G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل

همانطور که می دانید قارچ را نمی توان بیش از یک هفته در یخچال نگهداری کرد، زیرا بعد از این مدت قارچ ها کم کم سیاه می شوند. اگر مصرف قارچ شما زیاد است و علاقه مند به حفظ طعم و بافت آن برای مدت طولانی هستید، توصیه می شود روش های اولیه نگهداری قارچ را به روش صحیح یاد بگیرید. سه راه برای این کار وجود دارد: می توانید آنها را خشک کنید، با آنها ترشی قارچ درست کنید یا فریز کنید.

البته لازم به ذکر است که هر کدام از این روش های نگهداری قارچ مزایا و معایبی دارد. یکی از معایب نگهداری قارچ در فریزر این است که انجماد باعث تغییر بافت و رنگ قارچ می شود و آنها را تیره تر و نرم تر می کند. مزیت فریز کردن قارچ این است که انجام آن بسیار آسان است و قارچ ها طعم و بافت خود را حفظ می کنند. با ما همراه باشید تا با بهترین روش های نگهداری قارچ خام و پخته در فریزر آشنا شویم.

قبل از آن، ما به شما پیشنهاد می کنیم که چگونه دانه های خرما را حذف کنید، چگونه نارگیل را در خانه خشک کنید و چگونه طالبی را با مجله بست نگهداری کنید.

چگونه قارچ های خام و پخته را در خانه منجمد کنیمچگونه قارچ های خام و پخته را در خانه منجمد کنیم

قارچ ها را در یخچال نگهداری کنید

بهترین روش نگهداری قارچ در یخچال، نگهداری آن در ظروف آن است. اگر از بسته بندی اصلی برای نگهداری قارچ استفاده می کنید، به دلیل مواد بسته بندی رطوبت به قارچ نمی رسد و قارچ سالم می ماند.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل1731181110 685 روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل - روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل

اگر کوچکترین سوراخ ممکن را در پوشش پلاستیکی اصلی ایجاد کردید، آن قسمت را ببندید تا از ورود هوا به پلاستیک جلوگیری شود. اگر بسته بندی قارچ آسیب دیده است، می توانید از پاکت های کاغذی برای نگهداری قارچ ها در یخچال استفاده کنید. نکته مهم این است که هوا به داخل قارچ نرود. در این صورت قارچ ها تا یک هفته در یخچال سالم می مانند.

قارچ های خام را فریز کنید

قارچ ها را می توان به صورت خام یا پخته منجمد کرد، البته قارچ های خام ماندگاری کمتری دارند (حدود یک ماه در یخچال) و باید زودتر مصرف شوند.

برای نگهداری قارچ خام در یخچال مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا قارچ ها را با آب سرد خوب شسته و تمیز کنید و بگذارید تا خشک شوند.
  • سپس انتهای ساقه قارچ را بگیرید. قارچ ها را باید به اندازه های بزرگتر از 2.5 سانتی متر برش دهید یا به چهار قسمت برش دهید.
  • حالا قارچ های تازه را در کیسه های فریزر قرار دهید و سعی کنید تا حد امکان هوای اضافی را خارج کنید.

کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که تاریخ فریزر را روی بسته بندی بنویسید، این کار به شما یادآوری می کند که این بسته ها را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری نکنید.

نمایش می دهد: دوستان عزیز می توانید نحوه ذخیره تاریخ در مجله بست را نیز مطالعه کنید.

 قارچ های خام را فریز کنید قارچ های خام را فریز کنید

شما عزیزان می توانید اصول انجماد مواد غذایی و روش های صحیح نگهداری مواد غذایی در کمد همچنین در مجله بست او یاد می گیرد

قارچ های پخته شده را فریز کنید

در زیر 3 روش مناسب برای فریز کردن قارچ پخته را نشان می دهیم:

1. قارچ ها را با بخارپز در فریزر نگهداری کنید

این روش نگهداری قارچ در فریزر بافت و طعم قارچ را برای مدت طولانی تری حفظ می کند. قارچ های بخارپز نیز بیشتر از قارچ های سرخ شده در فریزر ماندگاری دارند. برای بخارپز کردن می توانید از چندین روش استفاده کنید:

قارچ خام را با آب بخارپز کنید

قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در محلول آب لیمو قرار دهید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو را با نیم لیتر آب مخلوط کرده و با هم مخلوط کنید. سپس قارچ ها را در محلول بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند. پس از بیرون آوردن آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. این مرحله برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ است. سپس در قابلمه ای مقداری آب بجوشانید سپس قارچ ها را داخل سبد بریزید و روی قابلمه رد کنید تا دم بکشند. سطح آب کاسه باید کمتر از کف سبد باشد. دقت کنید که سوراخ های سبد بخارپز خیلی بزرگ نباشد تا تکه های قارچ در آب نیفتد. قارچ ها را در سبد قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه دم بکشد. سپس قارچ ها را با چنگال تست کنید. اگر نیم پز باشد، آن موقع است که مرحله بعدی وارد می شود.

قارچ ها را با آب لیمو بخارپز کنید

در این روش یک قاشق چای خوری آب لیمو را در دو فنجان آب بریزید و تکه های قارچ را با بخار بخار آب پز کنید. همچنین می توانید آنها را در محلول 1 قاشق چایخوری آب لیمو و 1/2 قاشق چایخوری اسید سیتریک به اضافه یک فنجان آب به مدت 5 دقیقه قرار دهید، بسته به اندازه تکه های قارچ، 3 تا 5 دقیقه طول می کشد.

  • قارچ راست: 5 دقیقه
  • قارچ: 3 و نیم قاشق غذاخوری
  • – قارچ به چهار قسمت شده: 3 و نیم قاشق غذاخوری
  • – قارچ خرد شده: 3 دقیقه

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل1731181114 151 روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل - روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل

توجه: بعد از بخارپز، نوبت یخ زدن است. یک ظرف پلاستیکی، شیشه ای یا فریزر بزرگ با درب مناسب انتخاب کنید و قارچ ها را در آن قرار دهید. قارچ ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت بگذارید تا خنک شوند. قارچ ها وقتی سرد شدند آماده یخ زدن هستند. سرد کردن آنها قبل از قرار دادن در فریزر بسیار مهم است زیرا گرما ممکن است باعث شود که سایر اقلام داخل فریزر تا حدی ذوب و منجمد شوند. یک شیشه قارچ را تا یک سال در فریزر نگه دارید. ظرف را در پشت فریزر قرار دهید زیرا با باز شدن در این قسمت تغییرات دمایی کمتری را تجربه می کند.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل1731181117 902 روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل - روش فریز کردن قارچ خام و پخته در منزل

2. قارچ های سرخ شده را فریز کنید

  • ابتدا قارچ ها را تمیز کنید. اگر قصد ندارید تا یک هفته از قارچ های تازه استفاده کنید و قصد دارید آنها را با فریز کردن نگهداری کنید، ابتدا قارچ ها را زیر آب تمیز کنید. سپس آنها را در هوای آزاد خشک کنید. برای این کار می توانید قارچ ها را روی یک ملحفه یا حوله پهن کنید تا آب اضافی جذب شود.
  • سبزیجات را روی قارچ ها پخش کنید. وقتی قارچ ها تقریباً خشک شدند، آنها را با یک حوله کاغذی یا یک برس سفت تمیز کنید. این به حذف برخی ناخالصی ها کمک می کند.
  • قارچ را سرخ کنید. در این مرحله از انجماد قارچ ها، قبل از سرخ کردن، ابتدا آنها را خرد کرده و با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • بگذارید قارچ ها خنک شوند. پس از اتمام پخت قارچ ها، آنها را در یک بشقاب پهن کنید تا خنک شوند و سپس آنها را فریز کنید.
  • در کیسه های پلاستیکی فریز کنید. پس از سرد شدن قارچ ها، آن ها را در کیسه های پلاستیکی نگهداری کنید و در فریزر قرار دهید. پختن آنها قبل از انجماد از جذب رطوبت بیش از حد آنها جلوگیری می کند.

