G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه مربای نارنگی خوش عطر و خوشمزه در خانه

مجله بست سرویس آشپزی نارنگی یکی از میوه های پاییزی از خانواده مرکبات است. میوه نارنگی کوچکتر از پرتقال است و طعم ملایم تری دارد. این میوه خوشبو و خوش طعم دارای ویتامین های A، B1، B2، پروتئین، چربی، قند و مقدار زیادی فسفر و کلسیم است و به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فسفر و کلسیم یکی از میوه های موثر در تقویت استخوان ها می باشد. . ترکیب و ساختار اسکلتی بدن.

با توجه به فواید و خواص ذکر شده نارنگی و از آنجایی که این میوه در فصل پاییز در دسترس عموم قرار می گیرد، می توانید غذاهای خوشمزه ای مانند ژله نارنگی، چیزکیک، انواع دسرها، ترشیجات و حتی مارمالاد و مربای نارنگی را تهیه کنید . طرز تهیه مربای نارنگی برای آموزش به شما تا بتوانید شروع کنید و قبل از تمام شدن فصل مربای خانگی خوشمزه تهیه کنید.

طرز تهیه مربای نارنگی

مواد لازم
نارنگی 1 کیلو
با تشکر نیم کیلو
ورق ژلاتین 3 عدد
پوست نارنگی رنده شده غذاخوری 1.5

مربای نارنگی, مربای نارنگی, طرز تهیه مربای نارنگی, نارنگی, خصوصیات نارنگی مربای نارنگی, مربای نارنگی, طرز تهیه مربای نارنگی, نارنگی, خواص نارنگی

دستور پخت:

  1. برای تهیه مربای نارنگی، نارنگی را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید.
  2. ته قابلمه مقداری نارنگی بریزید و مقداری شکر روی آن بپاشید.
  3. بقیه نارنگی ها را روی آن بچینید و باقیمانده شکر را روی نارنگی ها بریزید.
  4. با پشت قاشق یا ظرف دیگری نارنگی ها را کمی خرد کرده و با شکر مخلوط کنید.
  5. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
  6. حالا حرارت را کم کنید و مرتب مواد را هم بزنید.
  7. تکرار کنید تا مواد غلیظ شوند.
  8. در این مرحله ورقه های ژلاتین را با یک و نیم پیمانه آب جوش حل کنید و به مربای داخل قابلمه روی گاز اضافه کنید.
  9. مواد را هم بزنید و وقتی حرارت کم شد پوست نارنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید و بعد از 2 یا 3 دقیقه از روی گاز بردارید.
  10. مربای نارنگی ما بعد از خنک شدن قابل استفاده است.

👩‍🍳 چند نکته مهم:

  • زمان تهیه این مربا حدود یک ساعت و نیم است.
  • با این تعداد مواد حدود نصف شیشه مربای نارنگی خواهید داشت.
  • این مربا ترش و کمی شیرین است پس اگر مربای شیرین تری می خواهید مقدار شکر را زیاد کنید.
  • وقتی پخت مربا تمام شد کمی صبر کنید تا مربا از حرارت خارج شود و پس از سرد شدن آن را در شیشه بریزید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران به مربای نارنگی اضافه کنید.

طرز تهیه انواع مربا تقریباً شبیه به هم است و چیزی که باعث می شود مربا خوب بیرون بیاید، توجه به میزان حرارت و مدت زمان جوشیدن آن است. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و مربای خوش رنگ و خوشمزه درست کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا