سبک زندگی
طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل
مجله بست سرویس آشپزی پودینگ یک دسر خوشمزه و نیمه سنگین است که تنوع بسیار زیادی دارد. از پودینگ های خوشمزه و پرطرفدار می توان به پودینگ شکلاتی، پودینگ موز، پودینگ تابستانی، پودینگ انبه و غیره اشاره کرد. در اینجا پودینگ معروف تایلندی به نام را آماده می کنیم پودینگ برنج تایلندی برای اطلاع شما بسیار لذیذ است و یک دسر گرم محسوب می شود.
مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج تایلندی
برنج دانه کوتاه یا برنج شکسته | 100 گرم |
شکر خرما | 2 اتاق غذاخوری |
انجام دهید | 2 عدد |
شیر نارگیل | 300 میلی لیتر |
آب | 150 میلی لیتر |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر نارگیل غلیظ | 200 میلی لیتر |
شکر دانه ریز | غذاخوری 1.5 |
نارگیل تازه | برای تزئین |
طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی
- برای تهیه پودینگ برنج تایلندی ابتدا برنج و شکر خرما را در قابلمه ای بریزید.
- دانه های هل را پوست بگیرید و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید.
- آب و شیر نارگیل را داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج با درب باز به مدت 20 دقیقه بپزد تا نرم شود.
- وقتی آب برنج تمام شد، برنج پخته شده را با قاشق داخل قالب های مینی مافین بریزید و سطح قالب ها را کاملا صاف کنید.
- قالب ها را در یک سینی نیمه گود قرار دهید سپس آب را کف سینی بریزید تا نیمی از قالب ها پر شود.
- تخم مرغ ها را با شیر نارگیل غلیظ و شکر گرانول مخلوط کرده و روی برنج قرار دهید.
- روی قالب ها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا مواد سفت شوند.
- پودینگ برنج تایلندی را با برش های نازک نارگیل یا میوه تازه تزیین کنید و این دسر را گرم یا سرد سرو کنید. نوشیدنی
همه پودینگ ها به خصوص پودینگ برنج جزو راحت ترین و محبوب ترین غذاها هستند. اگر کودک شما علاقه مند به خوردن این نوع غذا است، پیشنهاد می کنیم از مقاله پودینگ برنج برای کودکان ما دیدن کنید.