز دهید.
- خمیر را دو ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
- حالا به سراغ تهیه مواد میانی برای پخت بروید.
طرز تهیه مواد میانی برای پخت
- شیر را در یک قابلمه بزرگ و عمیق بریزید و روی آتش بگذارید.
- شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
- وقتی شیر به نقطه جوش رسید آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کاملا حل شود.
- پودر نارگیل را کم کم اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید.
- وقتی مواد کمی نرم شدند آنها را از روی حرارت بردارید. مواد به دست آمده باید تقریباً مشابه مواد میانی یک شیرینی دانمارکی باشد.
دستور پخت نان نارگیل
- بعد از دو ساعت به سراغ خمیر رفته و کل پف خمیر را گرفته و به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- هر تکه خمیر را باز کنید، مخلوط نارگیل را وسط آن بریزید، سپس خمیر را به هر شکلی که می خواهید بغلتانید. می توانید آن را به لوله ها وصل کنید و مانند حلزون آن را بچرخانید.
- سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و روی سطح آن آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بمالید.
- نان های آماده شده را در سینی فر با فضایی کوچک بچینید.
- بعد از آماده شدن نان، اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه بماند.
- در ضمن اگر دوست داشتید می توانید یک رول کوچک دیگر نان درست کنید و روی نان حلزون بگذارید. (رول دوم را بعد از 30 دقیقه استراحت بمالید).
- می توانید کنجد را روی نان بگذارید.
- فر را روشن کنید و با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بگذارید تا فر گرم شود.
- نان را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
اگر دوست داشتید می توانید تکه های خمیر را نزدیک به هم بچینید تا در حین پخت به هم بچسبند.
نان نارگیلی خوشمزه شما آماده است…شب با چای میل کنید…لذت ببرید…
بیشتر بدانید: طرز تهیه کلوچه نارگیلی پف کرده (کوکی نارگیلی خانگی)
اگر شما هم تجربه درست کردن نان نارگیلی را دارید یا طرز تهیه آن را می شناسید، آن را با ما در میان بگذارید. شما می توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش ارسال کنید “ارسال نظر” در انتهای این صفحه به ما ایمیل بزنید تا به سوالات شما پاسخ دهیم و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم.