سبک زندگی

فرق قیسی و زردآلو در چیست؟

مجله بست خدمات بهداشتی – قیسی غذای پرطرفداری است که از زردآلو به روش های مختلف تهیه می شود. همانطور که از این میوه معطر می توان رب زردآلو یا مربای زردآلو تهیه کرد، از قیسی نیز غذاهای مختلفی مانند مربای قیسی و ترشی قیسی تهیه می شود. اما در این مقاله قصد داریم تفاوت قیسی و زردآلو را به طور کامل روشن کنیم. با ما همراه باشید.

تفاوت قیسی با زردآلوتفاوت قیسی با زردآلو

زردآلو

زردآلو یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است و بومی چین است. زردآلو خواص فراوانی دارد و این میوه طبیعتی خنک و مرطوب دارد.

تفاوت قیسی با زردآلوتفاوت قیسی با زردآلو

القیسی

قیسی از میوه زردآلو به دست می آید و طعمی شیرین و مطبوع دارد. به عبارت دیگر برگ زردآلو خشک یا همان برگ زردآلو را قیس می گویند و به طرق مختلف می توان آن را تهیه و مصرف کرد. قیسی یک میان وعده مغذی و بسیار مفید برای کودکان محسوب می شود.

القیسیالقیسی

تفاوت قیسی با زردآلو

1. مقدار آب موجود در آن

یکی از تفاوت های قیسی و زردآلو میزان آب هر کدام است. میوه زردآلو طی فرآیندهای مختلف خشک کردن به پسته تبدیل می شود که به شکل پسته است. دوام بالاتر خواهد بود. خشک کردن زردآلو یکی از بهترین راه ها برای افزایش ماندگاری این میوه است که به ما امکان می دهد در تمام فصول سال از طعم این میوه لذت ببریم.

توجه: در طی فرآیند خشک شدن زردآلو، برخی از مواد مغذی موجود در آن از بین می رود. این مواد مغذی معمولاً مواد محلول در آب مانند تیامین و ویتامین C هستند.

2. خواص

منبع زردآلو تازه پتاسیم در حالی که اگر خشک شود و به صورت خمیر در بیاید مقدار بیشتری پتاسیم دارد. پتاسیم نقش مهمی در عملکرد بافت های بدن و سایر سلول های بدن دارد.

قیسی در مقایسه با زردآلو تازه حاوی مقادیر بیشتری است ما هستیم ماده ای مفید و موثر برای درمان انواع کم خونی به حساب می آید. بهتر است بدانید خوردن نصف فنجان قیسی 10 درصد نیاز روزانه شما به آهن را تامین می کند.

القیسی پر است بتا کاروتن آیا وجود این ماده نقش مهمی در سلامت بدن دارد; از فواید بتاکارون برای بدن می توان به درمان بیماری های قلبی، فشار خون، آرتریت روماتوئید، مشکلات پوستی، آب مروارید و حتی درمان سردرد اشاره کرد.

میوه زردآلو همچنین یک غذای مفید و موثر برای سلامت قلب، کاهش سطح کلسترول خون، جلوگیری از کاهش بینایی و همچنین کاهش وزن است.

3. طعم

قیسی بافت و طعمی نرم دارد شیرین و خوشمزه در حالی که میوه زردآلو گوشتی، آبدار و خوش طعم است شیرین و سرگرم کننده او هست

حرف آخر

میوه زردآلو چه به صورت تازه و چه خشک دارای خواص بسیاری برای سلامتی بدن است و نقش مهمی در تامین مواد معدنی بدن دارد. پس سعی کنید این میوه خوشمزه و متمایز را در برنامه غذایی خود قرار دهید. همانطور که گفته شد قیسی از نظر آهن و پتاسیم غنی تر از زردآلو است و از میان وعده های بسیار مقوی محسوب می شود. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با سایر خواص آن از مقاله “ملاک القیسی” در مجله بست دیدن فرمایید. نظرات خود را با ما و سایر مجله بست های همکار در بخش “نظرات و سوالات” به اشتراک بگذارید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا