G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل

مجله بست سرویس آشپزی پودینگ یک دسر خوشمزه و نیمه سنگین است که تنوع بسیار زیادی دارد. از پودینگ های خوشمزه و پرطرفدار می توان به پودینگ شکلاتی، پودینگ موز، پودینگ تابستانی، پودینگ انبه و غیره اشاره کرد. در اینجا پودینگ معروف تایلندی به نام را آماده می کنیم پودینگ برنج تایلندی برای اطلاع شما بسیار لذیذ است و یک دسر گرم محسوب می شود.

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج تایلندی

برنج دانه کوتاه یا برنج شکسته 100 گرم
شکر خرما 2 اتاق غذاخوری
انجام دهید 2 عدد
شیر نارگیل 300 میلی لیتر
آب 150 میلی لیتر
تخم مرغ 3 عدد
شیر نارگیل غلیظ 200 میلی لیتر
شکر دانه ریز غذاخوری 1.5
نارگیل تازه برای تزئین

طرز تهیه پودینگ، انواع پودینگ، پودینگ برنج، پودینگ موز، پودینگ نارگیل، پودینگ شکلاتیطرز تهیه پودینگ، انواع پودینگ، پودینگ برنج، پودینگ موز، پودینگ نارگیل، پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی

  1. برای تهیه پودینگ برنج تایلندی ابتدا برنج و شکر خرما را در قابلمه ای بریزید.
  2. دانه های هل را پوست بگیرید و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید.
  3. آب و شیر نارگیل را داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
  4. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج با درب باز به مدت 20 دقیقه بپزد تا نرم شود.
  6. وقتی آب برنج تمام شد، برنج پخته شده را با قاشق داخل قالب های مینی مافین بریزید و سطح قالب ها را کاملا صاف کنید.
  7. قالب ها را در یک سینی نیمه گود قرار دهید سپس آب را کف سینی بریزید تا نیمی از قالب ها پر شود.
  8. تخم مرغ ها را با شیر نارگیل غلیظ و شکر گرانول مخلوط کرده و روی برنج قرار دهید.
  9. روی قالب ها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا مواد سفت شوند.
  10. پودینگ برنج تایلندی را با برش های نازک نارگیل یا میوه تازه تزیین کنید و این دسر را گرم یا سرد سرو کنید. نوشیدنی
همه پودینگ ها به خصوص پودینگ برنج جزو راحت ترین و محبوب ترین غذاها هستند. اگر کودک شما علاقه مند به خوردن این نوع غذا است، پیشنهاد می کنیم از مقاله پودینگ برنج برای کودکان ما دیدن کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا