G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

مجله بست سرویس آشپزی خرمالو میوه ای شیرین و سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است. در این روزهای سرد پاییزی که بیشتر افراد احساس خستگی و بی حالی می کنند، طبیعت محرک خرمالو آن را به میوه ای مناسب برای این فصل تبدیل می کند، زیرا می تواند کالری مورد نیاز بدن را تا حدودی تامین کند. با استفاده از این میوه رنگارنگ می توانید کیک خرمالو، نبات خرمالو، آب خرمالو و انواع غذاهای خوشمزه درست کنید. ژله خرمالو نیز یک دسر شیک و خوشمزه به حساب می آید که می توان با این میوه تهیه کرد. پس در این مقاله به آموزش آن می پردازیم.

ژله خرمالوژله خرمالو

طرز تهیه ژله خرمالو

مواد لازم
یک عدد خرمالوی تازه سایز متوسط 4 تا 5 عدد
پودر ژلاتین 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به نوع و اندازه خرما)
شکر یا عسل 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه فرد)

دستور پخت:

  1. ابتدا خرماها را شسته و پوست نازک آن را جدا کرده و سپس با استفاده از مخلوط کن آن را له کنید.
  2. سپس شکر را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را چند ثانیه بزنید تا شکر در پوره خرمالو حل شود. (میزان شکر مصرفی برای تهیه ژله با توجه به ذائقه شما و شیرینی میوه متفاوت است و می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.)
  3. پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید سپس به روش بن ماری در آب حل کنید. برای این منظور مقداری آب سرد به آن اضافه کنید سپس آن را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و 3-4 دقیقه صبر کنید و هر از چند گاهی مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب حل شود. اگر به زمان بیشتری نیاز دارید تا پودر ژلاتین در آب حل شود، صبر کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
  4. وقتی ژلاتین شفاف شد آن را به پوره خرمالو اضافه کرده و هم می زنیم و بلافاصله آن را در قالب مورد نظر ریخته و قالب را به مدت حداقل 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ژله سفت شود.
  5. با یکی از روش های قالب گیری ژله، ژله را از قالب خارج کرده و به عنوان یک دسر شیک در مجالس استفاده کنید.

ژله خرمالوژله خرمالو

توجه: مقدار ژلاتین مصرفی برای تهیه ژله خرمالو را بسته به میزان سفت یا نرم و آبدار بودن خرمالو تغییر دهید. اگر از خرمالوهای بزرگ، شل و آبدار استفاده می کنید، مقدار پودر ژلاتین را افزایش دهید. می توانید از مقداری خامه فرم گرفته نیز در مخلوط مواد استفاده کنید تا ژله مانند تصویر بالا به رنگ نارنجی روشن در بیاید.

حرف آخر

همانطور که می بینید، به راحتی می توانید با میوه های اضافی که در خانه دارید، ژله طبیعی و سالم درست کنید و در نتیجه بچه ها را به خوردن میوه ترغیب کنید. امیدواریم از این مطلب نهایت بهره را برده باشید و پس از تهیه این دسر خوشمزه، تجربیات خود را در این زمینه با دیگران به اشتراک بگذارید. در آخر به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه ترشی خرمالو و طرز تهیه مربای خرمالو خوش رنگ و خوشمزه را در مجله بست یاد بگیرید.

Related Articles

Back to top button