سبک زندگی
طرز تهیه کمپوت موز با ۳ طعم خوشمزه و متفاوت
کمپوت یک دسر خوشمزه است که با انواع میوه ها قابل تهیه است. کمپوت هلو، کمپوت زردآلو، کمپوت آلبالو و کمپوت موز از جمله کمپوت های لذیذی هستند که بسیار راحت تهیه می شوند و بسیار محبوب هستند. در این میان کمپوت خوشمزه موز یک کمپوت مغذی و نشاط آور است که در مدت زمان کوتاه و پر از خواص بی نظیر تهیه می شود. با ما در این مقاله طرز تهیه کمپوت خوشمزه موز در سه طعم مختلف را همراهی کنید.
1. کمپوت موز ساده
مواد لازم | |
موز | 120 گرم |
آب | 1.5 فنجان |
با تشکر | 4-5 قاشق غذاخوری |
دستور پخت
- آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید تا آب بجوشد و شکر در آب حل شود.
- شربت را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
- موز را پوست گرفته، حلقه حلقه کنید، سپس به نوشیدنی اضافه کنید.
- بعد از 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.
- کمپوت را در یخچال نگهداری کنید و در اسرع وقت از آن استفاده کنید.
نوشیدنی…
توجه: درست کردن کمپوت موز متمایز و خوشمزه در قابلمه مسی باعث قرمز شدن آن می شود.
2. کمپوت موز و دارچین
مواد لازم | |
موز | 4 عدد |
شکر قهوه ای | 250 گرم |
آب | 400 میلی لیتر |
موز | 4 عدد |
پودر دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
لیمو ترش | نصف عدد |
دستور پخت
- آب نصف لیمو را بگیرید و به همراه آب، پودر دارچین و شکر قهوه ای داخل کاسه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط تا کم قرار دهید و صبر کنید تا مخلوط بجوشد و شکر حل شود.
- در همین حین، موز را پوست بگیرید و به حلقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.
- حلقه های موز را به شربت اضافه کنید و بگذارید در شربت بجوشد تا قهوه ای شوند.
- سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمپوت کاملا خنک شود
- این کمپوت را در ظرف شیشه ای در بسته در یخچال نگهداری کنید و حداکثر تا یک هفته از آن استفاده کنید.
توجه: پیشنهاد می کنیم این کمپوت معطر را با بستنی، پنکیک یا پنکیک بخورید.
3. کمپوت موز با طعم پرتقال
مواد لازم | |
آب پرتقال | 1.5 فنجان |
آب لیموی تازه | 1/4 فنجان |
شیره انگور | 1/4 فنجان |
شکر قهوه ای | 2 قاشق غذاخوری |
موز بزرگ | 2 عدد |
دستور پخت
- آب پرتقال و آب لیمو را در قابلمه ای ترجیحاً استیل بریزید و روی آتش بگذارید و مخلوط را به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
- سپس حرارت را ملایم کرده و آب انگور و شکر قهوه ای را اضافه کنید.
- مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود سپس حرارت را خاموش کنید.
- موز را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید و به آن اضافه کنید تا شربت داغ شود.
- پس از سرد شدن کمپوت آماده است می توانید آن را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
حرف آخر
موز میوه ای سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است. این میوه حاوی آنتی اکسیدان و فیبر است و بسیار فعال است. این میوه متمایز در تهیه بسیاری از دسرها مانند پای موز و چیزکیک موز استفاده می شود. کمپوت موز یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ای است که با این میوه تهیه می شود. امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد. لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
در پایان پیشنهاد می کنیم اگر به طعم موز علاقه مندید مقاله ” طرز تهیه معجون موز به چهار روش ساده ” نوشته مجله بست را از دست ندهید!