طرز تهیه دسر سیب به ۶ روش مختلف
سیب یکی از میوه های معطر و متمایز است که در تهیه بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده می شود. دسرهای معروفی که با سیب تهیه می شوند عبارتند از پای سیب و حلوا. دسرهایی که می توان با سیب درست کرد تنوع زیادی دارند و به اشکال مختلف به صورت سیب واقعی، برش سیب یا پوره سیب تهیه می شوند.
آب نبات سیب سرخ شده، آب نبات سیب شکم پر، آب نبات سیب ژله ای، آب نبات سیب موزی، آب نبات سیب و بسیاری دیگر از مدل های آب نبات سیب از جمله دسرهای تهیه شده از سیب هستند که بسیار آسان و راحت و در مدت زمان کوتاهی درست می شوند.
طرز تهیه دسر سیب
1. دسر سیب سرخ شده
آب نبات سیب سرخ شده نیز می تواند به عنوان یک میان وعده خوشمزه سرو شود. طرز تهیه این دسر ساده و راحت است و نیاز به ابزار و مهارت خاصی ندارد.
مواد لازم | |
دقیق | 1/2 فنجان |
با تشکر | 1 قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
آفتابگیر یا نوشابه لیمو | 1/2 فنجان |
سیب | 2 عدد |
پودر قند | در حد لازم |
روغن سرخ کردنی | در حد لازم |
دستور پخت:
- یک ماهیتابه دیواره بلند را انتخاب کنید و تا یک سوم آن را با روغن پر کنید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گرم شود.
- آرد و شکر و عصاره وانیل را در ظرفی بریزید و نوشابه را کم کم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
- سیب ها را ورقه ای برش دهید و وسط آن را بردارید.
- برش های سیب را در مخلوط قرار دهید، سپس آنها را از دو طرف با مخلوط بپوشانید. سپس با چنگال نگه دارید تا سس اضافی آن گرفته شود.
- برش های سیب را که داخل خمیر آغشته کرده اید در روغن داغ قرار دهید و بعد از 20 تا 30 ثانیه آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها طلایی شود.
- بعد از اینکه دو طرف سیب ها طلایی شد، آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس مقداری پودر قند روی آنها بپاشید.
توجه: به جای پودر قند می توانید از مربا، ژله یا شربت میوه استفاده کنید.
2. دسر سیب شکم پر
آب نبات سیمی پر شده یکی دیگر از انواع سیب آبنباتی است که می توان آن را به عنوان یک دسر مهمانی خوشمزه روی میز ناهارخوری قرار داد. این دسر ساده هم خیلی سریع آماده می شود.
مواد لازم | |
سیب | 4 عدد |
با تشکر | 1/4 فنجان |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
گردوی خرد شده | 1/4 فنجان |
کشمش بدون دانه | 1/4 فنجان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 3/4 فنجان |
دستور پخت:
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- سیب را در محل اتصال چوب سوراخ کرده و سوراخی به عمق 1.5 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر ایجاد کنید.
- گردو، کشمش، دارچین و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید، سپس سیب ها را با این مخلوط پر کنید.
- روی سوراخ هر سیب کمی کره بریزید سپس سیب ها را در سینی فر یا ظرف ضد حرارت قرار دهید.
- ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 30-40 دقیقه صبر کنید تا سیب ها بپزند.
- ظرف را از فر خارج کرده، سپس آب پخت سیب را روی سیب ها بریزید.
3. دسر ژله سیب
سیب های ژله ای دسرهای رنگارنگ سیب هستند و طعم و رنگ آن ها به نوع ژله ای که انتخاب می کنید بستگی دارد.
مواد لازم | |
پودر ژله | 1 بسته |
آب | 1 لیوان |
سیب | 2 عدد |
دستور پخت:
- ابتدا سیب ها را بشویید و پوست بگیرید.
- پودر ژله را در ظرفی که همه سیب ها را در آن جا می دهد بریزید و یک فنجان آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی آتش بگذارید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود و آب بجوشد.
- سیب ها را در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و بگذارید سیب ها بپزند.
- در حین پخت، سیب ها را مرتب برگردانید تا به طور یکنواخت بپزند و رنگ بگیرند.
- بعد از اینکه آب ژله کاملا غلیظ شد، سیب ها را در ظرف سرو قرار دهید و باقی مانده ژله را روی آن بریزید.
4. دسر سیب و موز
پودینگ موز سیب یکی دیگر از دسرهای سیب است و در واقع نوعی پودینگ مناسب برای بزرگسالان و کودکان است. این دسر یک دسر مدرن است که می توانید تا یک ماه در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم | |
نان تست | 2 ورق |
سیب | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
سخاوتمندانه | 2 قاشق غذاخوری |
موز | 1 عدد |
کشمش بدون دانه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
دستور پخت:
- طرف های قهوه ای شده نان تست را بردارید و به صورت مورب برش دهید تا به چهار قسمت تقسیم شوند. سپس آنها را در ظرف مخصوص فر بچینید.
- سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و وسط آن را بردارید و به صورت ورقه ای برش دهید.
- کشمش ها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند سپس در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
- سیب، کشمش، موز، تخم مرغ، خامه و وانیل را در غذاساز بریزید و پوره درست کنید.
- مخلوط قبلی را روی نان برشته شده بریزید و کاملاً پهن کنید تا تمام قسمت های نان با مخلوط سیب آغشته شود. سپس کاسه حاوی مواد را حداقل به مدت 30 دقیقه و اگر وقت داشتید یک شب در یخچال قرار دهید.
- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید، کاسه حاوی مواد را به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهید و وقتی تخم مرغ ها پختند و دسر طلایی شد، فر را خاموش کنید.
- بعد از سرد شدن دسر آن را در یخچال برگردانید تا خنک شود.
5. طرز تهیه دسر سیب کاراملی با بیسکویت
مواد لازم برای دسر سیب سرخ شده با بستنی | |
سیب | 5 عدد |
آب | 1/4 لیوان |
پودر دارچین | 2 قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای یا سفید | 2 قاشق غذاخوری |
بستنی و کلوچه | برخی برای تزئین هستند |
طرز تهیه دسر سیب با کلوچه و بستنی
- برای تهیه این دسر خوشمزه و کم کالری ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و هر سیب را از وسط نصف کنید و هسته آن را بردارید و سیب را به اندازه های مساوی برش بزنید.
- برش های سیب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آب و پودر دارچین و شکر قهوه ای را روی سیب ها بریزید و کمی مخلوط کنید و بگذارید سیب ها بپزند و به مدت 20 دقیقه نرم شوند.
- بعد از این مدت حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود. در این مدت 1 تا 2 بار مواد را به آرامی با چنگال هم بزنید تا همه قسمت ها به طور یکنواخت پخته و کمی سرخ شوند. پس از پخت، سیب ها را کاملا خنک کنید، سپس در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
- در آخر این دسر خوشمزه را با مقداری بستنی و کلوچه های دلخواهتان سرو کنید.
6. طرز تهیه چیزکیک سیب با مینی بوربون
مواد لازم | |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
سیب متوسط، برش داده شود | 1 عدد |
شکر قهوه ای | یک چهارم فنجان |
دقیق | نصف فنجان |
پودر دارچین | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای لایه بیسکویت | |
پتی فور یا بیسکویت چرخ کرده | 75 گرم |
کره ذوب شده سرد | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه پنیر | |
پنیر خامه ای در دمای اتاق | 240 گرم |
با تشکر | سه چهارم فنجان |
سخاوتمندانه | 1 Q.G |
مواد تشکیل دهنده کرم دارچین | |
سخاوتمندانه | یک چهارم فنجان |
با تشکر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | یک چهارم قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک پنیر سیب یخچالی
- کره را روی حرارت متوسط آب کنید، سیب ها، شکر قهوه ای، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوشد. 5 دقیقه دیگر حرارت را ادامه می دهیم و هر از چند گاهی هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود سپس کنار می گذاریم تا خنک شود.
- کراکر گراهام و کره را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- با همزن برقی پنیر خامه ای، شکر، خامه و وانیل را با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود.
- برای تهیه کرم دارچینی خامه سرد را در ظرف سرد با همزن مخلوط کنید تا شروع به غلیظ شدن کند سپس روی آن شکر و دارچین بپاشید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
- حدود 2-3 قاشق غذاخوری چیزکیک را در یک فنجان بریزید، روی آن را صاف کنید، سپس 2 قاشق غذاخوری کراکر گراهام را روی هر کدام بریزید. مابقی کیک را بین فنجان ها تقسیم کنید، سپس مخلوط سیب را روی آن قرار دهید، روی آن را با خامه تزیین کنید و روی آن را کمی کراکر بپاشید و سرو کنید یا حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. خدمت می کند. لایه پنیر کیک را سفت می کند.
حرف آخر
سیب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که در سیب های قرمز خوشمزه یافت می شود و این آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای تشکیل دفاع طبیعی بدن عمل می کند. یکی دیگر از مواد مغذی موجود در سیب ویتامین C است که یک ضدالتهاب است، به همین دلیل سیب به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی شناخته می شود.
در این مطلب طرز تهیه دسر سیب را به چند روش مختلف به شما نشان دادیم. اگر می خواهید طرز تهیه انواع دسر را بیاموزید، پیشنهاد می کنیم به قسمت مراجعه کنید آب نبات در یک مجله بست بازگشت به