طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ؛ آموزش مرحله به مرحله
مجله بست سرویس آشپزی او دوست دارد خورش نازخاتون گیلانییکی از غذاهای خوشمزه گیلانی خورش گور مسما است. این سوپ معمولاً در اواسط تابستان که فصل کدو حلوایی است تهیه می شود. از ویژگی های مثبت این غذا این است که می توان آن را با گوشت مرغ، گوشت و حتی اردک تهیه کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه گوروش میسما را یاد بگیرید.
طرز تهیه گوروش میسما با مرغ
مواد لازم | |
عالی | 1 لیوان |
یک جوجه | 500 گرم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
بادمجان | 6 عدد |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
رب، نمک و فلفل | در حد لازم |
زعفران تخمیر شده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور پخت
1. ابتدا مرغ را خوب سرخ کنید، یعنی تا زمانی که رنگ آن طلایی شود تا خام یا نسوزد. در حین تفت دادن زعفران تخمیر شده را به آن اضافه کنید.
2. سپس مرغ سرخ شده را به همراه رب تفت دهید، سپس در قابلمه را بگذارید و بگذارید بپزد و دو پیمانه آب اضافه کنید.
3. پیاز را خرد کرده و تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شد، گوهری را به آن اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را تفت دهید تا رنگ گوهور تغییر کند. شما بهتر است یک سرباز نادان انتخاب کنید. اگر میخواهید ماسما اسیدیتر باشد، میتوانید از کمی آب گور نیز استفاده کنید.
4. پیاز و سیر سرخ شده را به قابلمه ای که مرغ در آن پخته شده اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
5. به سراغ بادمجان ها رفته و از وسط نصف کرده و در روغن سرخ می کنیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و کمی تفت دهید. به خاطر داشته باشید که اگر بادمجان ندارید یا عاشق کدو تنبل هستید، می توانید به جای بادمجان از کدو حلوایی استفاده کنید. بهتر است تلخی بادمجان بخورید. مقاله زیر را بخوانید تا با نحوه گرفتن تلخی بادمجان آشنا شوید.
بیشتر بخوانید: تلخی بادمجان را به روشی اصولی و کاملا مطمئن از بین ببرید
6. در 15 دقیقه آخر پخت مرغ، بادمجان و گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. بهتر است بادمجان و گوجه فرنگی شکل خود را حفظ کرده و له نشوند با احتیاط به مخلوط مرغ اضافه کنید و پس از پخت برای زیبایی و تزیین بهتر آنها را با احتیاط از قابلمه خارج کنید.
سوپ معروف شما آماده است. این سوپ خوشمزه را می توانید با خیتی ساده یا چلو و سبزیجات تازه سرو کنید. نوشیدنی…
اگر از طرفداران این غذا هستید و می خواهید آن را در فصول دیگر سال تهیه کنید، می توانید آن را فریز کنید یا آماده سازی بهترین است این غذای خوشمزه را می توانید در تمام طول سال تهیه کنید.