سبک زندگی
خورش غوره بادمجان با گوشت
مجله بست | سرویس آشپزی بادمجان غذای محبوبی است که می توان از آن برای پخت غذاهای لذیذ استفاده کرد و نمی توان از آن چشم پوشی کرد. غذاهایی مانند سوفله بادمجان، خورش بادمجان، بادمجان شکم پر و… غذاهای وسوسه انگیزی هست که با بادمجان تهیه می شود. خورش کدو بادمجان یک غذای محلی است که مواد اصلی آن بادمجان، کدو حلوایی و گوشت است و به دلیل وجود کدو در آن، طعم ترش دارد. بنابراین برای افرادی که به خوردن غذاهای ترش علاقه دارند انتخاب مناسبی است. اگرچه زمان پخت این غذا بیشتر در تابستان است که کدو تازه در دسترس است، اما می توانید کدو را در فریزر نگهداری کنید و در فصول دیگر نیز این سوپ خوشمزه را تهیه کنید. در این مطلب سعی داریم طرز تهیه گور بادمجان با گوشت و ویژگی های گور را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان
بادمجان | 1 کیلوگرم |
گوشت ران یا سر گوسفند | 400 گرم |
عالی | 200 گرم |
پیاز بزرگ | 3 عدد |
نمک | در حد لازم |
فلفل قرمز | در حد لازم |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپ خوری |
زردچوبه | در حد لازم |
روغن | در حد لازم |
این سوپ برای 6 نفر مناسب است و زمان پخت و انتظار آن حدود 2:30 است. |
تلخی بادمجان
- پس از شستن بادمجان، پوست آن را بگیرید و از وسط نصف کنید.
- آب را بجوشانید و در ظرف بزرگی بریزید و مقدار زیادی نمک به آن اضافه کنید سپس بادمجان ها را در آب جوش و نمک بریزید و بعد از حدود یک ساعت آب را بریزید.
- دو بار دیگر بادمجان را در آب بدون نمک قرار دهید و هر بار یک ساعت در آب بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
- وقتی تلخی بادمجان را برداشتید، آب را در قابلمه بجوشانید، سپس نمک، آبلیمو، شکر و سرکه را به آب جوش اضافه کنید، از هر کدام یک قاشق غذاخوری و بادمجان را به مدت 15 دقیقه در آن بپزید، سپس بادمجان را بشویید و بگذارید. در آبکش بگذارید و بگذارید خشک شوند.
طرز تهیه بادمجان با گوشت
- ۲ تا ۳ عدد زرده تخم مرغ را با محلول زعفران مخلوط کرده و کمی وانیل و کمی نمک به آن اضافه کنید و با چنگال از یک طرف هم بزنید.
- بادمجان ها را در زرده تخم مرغ بغلتانید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- پیاز را سرخ کنید، یک حبه سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
- تکه های گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید و کاملا تفت دهید سپس رب را با کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید.
- گوجه ها را رنده کرده به گوشت اضافه کرده و با گوشت کمی تفت می دهیم و فلفل قرمز را اضافه می کنیم.
- کمی آب جوش به مواد اضافه کنید سپس حرارت را کم کنید و گوشت را بگذارید تا پخته شود.
- 15 تا 30 دقیقه قبل از پایان پخت، بادمجان را با برنج اضافه کنید و نمک را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
نکات تکمیلی برای تهیه کدو حلوایی بادمجان
با خواص کدو تنبل آشنا شوید
گورو یک میوه انگور نارس با طعم ترش و از نظر طب سنتی خنک و قابض است. گورو حاوی اسیدهای آلی مختلفی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و شکر است. این میوه دارای ویژگی های بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- برای درمان روماتیسم و سیاتیک موثر است.
- برای درمان چربی خون و پاکسازی بدن مفید است.
- این ماده محرک و موثر در درمان چاقی محسوب می شود.
- تورم مخاط دهان و لثه های نرم را درمان می کند.
- به دلیل وجود ویتامین C برای درمان اسکوربوت مفید است.
- شنبلیله حاوی تارتارات پتاسیم است که برای درمان سیاتیک و روماتیسم مفید است.
- صفرا را از بدن خارج می کند.
- دارد قوانین را تعیین می کند.
- صفرا را از بدن دفع می کند و روده ها را پاک می کند.
- کبد را تقویت می کند.
- غرغره گلو درد را درمان می کند
- برای رفع کرم روده و تقویت معده مفید است.
- در درمان پا درد و کمردرد موثر است.
هنگام استفاده از جاروبرقی مراقب باشید
- خوردن لور با معده خالی تاثیر بدی روی معده دارد پس هرگز با معده خالی لور نخورید.
- شنبلیله یک ادرار آور محسوب می شود و خوردن بیش از حد آن ممکن است منجر به سقط جنین شود، بنابراین زنان باردار باید از مصرف زیاد آن اجتناب کنند.
برای آموزش طرز تهیه خورش گردن بره با هلو توصیه می شود به لینک زیر مراجعه کنید: