سبک زندگی
طرز تهیه مربای نارنگی خوش عطر و خوشمزه در خانه
مجله بست سرویس آشپزی نارنگی یکی از میوه های پاییزی از خانواده مرکبات است. میوه نارنگی کوچکتر از پرتقال است و طعم ملایم تری دارد. این میوه خوشبو و خوش طعم دارای ویتامین های A، B1، B2، پروتئین، چربی، قند و مقدار زیادی فسفر و کلسیم است و به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فسفر و کلسیم یکی از میوه های موثر در تقویت استخوان ها می باشد. . ترکیب و ساختار اسکلتی بدن.
با توجه به فواید و خواص ذکر شده نارنگی و از آنجایی که این میوه در فصل پاییز در دسترس عموم قرار می گیرد، می توانید غذاهای خوشمزه ای مانند ژله نارنگی، چیزکیک، انواع دسرها، ترشیجات و حتی مارمالاد و مربای نارنگی را تهیه کنید . طرز تهیه مربای نارنگی برای آموزش به شما تا بتوانید شروع کنید و قبل از تمام شدن فصل مربای خانگی خوشمزه تهیه کنید.
طرز تهیه مربای نارنگی
مواد لازم | |
نارنگی | 1 کیلو |
با تشکر | نیم کیلو |
ورق ژلاتین | 3 عدد |
پوست نارنگی رنده شده | غذاخوری 1.5 |
دستور پخت:
- برای تهیه مربای نارنگی، نارنگی را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید.
- ته قابلمه مقداری نارنگی بریزید و مقداری شکر روی آن بپاشید.
- بقیه نارنگی ها را روی آن بچینید و باقیمانده شکر را روی نارنگی ها بریزید.
- با پشت قاشق یا ظرف دیگری نارنگی ها را کمی خرد کرده و با شکر مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
- حالا حرارت را کم کنید و مرتب مواد را هم بزنید.
- تکرار کنید تا مواد غلیظ شوند.
- در این مرحله ورقه های ژلاتین را با یک و نیم پیمانه آب جوش حل کنید و به مربای داخل قابلمه روی گاز اضافه کنید.
- مواد را هم بزنید و وقتی حرارت کم شد پوست نارنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید و بعد از 2 یا 3 دقیقه از روی گاز بردارید.
- مربای نارنگی ما بعد از خنک شدن قابل استفاده است.
👩🍳 چند نکته مهم:
- زمان تهیه این مربا حدود یک ساعت و نیم است.
- با این تعداد مواد حدود نصف شیشه مربای نارنگی خواهید داشت.
- این مربا ترش و کمی شیرین است پس اگر مربای شیرین تری می خواهید مقدار شکر را زیاد کنید.
- وقتی پخت مربا تمام شد کمی صبر کنید تا مربا از حرارت خارج شود و پس از سرد شدن آن را در شیشه بریزید.
- در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران به مربای نارنگی اضافه کنید.
طرز تهیه انواع مربا تقریباً شبیه به هم است و چیزی که باعث می شود مربا خوب بیرون بیاید، توجه به میزان حرارت و مدت زمان جوشیدن آن است. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و مربای خوش رنگ و خوشمزه درست کنید.