طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر
دسرها معمولاً در پایان غذا سرو می شوند و اغلب شیرین هستند. اما گاهی از غذاهای دیگری مانند پنیر و ماست به عنوان دسر استفاده می شود. در برخی کشورها غذای جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه مخلوطی از غذای شیرین یا شور همراه با غذا روی میز گذاشته می شود.
آب نبات هندوانه یا نبات طالبی یک دسر خوشمزه است که اکثر افراد از پیر و جوان از خوردن آن لذت می برند. با فرا رسیدن گرمای تابستان، تهیه دسرهای سرد با استفاده از میوه های این فصل چیز شگفت انگیزی نیست. مجله بست در این مطلب طرز تهیه دو نوع شیرینی را به شما آموزش می دهد. عنصر مشترک بین آنها میوه طالبی است. با افزودن مواد و طعم های مختلف سعی می کنیم دسرهای مختلفی را به شما آموزش دهیم.
جالب است بدانید که از این میوه می توان مربا تهیه کرد. پیشنهاد می کنیم در وعده صبحانه از خوردن مربای طالبی غافل نشوید.
1. طرز تهیه دسر طالبی با خامه و بستنی و ژله
حاصل ترکیب خربزه، خامه، بستنی و ژله یک دسر بسیار خوشمزه است که معمولا بعد از غذای اصلی سرو می شود. این دسر انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمانان است.
مواد لازم | |
طالبی پوست کنده و خرد شده | 3 لیوان |
بستنی وانیلی | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژله طالبی | 1 بسته |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
با تشکر | حدود 1 فنجان |
دستور پخت:
- ابتدا پودر ژلاتین را روی یک سوم فنجان آب سرد بپاشید. با این فرآیند، ژلاتین آب را جذب می کند و با گرم شدن راحت تر حل می شود.
- مخلوط آب و پودر ژلاتین را روی بخار پز قرار دهید تا یکدست شود (روش بین ماری).
- پودر ژله طالبی را در یک فنجان آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- طالبی را با استفاده از مخلوط کن پوره کنید. سپس خامه، شکر و بستنی را به آن اضافه کنید. مقدار شکر را با توجه به ذائقه خود و شیرینی طالبی تغییر دهید.
- مخلوط کن را روشن کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. به این ترتیب شکر کاملا حل می شود.
- ژله طالبی خنک شده و ژلاتین آب پز را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست شود سپس در مخلوط کن ریخته و با بقیه مواد مخلوط کنید.
- نیمی از مواد را در قالب از قبل چرب شده بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- بعد از حدود دو ساعت قالب را از یخچال خارج کنید. یک ردیف طالبی اسکوپ شده را روی آب نبات قرار دهید.
- بقیه مواد را روی آن بریزید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
نکات مهم:
- اگر عجله دارید می توانید مقدار ژلاتین را زیاد کنید تا در زمان کوتاه تری آب نبات جا بیفتد.
- اگر از قالب های معمولی استفاده می کنید، مقداری آب داخل قالب بریزید و قبل از ریختن نبات، آن را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس قالب را از فریزر خارج کرده و مواد را داخل آن می ریزیم.
- اگر از قالب های سیلیکونی استفاده می کنید، بهتر است آنها را چرب کنید.
اگر از طرفداران طالبی هستید طرز تهیه دسر بستنی طالبی فالودا و طالبی را با ما در میان بگذارید.
2. طرز تهیه دسر طالبی با شیر
از شیر برای تهیه آب نبات هندوانه استفاده می شود. این دسر انتخاب بسیار خوبی برای شام و یک میان وعده سالم است. کودکان و نوجوانان از خوردن این دسر خوشمزه لذت می برند.
مواد لازم | |
کره | 100 گرم |
طالبی پوست کنده و خرد شده | 2 فنجان |
آرد ذرت | 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز |
شیر | 1 لیوان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز |
با تشکر | 4 قاشق غذاخوری |
بیسکویت هاضمه | 150-200 گرم |
سخاوتمندانه | 100 گرم |
دستور پخت:
- بیسکویت ها را خرد کرده و در ظرفی بریزید.
- کره را آب کنید سپس روی بیسکویت ها بریزید. این مخلوط را با دست یا قاشق خوب هم بزنید تا بیسکویت ها کره را جذب کنند.
- کف یک ظرف نچسب کاغذ روغنی بچینید، سپس بیسکویت ها را روی آن پخش کنید و تمام کف ظرف و دور لبه های آن را بپوشانید.
- تکه های طالبی را با شیر، شکر، وانیل و آرد ذرت در ظرفی جداگانه حرارت دهید تا حباب هایی ظاهر شود.
- ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. خامه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود.
- بعد از سرد شدن مایع آن را روی بیسکویت ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- روی دسر را با قاشق طالبی تزئین کنید.
بیشتر شیرینی ها حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات لازم برای اکسیداسیون کامل چربی ها و پروتئین ها هستند. ذخیره آن در بدن انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. کربوهیدرات ها به حفظ پروتئین های بدن در شرایط استرس زا کمک می کنند. این دسر خوشمزه را درست کنید و اگر از خوردن آن لذت می برید، تجربه خوب خود را با مجله بست در میان بگذارید.