سبک زندگی
طرز تهیه “بستنی بلوبری” رنگی جذاب و طعمی دلپذیر
مجله بست سرویس آشپزی تابستان فصل غذاهای شیرین و سرد مانند بستنی میوه ای، آب میوه و انواع شربت است. زغال اخته میوه ای آبی رنگ از خانواده توت است که طعم و خواص بی نظیری دارد. بنابراین این میوه جایگاه ویژه ای در دسرها پیدا کرده است. بستنی تمشک یک دسر آسان و خوشمزه مناسب روزهای گرم تابستان است که قصد داریم به دو روش ساده (بدون بستنی ساز) آن را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه بستنی بلوبری
روش اول: بستنی بلوبری را تهیه کنید
مواد مورد نیاز | مقدار |
خامه قنادی | 1 فنجان |
شیر عسل | 0.5 فنجان |
انواع توت های تازه یا یخ زده | 200 گرم |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
روش تهیه
- زغال اخته ها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
- پوره را از صافی رد کنید.
- اگر از زغال اخته منجمد استفاده می کنید، یک ساعت قبل آن را آب کنید.
- خامه را در ظرف دیگری بزنید تا کاملا فرم بگیرد
- شیر عسل را به خامه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
- پوره تمشک را اضافه کنید
- می توانید آن را به آرامی با همزن دستی بزنید تا به اندازه ای ترکیب شود که ظاهری مرمری (سفید و بنفش) داشته باشد.
- می توانید کل مخلوط بستنی را بزنید تا بنفش شود.
- بستنی را در ظرفی درب دار بریزید و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
- بستنی را حداقل 10 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید
- می توانید بستنی را با انواع توت های تازه تزئین کنید.
- نوشیدنی
جالب است بدانید: چای تمشک معجزه سلامتی و تناسب اندام است
روش دوم: بستنی تمشک و لیمو
مواد مورد نیاز | مقدار |
خامه قنادی | 3 فنجان |
شیر عسل | 1 قوطی |
انواع توت های تازه یا یخ زده | 4 فنجان |
با تشکر | 0.25 فنجان |
آب لیموی تازه | 1 عدد |
پوست لیمو رنده شده | 1 عدد |
روش تهیه
- زغال اخته ها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
- پوره را داخل کاسه بریزید. شکر، آبلیمو و پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مخلوط را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید. تا اندازه آن کمی کاهش یابد (حدود 15 دقیقه بجوشانید).
- مخلوط را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
- عسل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- در آخر پوره بلوبری را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- بستنی را حداقل به مدت 5 ساعت در ظرف دربسته ای در یخچال قرار دهید.
- بستنی را حداقل ده دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
حرف آخر
درست کردن بستنی در خانه یکی از سرگرم کنندهترین کارها در دوران قرنطینه است. اگر می خواهید طعم های مختلف را امتحان کنید، این دستور بستنی خرمالوی خوشمزه و طرز تهیه بستنی انبه خانگی من را از دست ندهید. به علاوه، اگر طرز تهیه ژله بستنی را بلد هستید، می توانید آن را درست کنید ژله بستنی تمشک و توت فرنگی با میوه های تابستانی خوشمزه درست کنید و لذت ببرید. تجربیات شیرین خود از تهیه بستنی تمشک در خانه را با ما و سایر دوستان مجله بست در قسمت نظرات و سوالات به اشتراک بگذارید.
برگرفته از: veenaazmanov and delish