سبک زندگی
غوره غوره چیست + طرز تهیه غوره غوره و غوره شور
مجله بست خدمات آشپزی – بهترین تا کنون، نویز بهتر یا نویز بهتر ادویه ای خوشمزه است که در بسیاری از غذاها مانند دلمه برگ مو، کوفته، خورش بادمجان، خورش قیمه بادمجان، خورش هویج، سس و … استفاده می شود. برای تهیه گور گور، انگور گور عسگری یا کشمش درشت بی دانه را با آب نمک مخلوط می کنند. (ترجیحا پر سر و صدا) یا آب و نمک (بهترین بهترین) آن را فرآوری می کنند تا در فصل سرد به عنوان ادویه در طبخ انواع غذاها استفاده شود. در اینجا طرز تهیه گور و طرز تهیه گور شور را به شما آموزش می دهیم.
سبک بهترین است
- برای تهیه بهتر بهتر ابتدا کدو حلوایی را با گوش یا بدون گوش اما دم کرده تمیز کرده و بشویید سپس در آب جوش خیس کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود.
- سپس گورا را در ظرف شیشه ای دردار قرار می دهند و کمی آب گورا روی آن می ریزند تا گورا روی آن را بپوشاند.
- اگر آب گوشتی که استفاده کردید بدون نمک است، کمی نمک به آبگوشت اضافه کنید.
- در ظرف را محکم ببندید و در یخچال یا کمد قرار دهید.
- بعد از حدود 3 ماه، استاد شما آماده است.
طرز تهیه گور و نمک گور گور شبیه به هم هستند و تفاوت اصلی آنها در استفاده از آب است. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که گورور شور بسیار زودتر از گورور آماده مصرف است. طرز تهیه جورور شور را بخوانید.
طرز تهیه گور شور
- برای تهیه کدو شور ابتدا کدو را تمیز کرده و بشویید سپس روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کاملا خشک شود.
- حالا مقداری آب با نمک بجوشانید و صبر کنید تا خنک شود.
- سپس پیازهای سبز خشک شده را در ظرفی بریزید.
- در آخر آب نمک جوشیده و خنک شده را روی کدوها بریزید تا کاملا روی آن را بپوشاند.
- درب ظرف را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.
- پس از حدود دو هفته، Guru Shur آماده استفاده است.
گور گور و گور گور مانند خیارشور به همراه غذا و یا به عنوان طعم دهنده یا چاشنی در انواع غذاهایی که به گور تازه نیاز دارند استفاده می شود. همچنین پس از نمک زدن، ظرف را معمولاً برای مدتی در مکانی آفتابی قرار می دهند تا نور خورشید و گرما بتواند ورود آن را تسریع کند، اما محیط خشک و خنک احتمال خراب شدن نمک یا ترشی را کمتر می کند.
👨🍳 توجه:
- بهتر است بعد از اولین استفاده آن را در یخچال نگهداری کنید.
- می توانید گورو گورو را در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی در مورد کدو تنبل و ویژگی های کدو تنبل
میوه انگور نارس که هنوز سبز و بسیار ترش است، گورو نام دارد. مزاج گور سرد و خشک است. گور هرگز نباید با معده خالی مصرف شود زیرا حاوی اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک، قند است و معده را تحریک می کند. به زنان باردار توصیه می شود از مصرف زیاد شنبلیله خودداری کنند زیرا شنبلیله ادرار آور است و ممکن است باعث سقط جنین شود.
از ویژگی های گور و ویژگی های آبگوره می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- شنبلیله برای درمان تورم مخاط دهان و لثه های نرم مفید است.
- گور آب درمانی برای چاقی است.
- اسکوربوت که به دلیل کمبود ویتامین C در بدن ایجاد می شود، با نوشیدن آب درمان می شود.
- نوشیدن زردآلو بلوغ را در دختران تسریع می کند و یک ادرار آور طبیعی محسوب می شود.
- گرما و صفرا را از بدن دفع می کند و روده ها را پاک می کند.
- هندوانه تقویت کننده کبد است.
- برای تسکین تورم گلو با آب غرغره کنید.
- برای رفع کرم روده و تقویت معده باید به مدت پنج روز آش باقلا را با زیره سیاه بخورید. به طور طبیعی در این دوران باید از خوردن غذاهای سنگین خودداری کنید.
- آبگورا درمانی برای پا درد و کمر درد است.
- ترشی گوار برای درمان روماتیسم و سیاتیک نیز مفید است.