برخی بر این باورند که با تفت دادن قارچ، طعم آن در نگهداری طولانی مدت قارچ در یخچال، طعم بهتری خواهد داشت. البته این موضوع کاملا به نوع روغن یا کره استفاده شده بستگی دارد.

سرخ کردن قارچ برای منجمد کردن قارچ پخته شدهسرخ کردن قارچ برای منجمد کردن قارچ پخته شده

3. قارچ ها را به روش جوشاندن منجمد کنید

در زیر یک روش عالی را به شما آموزش می دهیم که از طریق آن می توانید قارچ ها را به راحتی منجمد کنید و حداقل برای یک یا دو ماه از آنها استفاده کنید. به ما بپیوندید

  • قارچ ها را بشویید و خرد کنید.
  • در قابلمه ای آب بریزید و بگذارید بجوشد.
  • کمی نمک و کمی سرکه سفید به آب اضافه کنید.
  • قارچ ها را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوشد.
  • بعد از 10 دقیقه قارچ ها را آبکش کرده و بلافاصله داخل آب سرد با تکه های یخ قرار دهید.
  • سپس دوباره آن را آبکش کنید و اجازه دهید آب آن کاملا تخلیه شود.
  • اکنون می توانید مقدار مورد نظر خود را پر کرده و در فریزر نگهداری کنید. این روش منجمد کردن قارچ بهترین گزینه برای نگهداری قارچ بدون سیاه شدن آن است.

قارچ ها را به عنوان سس و چاشنی غذا حفظ کنید

قارچ خرد شده یا خرد شده را می توان با مواد افزودنی مانند پیاز، سیر، سبزی و کره مخلوط کرد و به عنوان چاشنی یا سس استفاده کرد که به سس قارچ معروف است.

اکنون می خواهیم طرز تهیه و نگهداری این مخلوط قارچ را به شما آموزش دهیم، اما در این روش مدت نگهداری قارچ بسیار کوتاه است و می توانید قارچ را حدود یک هفته در یخچال و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید. فریزر.

۱- ابتدا قارچ ها را بشویید و خشک کنید.

2- قارچ ها را خوب خرد یا چرخ کنید.

تصویر نگهداری قارچ به عنوان سس و چاشنی غذاتصویر نگهداری قارچ به عنوان سس و چاشنی غذا

3- قارچ های خرد شده را به همراه پیاز و کره در ماهیتابه بریزید و روی آتش بگذارید تا پخته شود. سپس سبزیجات تازه دلخواه را اضافه کنید. معمولاً برای این چاشنی از جعفری استفاده می شود. توجه داشته باشید که سبزیجات نیز باید به صورت کامل خرد شوند. همچنین می توانید ادویه های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید.

تصویر نگهداری قارچ به عنوان سس و چاشنی غذاتصویر نگهداری قارچ به عنوان سس و چاشنی غذا

4- صبر کنید تا مخلوط خنک شود سپس آن را در ظرف پلاستیکی بریزید. بهتر است تاریخ تهیه را روی آن بنویسید تا بدانید مدت زمان انقضای آن چقدر است، سپس بسته را در یخچال یا فریزر قرار دهید.

تصویر نگهداری قارچ به عنوان سس و چاشنی غذاتصویر نگهداری قارچ به عنوان سس و چاشنی غذا

می توانید از این چاشنی برای تهیه سوپ قارچ یا پختن سینه مرغ استفاده کنید.

