G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه میگو سوخاری نارگیلی

طرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیلطرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیل

مجله بست سرویس آشپزی زمانی که وقت کافی برای تهیه پیش غذا برای مهمانی های خود ندارید میگو سرخ شده با نارگیل این می تواند اولین و ساده ترین گزینه شما باشد و خواهید دید که در کمترین زمان از جدول ناپدید می شود!

تهیه میگوی سرخ شده نارگیلی بسیار آسان است و در چهار مرحله قابل تهیه است. مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ، مخلوط پودر نارگیل و در آخر تفت دادن در روغن. تمام این مراحل در مجموع 20 دقیقه طول می کشد و بوی مطبوع و متفاوتی از میگو احساس خواهید کرد.

تنها چیزی که بعد از سرخ کردن میگوی سرخ شده نیاز دارید سس فلفل دلمه ای شیرین برای سرو است. این مقدار مواد برای سرو 4 نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه میگو نارگیلی سرخ شده

میگو

400 گرم

آرد همه منظوره

1/2 فنجان

پودر نارگیل

1 فنجان

آرد سوخاری یا خرده نان

1 فنجان

تخم مرغ

2 عدد

نمک و فلفل

در حد لازم

روغن سرخ کردنی

2 فنجان

طرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیل

  1. پس از شستن میگو، روده ها را از پشت میگو جدا کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. در صورت تمایل، دم میگو را جدا نکنید.
  2. روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید.
  3. در یک ظرف کم عمق، آرد نان و پودر نارگیل را با مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
  4. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بزنید تا از حالت گلوله درآیند.
  5. میگو را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  6. سپس در آرد همه منظوره بغلتانید.
  7. در این مرحله میگوها را در مخلوط تخم مرغ زده شده آغشته کنید و در نهایت آنها را در مخلوط آرد نان و پودر نارگیل بغلتانید و بلافاصله در روغنی که از قبل کاملا گرم شده سرخ کنید.

طرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیلطرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیل

  1. بعد از سرخ شدن میگو، میگوها را روی دستمال کاغذی قرار دهید و پس از برداشتن روغن اضافی، بلافاصله با سس فلفل دلمه ای شیرین سرو کنید.

طرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیلطرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیل

طرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیلطرز تهیه میگوی سرخ شده با نارگیل

برای یادگیری طرز تهیه میگو پیچ خورده دستی و سالاد میگو به بخش های دیگر آشپزی مجله بست مراجعه کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا