طرز تهیه چیز کیک نارنگی خوشمزه و مجلسی
مجله بست سرویس آشپزی قبل از اینکه شما را با طرز تهیه چیزکیک نارنگی آشنا کنیم، جالب است بدانید که چیزکیک یکی از معروف ترین دسرهای دنیاست. این دسر خوشمزه در واقع نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است. لایه بالایی معمولا ضخیم تر اما نرم تر است و از لایه ای از پنیر تازه، تخم مرغ و شکر تشکیل شده است. لایه زیرین معمولاً از نوعی بیسکویت ترد مانند دیژستیو یا کیک تشکیل شده است.
تفاوت اصلی چیزکیک های دنیا در نوع پنیر استفاده شده است. چیزکیک گیلاس، چیزکیک توت فرنگی و چیزکیک نارنگی از محبوب ترین انواع چیزکیک هستند. در این مطلب شما را با طرز تهیه چیزکیک نارنگی آشنا می کنیم.
طرز تهیه چیزکیک نارنگی خوشمزه
مواد مورد نیاز برای لایه زیرین | |
بیسکویت غلات | 200 گرم |
کره (ذوب شده) | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
فندق (اختیاری) | 40 گرم |
مواد لازم برای تهیه کیک پنیر خامه ای | |
پنیر خامه ای | 400 گرم |
سخاوتمندانه | 200 میلی لیتر |
تخم مرغ | 2 عدد |
نشاسته ذرت | 2 قاشق سوپ خوری |
دقیق | 1 قاشق سوپ خوری |
با تشکر | 1 فنجان |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم سس نارنگی | |
آب نارنگی | 2 فنجان |
با تشکر | 1/2 فنجان |
نشاسته ذرت | 1/5 قاشق سوپ خوری |
دستور پخت:
- پودر کوکی و فندق در غذاساز. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در کف فنجان های مافین بریزید و آن را با کف فنجان فشار دهید.
- برای تهیه فراستینگ، پنیر خامه ای، وانیل، خامه و شکر را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
- نشاسته، آرد و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را در فنجان ها روی لایه بیسکویتی بریزید.
- به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید.
- برای تهیه سس، همه مواد را در قابلمه مناسبی روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا قوام آن غلیظ شود.
- سس را روی مواد بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس سرو کنید.
ویدئو: طرز تهیه کیک نارنگی برای یک نفر
طرز تهیه چیزکیک نارنگی با کمپوت نارنگی
مواد لازم برای تهیه چیزکیک نارنگی (کیک پایه) | |
تخم مرغ | 2 عدد |
آب | 2 اتاق غذاخوری |
با تشکر | 120 گرم |
دقیق | 50 گرم |
آرد ذرت | 50 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه مایه کیک نارنگی | |
شیر | 100 مایل |
با تشکر | 50 گرم |
شکر وانیلی | 1 بسته |
ژلاتین | 5 ورق |
پنیر خامه ای | 200 گرم |
خامه | 400 گرم |
کمپوت | 300 گرم |
آگار آگار | 1 بسته |
دستور پخت:
- برای تهیه کیک نارنگی ابتدا تخم مرغ، آب، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا سفید و کرم رنگ شود.
- هر دو نوع آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده، الک کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
- مواد را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
- دمای فر را روی 180 درجه تنظیم کنید و کیک اصلی را به مدت 25 دقیقه در این دما بپزید.
- بعد از پخت کیک از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.
- بعد از خنک شدن کیک، روی کیک را با چاقو صاف کنید و کیک را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در دمای محیط نگه دارید.
- بعد از این مدت کیک را به قالب برگردانید و شروع به تهیه خامه نارنگی روی کیک کنید.
- ژلاتین را به مدت 5-7 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
- شیر، شکر و شکر وانیل را گرم کنید.
- وقتی داغ شد و به جوش آمد، مواد را از روی حرارت بردارید.
- در این مرحله ژلاتین رقیق شده را به مواد دیگر اضافه کنید تا حل شود.
- پنیر خامه ای را با چنگال کمی هم بزنید.
- خامه را به آن اضافه کنید.
- در آخر مواد ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
- مواد را روی کیک بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- حالا کمپوت نارنگی را بدون آب روی کیک می ریزیم.
- کیک را دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد روی کیک ببندد و ژلاتین سفت شود.
- روی میوه ها را با آگار آگار بپوشانید تا براق شوند.
چیزکیک نارنگی آماده است. بهتر است قبل از سرو حدود 7 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
حرف آخر
در آمریکا و کانادا از پنیر خامه ای بیشتر برای تهیه چیزکیک استفاده می شود، اما ایتالیایی ها از پنیر توفو و آلمانی ها و هلندی ها از پنیر شیر بز استفاده می کنند.
هنر شیرینیپز در تهیه چیزکیک زمانی مشخص میشود که شکل مثلثی برش کیک حفظ شود و هنگام برش و سرو کیک دستکاری نشود. کیک پنیر معمولا با شکر شیرین می شود و می توان آن را با موادی مانند میوه، خامه، آجیل و شربت شکلات طعم دار کرد.
البته می توانید به روشی که در این مطلب آموزش می دهیم، چیزکیک نارنگی را خودتان نیز تهیه و سرو کنید. همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه چیزکیک سرد که با ژله و شکلات و ژلاتین در استار درست شود را مطالعه کنید.