عکس سس قارچ در غذاعکس سس قارچ در غذا

نکات مهم برای نگهداری قارچ در فریزر

  • اگر قصد دارید آنها را برای مدت طولانی نگهداری کنید، قارچ های سالم و سالم بخرید (اولین کسانی هستند که ریشک های خود را باز می کنند).
  • بهترین روش برای نگهداری قارچ ها در فریزر این است که آنها را در کیسه های کاغذی قرار دهید و در یخچال قرار دهید. قارچ ها را در کیسه فریزر قرار ندهید زیرا در اثر تعریق به سرعت کپک زده و پوسیده می شوند. با قرار دادن قارچ ها در پاکت کاغذی می توانید آنها را به مدت یک هفته سالم نگه دارید.
  • قارچ ها تا چهار روز در یخچال سالم می مانند، اما بعد تازگی خود را از دست می دهند.
  • قبل از قرار دادن ظرف یا کیسه ها در فریزر، هوای داخل آنها را تا حد امکان خالی کنید. این به جلوگیری از اثر سوزاندن مواد در هنگام انجماد (ظاهر سوختن مواد غذایی که در هنگام انجماد با هوا در تماس است) جلوگیری می کند. در صورت امکان، بهتر است از FoodSaver (دستگاهی که غذا را با جاروبرقی بسته بندی می کند) برای بسته بندی قارچ ها استفاده کنید.
  • اگر فضای فریزر محدودی دارید، سعی کنید قارچ‌های خشک را بخرید به‌جای اینکه تازه آن‌ها را فریز کنید یا خودتان آن‌ها را کم آب کنید. به این ترتیب فضای کمتری در فریزر اشغال می کند و در مواقع نیاز دوباره آب را به راحتی جذب می کند.
  • توجه داشته باشید که عامل اصلی خراب شدن قارچ، رطوبت آن است. بنابراین، سعی کنید تا جایی که ممکن است قارچ ها را در یخچال نگهداری کنید، رطوبت اضافی آن ها را از بین ببرید.
  • توجه داشته باشید که شستن گهگاهی قارچ ها ممکن است آنها را مرطوب تر کند و در هنگام یخ زدن باعث سوختن آنها شود. برخی از افراد ترجیح می دهند قارچ ها را قبل از گذاشتن در یخچال مسواک بزنند یا تمیز کنند.
  • برای جلوگیری از له شدن و سیاه شدن قارچ ها، چیزی روی آن نگذارید و همچنین از غذاهای با بوی تند دور نگه دارید، زیرا قارچ ها مانند اسفنج هستند و بوی غذاهای مجاور را به راحتی جذب می کنند.
  • قارچ های منجمد را باید ظرف یک سال استفاده کرد، البته بهتر است زودتر از آنها استفاده شود.

نحوه نگهداری قارچ در فریزر و نکات مهم آننحوه نگهداری قارچ در فریزر و نکات مهم آن

نحوه استفاده از قارچ منجمد

پس از نگهداری قارچ ها در یخچال، می توانید آنها را مستقیماً به دستور العمل هایی که نیاز به گرم کردن مجدد دارند اضافه کنید. از آنجایی که قارچ ها را جداگانه منجمد می کنید، می توانید به هر تعداد که برای دستور پخت خود نیاز دارید، خرد کرده و استفاده کنید.

از آنجایی که قارچ های منجمد پس از خارج شدن از فریزر به سرعت آب می شوند، توصیه می شود قارچ ها را در زمان مناسب به دمای اتاق برسانید.

نکته آخر

اگرچه طعم قارچ برای بسیاری از افراد مطلوب است، اما به دلیل اینکه قسمت زیادی از بافت نرم قارچ از آب و پروتئین تشکیل شده است، اما اگر این ماده غذایی به صورت ناقص نگهداری یا پخته شود، ممکن است برای سلامتی بسیار مضر باشد. بنابراین قبل از نگهداری قارچ در فریزر باید دقت داشته باشید که قارچ های سالم و تازه را برای انجماد انتخاب کنید و از انتخاب قارچ های رنگ شده یا خشک خودداری کنید.

در مقاله 13 حقیقت شگفت انگیز درباره خواص قارچ خوراکی با خواص قارچ، این غذای جادویی بیشتر آشنا شوید. اگر تجربه منجمد کردن قارچ را دارید، آن را از طریق بخش “نظر” با سایر کاربران Star به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا