G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه شکلات با بیسکویت پتی بور؛ ساده و گردویی

شکلات با بیسکویت پتی بوربن، ساده و گردوشکلات با بیسکویت پتی بوربن، ساده و گردو
مجله بست سرویس آشپزی بیسکویت پتی بور یکی از خوراکی هایی است که با آن می توانید انواع شیرینی ها را تهیه کنید مانند دسر کاستارد با بیسکویت پتی بور، کیک بستنی با بیسکویت پتی بور و … همچنین می توانید به راحتی شکلات خوشمزه ای را با بیسکویت پتی بور تهیه کنید. در زیر دو دستور تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور را خواهید خواند.


اگر علاقه مند به مطالعه بخش خاصی هستید، موضوعات ارائه شده را انتخاب کنید تا به موضوع مورد نظر برسید:


1. طرز تهیه شکلات با بیسکویت خانگی (ساده)

مواد لازم
شکلات تلخ 100 گرم
مینی کوکی های بوربن 20 عدد
کره 40 گرم
با تشکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
شیر عسل یا عسل 1 قاشق غذاخوری

زمان لازم برای تهیه شکلات 3 ساعت می باشد


دستور پخت

  • کره را در ماهیتابه ای متوسط ​​بریزید و سپس ماهیتابه را حرارت دهید تا کره ذوب شود.
  • سپس شکر را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کامل شود و دانه های شکر ظاهر نشود.
  • بعد از حل شدن کامل شکرها خامه صبحانه و عسل (یا عسل) را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. (بهتر است از شیر عسلی استفاده شود.)
  • شکلات تلخ را به آرامی به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نسوزد و مخلوط یکدستی به دست آید.
  • کوکی های مینی بوربن را خرد کنید تا پودر و له نشوند تا هنگام سرو دسر، شیرینی ها زیر دندان احساس شوند.
  • حالا بیسکویت های خرد شده را به مواد شکلاتی اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
  • حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود.
  • سپس شکلات را در کیسه فریزر می ریزیم و به شکل استوانه در می آوریم و کیسه را به مدت دو ساعت در فریزر قرار می دهیم.
  • بعد از دو ساعت شکلات را از فریزر خارج کرده و برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

نوشیدنی…

شکلات با مینی بیسکویت بوربنشکلات با مینی بیسکویت بوربن

2. شکلات با بیسکویت پتی بور (گردو).

مواد لازم
با تشکر 2 فنجان
آب 3 فنجان
بیسکویت پتی برد خرد شده 350 گرم
کره 300 گرم
گردوی خرد شده 220 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
شکلات 150 گرم
شیر پینت

زمان لازم برای تهیه شکلات 3 ساعت می باشد


دستور پخت

  • آب و شکر را در قابلمه ای روی آتش بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
  • سپس 200 گرم کره را به مخلوط اضافه کنید و حرارت دهید تا کره ذوب شود. در این مرحله شربت شکلات آماده است.
  • بیسکویت های پتی بور را آسیاب کنید، اما لازم نیست آنها را آسیاب کنید.
  • گردوها را خرد کرده و همراه با بیسکویت در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
  • آب و شربت شکر را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • 50 گرم کره را آب کرده و به مواد اضافه کنید.
  • مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو ظرف جداگانه قرار دهید.
  • پودر کاکائو را به یکی از ظرف ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • مواد حاوی کاکائو را در کف ظرف بریزید. (مثلا سینی فر یا هر چیزی که می توان در فریزر گذاشت)
  • مواد را بدون کاکائو روی آن بریزید و خوب پخش کنید.
  • حالا شکلات را در حمام آب ذوب کرده و شیر و 50 گرم کره را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید.
  • شکلات به دست آمده را روی مواد بریزید و با قاشق پخش کنید تا همه مواد با شکلات آغشته شود.
  • کاسه را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
  • بعد از سه ساعت کاسه را از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز شکلات را خرد کنید.

نوشیدنی…

شکلات با بیسکویت های گردویی قهوه ایشکلات با بیسکویت های گردویی قهوه ای

نکات پایانی!

  • می توانید به جای شکلات تلخ از شکلات شیرین استفاده کنید. اگر از شکلات شیرین استفاده می کنید، شکر را از مواد جدا کنید.
  • این دسر را می توان با هر نوع بیسکویتی غیر از بیسکویت پتی بور تهیه کرد.
  • توجه داشته باشید که این شیرینی شکلاتی حاوی 442 کالری انرژی، 47 گرم کربوهیدرات، 7 گرم پروتئین و 26 گرم چربی است، پس بهتر است در مصرف آن دقت کنید.

اگر شما هم تجربه ساخت فاج شکلاتی با استفاده از مینی کوکی های بوربن را دارید یا روش متفاوتی برای تهیه آنها می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. شما می توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش ارسال کنید “ارسال نظر” در انتهای این صفحه به ما ایمیل بزنید تا به سوالات شما پاسخ دهیم و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا