G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه شیر نارگیل؛ نوشیدنی گیاهی خوش‌طعم و پرخاصیت

شیر نارگیل طبیعیشیر نارگیل طبیعی

مجله بست سرویس آشپزی شیر نارگیل یکی از مفیدترین نوشیدنی های طبیعی است که در تهیه بسیاری از دسرها نیز استفاده می شود. این نوشیدنی گزینه بسیار مناسبی برای افرادی است که به لاکتوز موجود در شیر گاو حساسیت دارند یا فقط به دلیل گیاهخواری شیر گیاهی می نوشند. اگرچه این نوشیدنی را می توان به صورت آماده در فروشگاه ها تهیه کرد، اما مطمئناً تهیه آن در خانه خالی از لطف نیست و به این ترتیب از خواص نارگیل بهره بیشتری خواهید برد. اگر شما هم می خواهید طرز تهیه شیر نارگیل را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.


آنچه در این مقاله می خوانید:


طرز تهیه شیر نارگیل با پودر نارگیل

شاید فکر کنید برای تهیه این نوشیدنی به زمان و مواد زیادی نیاز خواهید داشت، اما این روش یکی از سریع ترین و آسان ترین روش های تهیه این نوشیدنی خوشمزه و مقوی به حساب می آید. برای تهیه آن فقط به مواد موجود در جدول نیاز است. توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانید با حفظ نسبت مواد به یکدیگر، مقادیر ذکر شده را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم
پودر نارگیل

400 گرم

آب جوش

6 یا 7 فنجان

چند نکته:

  • یعنی جام فرانسه دسته دار.
  • کیفیت پودر نارگیل در کیفیت نوشیدنی شما بسیار تاثیرگذار است، پس از پودر نارگیل تازه و مرغوب استفاده کنید.
  • می توانید به جای آب جوش یا ترکیبی از هر دو از آب نارگیل داغ استفاده کنید.

دستور پخت

  1. ابتدا پودر نارگیل را در مخلوط کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
  2. پودر نارگیل را به مدت پانزده تا بیست دقیقه در آب جوش خیس کنید.
  3. سپس درب مخلوط کن را ببندید و آن را روشن کنید.
  4. میکسر را با سرعت بالا به مدت دو تا سه دقیقه بگذارید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
  5. یک کاسه یا کوزه مناسب تهیه کنید و یک پارچه تمیز روی آن قرار دهید.
  6. به آرامی مواد داخل مخلوط کن را از پارچه به کاسه منتقل کنید تا پودر نارگیل داخل پارچه بماند و از شیر جدا شود.
  7. پس از پایین آمدن دمای شیر، با فشار دادن پارچه، آب باقی مانده در پودر نارگیل را بردارید.

شیر نارگیل شما آماده است. می توانید از پودر نارگیل باقی مانده در پخت شیرینی یا کیک استفاده کنید.

یک نوشیدنی شیرین از مخلوط جذاب شیر نارگیل و آب آناناس تهیه می شود که به آن کوکتل پینا کولادا یا نوشیدنی پورتوریکویی می گویند. اگر می خواهید طعم های جدیدی را امتحان کنید، این نوشیدنی استوایی را بنوشید.

شیر نارگیل گیاهیشیر نارگیل گیاهی

بیشتر بخوانید: کالری نارگیل. 100 گرم نارگیل چند کالری دارد؟

طرز تهیه شیر نارگیل با میوه نارگیل تازه

این روش نسبت به روش قبلی به زمان بیشتری نیاز دارد اما نتیجه عالی خواهد بود. زیرا با استفاده از نارگیل طبیعی تهیه می شود که بو و طعم بی نظیری به آن می دهد. مواد لازم برای این دستور در جدول زیر به شما نشان داده شده است.

مواد لازم
نارگیل تازه شماره
آب جوش دو فنجان

چند نکته:

  • نارگیل مورد نیاز ما حجیم و آبدار است، پس حتما از نارگیل کاملا رسیده استفاده کنید.
  • مانند روش قبلی، آب جوش را می توان با آب نارگیل جایگزین کرد.

روش تهیه

  1. ابتدا آب نارگیل را از نارگیل خارج کرده و سپس آن را بشکنید.
  2. پالپ سفید را از نارگیل جدا کرده و پس از شستن در مخلوط کن بریزید.
  3. مخلوط کن را دو تا سه ثانیه روشن کنید تا گوشت نارگیل خرد شود.
  4. با فرض اینکه مقدار نارگیل در مخلوط کن 1 فنجان است، 2 فنجان آب جوش را به همراه آب نارگیل در مخلوط کن بریزید.
  5. مخلوط کن را دو تا سه دقیقه روشن نگه دارید تا تمام جوهر نارگیل گرفته شود و آب به رنگ سفید شیری درآید.
  6. مخلوط کن را خاموش کنید و محتویات را پس از عبور از یک پارچه نازک به ظرف منتقل کنید. به طوری که تکه های نارگیل از شیر جدا شود.
  7. تمام شیر باقی مانده در نارگیل را با فشار دادن پارچه بردارید و بقیه را در مخلوط کن برگردانید.
  8. یک فنجان آب جوش یا آب نارگیل را در مخلوط کن بریزید و دوباره مراحل قبل را تکرار کنید.

نوشیدنی طبیعی شما آماده است. می توانید نارگیل باقی مانده را با استفاده از فر خشک کنید و از آن در آشپزی خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: خواص آب نارگیل. 8 خاصیت معجزه آسای آب نارگیل برای بدن سالم

چند نکته:

  • اگر پارچه تمیزی در دسترس ندارید، می توانید از یک صافی استفاده کنید و مواد را داخل صافی فشار دهید تا آب باقیمانده از آن خارج شود.
  • استفاده از آب جوش باعث می شود عصاره نارگیل به راحتی خارج شود، بنابراین آن را با آب ولرم جایگزین نکنید.
  • این نوشیدنی تا یک هفته در یخچال و دو ماه در فریزر قابل نگهداری است اما قطعا در صورت مصرف تازه طعم و خواص بیشتری خواهد داشت.
  • اگر این نوشیدنی را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید به مایعی دو فاز تبدیل می شود که قسمت بالایی آن از چربی طبیعی نارگیل و قسمت پایینی آن از آب نارگیل است. این حالت نشان دهنده سلامت و ماهیت نوشیدنی شماست و جای نگرانی نیست.
  • قبل از نوشیدن شیر در یخچال، ابتدا آن را خوب هم بزنید و بگذارید مقداری از دمای سرد خود را از دست بدهد.

شیر نارگیل خوشمزهشیر نارگیل خوشمزه

بیشتر بخوانید: مهمترین خواص نارگیل (کاربردهای درمانی میوه نارگیل)

حرف آخر

در این مطلب دو روش تهیه شیر نارگیل را به شما آموزش دادیم. این نوشیدنی محرک و عضله‌ساز محسوب می‌شود و همین موضوع آن را به نوشیدنی محبوب در بین ورزشکاران تبدیل کرده است. اگر به دنبال غذایی خوشمزه برای افزایش زیبایی و سلامت پوست و مو هستید حتما این نوشیدنی خاص را تهیه کنید.

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟ آیا تا به حال آن را به روش دیگری غیر از موارد ذکر شده در خانه درست کرده اید؟ شما می توانید نظرات، تجربیات و سوالات خود را در مورد طرز تهیه شیر نارگیل با ما و سایر دوستان در میان بگذارید مجله بست آن را پست کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا