خواص تخم خربزه چیست؟ – ستاره
مجله بست خدمات املاک و مستغلات – یکی از خوشمزه ترین، خوشمزه ترین و محبوب ترین میوه های تابستانی هندوانه است که خواص زیادی دارد. اما آیا می دانستید که تخمه هندوانه نیز خواص زیادی دارد؟ از خواص تخمه هندوانه چقدر اطلاع دارید؟ تعداد افرادی که تخمه هندوانه را خشک می کنند و بو می دهند کم است. اکثر مردم این دانه های کوچک را دور می اندازند و از آنها استفاده نمی کنند. مطمئن باشید اگر خواص تخمه هندوانه را بدانید هرگز آن را دور نخواهید انداخت.
خواص تخمه هندوانه
- تخمه هندوانه حاوی ویتامین A است، بنابراین می تواند از بیماری های چشمی جلوگیری کند.
- یکی از خواص تخمه هندوانه این است که کرم روده را از بین می برد.
- تخمه های برشته شده هندوانه خاصیت گرم کنندگی دارند و به بدن گرما می بخشند.
- اگر سرفه شدید و شدید دارید از تخمه هندوانه استفاده کنید.
- بر خلاف سایر آجیل ها، دانه های هندوانه می توانند برای تسکین درد گلو و سینه مفید باشند.
- یکی دیگر از خواص تخمه هندوانه کاهش تب بالا است.
- تخمه هندوانه برشته شده نقش مفیدی در دفع ادرار دارد.
- تخمه هندوانه خاصیت ملین دارد.
- تخمه هندوانه حاوی ویتامین E است و برای پوست مفید است.
- تخمه هندوانه منبع غنی آهن است و برای درمان کم خونی موثر است.
- هسته تخمه هندوانه می تواند سنگ کلیه را از بین ببرد.
- تخمه هندوانه در افزایش میل جنسی تاثیر بسزایی دارد.
- تخمه هندوانه حاوی پروتئین و چربی نیز می باشد.
- تخمه هندوانه حاوی ویتامین C است و می تواند برای سرماخوردگی مفید باشد.
- از دانه های هندوانه برای پاکسازی کبد، مثانه و کلیه ها نیز استفاده می شود.
- میتوانید دانههای هندوانه را خرد کنید، کمی آب لیمو به آن اضافه کنید تا خمیری بهدست آید و سپس آن را روی پوست خود بمالید. به این ترتیب به روشن شدن و از بین بردن لک های روی پوست صورت شما کمک می کند.
- سوختگی مجاری ادرار نیز با کمک تخمه هندوانه بهبود می یابد.
نحوه تفت دادن تخمه هندوانه
دانه های هندوانه قسمتی ژله مانند در اطراف خود دارند. برای تفت دادن تخمه های هندوانه ابتدا آن ها را در شیشه ای قرار دهید و درب آن را ببندید سپس بگذارید یک روز یا یک روز و نیم بماند. تا زمانی که ترش شود و این قسمت ژله ای از تخم مرغ جدا شود. سپس تخم مرغ ها را در صافی می ریزیم و با آب سرد خوب می شوییم و با نمک یا بدون نمک خشک می کنیم. سپس با حرارت ملایم آن را بو کنید.
هندوانه و خواص آن
میوه هندوانه حاوی مواد مغذی بسیاری است و خواص و کاربردهای زیادی دارد. هندوانه حاوی ویتامین های A، D و C است. سایر مواد مغذی موجود در هندوانه عبارتند از کلسیم، فسفر، پتاسیم و فیبر. هندوانه همچنین حاوی 31 کالری انرژی است. هندوانه نیز گرمتر و شیرین تر است و هر چه شیرین تر باشد، تندتر و خوشمزه تر است.
هندوانه با داشتن ویتامین A می تواند از بیماری های چشمی جلوگیری کند. میوه هندوانه به دلیل داشتن آب فراوان، آفتاب زدگی را تسکین می دهد، پوست را شاداب می کند و رنگ چهره را درخشان می کند. آب فراوان موجود در هندوانه منجر به جذب سریع مواد قندی در خون و افزایش سطح قند خون می شود. افزایش فشار خون باعث رفع خستگی می شود. اگر زن شیرده هندوانه بخورد، تولید شیر او افزایش می یابد. نقش دیگری که ویتامین A موجود در میوه هندوانه ایفا می کند، ترمیم و تجدید سلول های بدن است که عامل مهمی در بازسازی سلولی است. میوه هندوانه نیز در درمان کم خونی نقش دارد.
خواص پوست هندوانه
پوست هندوانه با خواص و کاربردهایی که دارد این قسمت را به بخشی قابل استفاده از میوه هندوانه تبدیل کرده است. پوست طالبی را پس از خشک شدن می توان تهیه کرد. دم کرده پوست هندوانه نقش مهمی در از بین بردن سنگ مثانه دارد.
حرف آخر
تخمه هندوانه بر خلاف تخمه هندوانه که باعث بیماری در بدن می شود، برای بدن مفید است و خواص زیادی دارد. برای از بین بردن سنگ کلیه می توانید شب ها یک قاشق غذاخوری تخمه هندوانه بخورید.
آیا تجربه ای از خوردن تخمه هندوانه و تاثیر آن بر بدن دارید؟ این مقاله چقدر برای شما مفید است؟ همچنین می توانید نظرات و تجربیات خود را در بخش ارسال کنید “ارسال نظر” تجربیات خود را با ما و طرفداران النجمه در میان بگذارید و نظرات خود را به ما بگویید.