طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی با روش اصلی (با گوجه و آب گوجه)
مجله بست سرویس آشپزی ترشی گوجه فرنگی به ترشی مشهد نیز معروف است. همانطور که از نام آن پیداست، مخلوطی از گوجه فرنگی، نعناع خشک، سرکه و غیره است. این ترشی خوشمزه به سفره شما رنگ می بخشد و یک مخلفات یا مخلفات است. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های A و C، اسید فولیک و برخی از انواع ویتامین های گروه B کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و مس. این ترشی خوشمزه را می توانید به دو صورت تهیه کنید، یکی با استفاده از گوجه فرنگی و دیگری با آب گوجه فرنگی و از خوردن این چاشنی در کنار خانواده لذت ببرید:
در این مقاله خواهید خواند:
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سفت و تازه | یک کیلو |
نمک و نعناع خشک | به اندازه لازم |
آب جوشیده و خنک شده | 2.5 لیوان |
سرکه | فنجان |
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی در خانه
- حتماً گوجه فرنگی های سفت و قرمز ترجیحاً کوچک انتخاب کنید تا بهتر به ترشی هایتان بچسبند، آنها را بشویید و تمیز کنید، سپس روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
- بعد از خشک شدن گوجه فرنگی ها، آن ها را در ظرف شیشه ای که می خواهید ترشی ها را در آن نگهداری کنید، قرار دهید.
- در یک کاسه آب، سرکه و نمک آنها را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
- پس از آن آب، سرکه و نمک مخلوط را به جوش آورده، از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا به دمای اتاق خنک شود. سپس نعناع خشک را به این مخلوط اضافه کنید.
- حالا مخلوطی را که در مرحله قبل آماده کرده بودیم به آرامی روی گوجه ها می ریزیم تا کاملا روی گوجه ها را بپوشاند.
- درب ظرف را محکم ببندید و 10 روز صبر کنید تا ترشی کاملا جا بیفتد.
توجه: اگر فکر می کنید درب ظرف شما کاملاً هوابند نیست، بهتر است یک کیسه فریزر زیر درب آن قرار دهید و سپس درب ظرف خود را ببندید، زیرا مهم است که در این مدت 10 روزه هوا وارد ظرف نشود. .
توجه: درب ظرف را تا 10 روز قبل از رسیدن خیارشور باز و بسته نکنید، زیرا ممکن است هوا وارد ترشی ها شود و ممکن است آن ها پوسیده شوند.
بیشتر ببینید: با 14 ترفند و نکته ساده از کپک زدن ترشی های خانگی جلوگیری کنید
مواد اولیه تهیه ترشی گوجه فرنگی با آب گوجه فرنگی
گل کلم | لوبیا متوسط، ریز خرد شده |
فلفل سبز تند | 10 عدد |
گوجه فرنگی | 2 کیلو رنده شده |
سیر | بوته بزرگ |
گزینه | 5 تا 6 عدد |
کرفس | درختچه کوچک |
رب گوجه فرنگی | فنجان |
تره خیس شده | 100 گرم |
نمک، گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره |
در حد لازم |
سرکه | فنجان |
طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی در خانه
- گوجه ها را خوب بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن بریزید و به آب گوجه تبدیل کنید.
- سرکه را در یک قابلمه بزرگ با آب گوجه فرنگی که روی حرارت متوسط گرفتید بجوشانید.
توجه: بهترین زمان برای جوشاندن مواد فوق حدود 5 تا 10 دقیقه است.
- پس از جوشاندن گوجه فرنگی و سرکه آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
- گل کلم، سیر، خیار، کرفس و فلفل چیلی سبز را خوب بشویید، سپس آنها را خوب خرد کنید و در یک کاسه شیشه ای بزرگ، جایی که می خواهید ترشی آب گوجه فرنگی نگهداری کنید، قرار دهید.
- مخلوط آب گوجه فرنگی و سرکه که اکنون سرد شده است را به سبزیجات ترشی بالا و داخل کاسه شیشه ای اضافه کنید.
- رب گوجه فرنگی و ادویه های ترشی مانند نمک، گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه، زیره و پودر موسیر را که از قبل خیس کرده ایم به شیشه اضافه می کنیم تا تمام ظرف را بپوشاند. سپس ظرف ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
- حالا آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی شما آماده سرو است.
اگر علاقه مند به تهیه طعم های مختلف گوجه فرنگی هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه سرکه گوجه فرنگی را مطالعه کنید.
در پایان
ترشی گوجه فرنگی از استان خراسان است و نام دیگر این ترشی خوشمزه سالاد مشهد است. اگر به این مطلب علاقه مند هستید، مقاله طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی را به شما پیشنهاد می کنیم; ترشی های جذاب و خوشمزه و طرز تهیه ترشی بلحار; ترشی خوشمزه و بسیار مغذی را از دست ندهید. در قسمت نظرات و سوالات می توانید تجربه خود را در مورد طرز تهیه و طعم این ترشی به اشتراک بگذارید.