سبک زندگی

طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه

گاهی اوقات برای تنوع بخشیدن به کیک های خانگی؛ می توانید مبتکر باشید و به جای استفاده از پودر کاکائو، قهوه و … که مورد پسند همه قرار گرفته است، از اسانس، آب میوه یا تکه های میوه مخصوصا مرکبات فصلی استفاده کنید. از انواع مرکباتی که می توان از آنها برای تهیه کیک های خوشمزه و بسیار معطر استفاده کرد، می توان به لیمو و پرتقال اشاره کرد این کیک ها به هیچ وجه طعم میوه ای ترش ندارند، بلکه عطر و بوی بی نظیری خواهند داشت.

در زیر طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک لیمو ترش

دقیق2 فنجان
با تشکر 1 و 1/4 فنجان
کره 100 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر پینت
آب لیموی تازه3 فنجان سوپ
طعم لیمو یا عصاره لیمو 1 فنجان سوپ
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لیمو ترش عکس کیک لیمویی طرز تهیه کیک لیمو ترش عکس کیک لیمویی

طرز تهیه کیک لیمو ترش

  1. برای تهیه کیک لیمویی که یکی از کیک های کره ای است طبق روال همیشگی باید ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
  2. کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  3. سپس یکی قالب 23 سانتیمتری را با کره یا روغن جامد چرب کنید و با آرد پاشیده یا کاغذ روغنی بپوشانید.
  4. اکنون آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین 2 تا 3 بار الک کنید.
  5. کره نرم شده را با شکر مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک شود.
  6. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
  7. اسانس لیمو یا پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  8. در این مرحله آب لیمو را اضافه کنید.
  9. حالا حدود یک سوم آرد را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  10. نصف مقدار شیر را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید.
  11. دوباره یک سوم آرد و سپس شیر و در آخر بقیه آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.
  12. مواد را در قالب کیک بریزید و در فر قرار دهید.
  13. حدود 35 تا 40 دقیقه طول می کشد تا کیک لیمویی پخته و آماده شود، اما حتماً قبل از بیرون آوردن از فر آن را با خلال دندان تست کنید و اگر چیزی به خلال دندان نچسبید، کیک را بردارید و روی آن قرار دهید. سینی پخت سیم را پنجره بزنید تا خنک شود

کیک لیموی معطر و خوشمزه آماده است. این کیک را می توانید به صورت ساده و یا تزئین شده با کره سرو کنید.

چند نکته در مورد تهیه کیک لیمویی کلیدی

  • در صورت تمایل می توانید برای تهیه این کیک به جای کره از روغن جامد استفاده کنید که در این صورت طبق قانون جایگزینی کره و روغن باید 80 گرم روغن جامد استفاده شود.
  • هنگام مخلوط کردن کره و شکر دقت کنید و هم بزنید تا کاملا غلیظ و سفید و کشدار شوند. این تاثیر زیادی در کیفیت نهایی کیک دارد.
  • در صورت تمایل به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کنید که در این صورت باید دو برابر بیکینگ پودر استفاده کنید.
  • برای تهیه کیک لیمویی می توانید از لیموهای زرد و سبز شیرازی استفاده کنید.

این کیک طعم لیمو ترش نخواهد داشت و مانند کیک پرتقال فقط بوی لیمو را در فضا پخش می کند. به شما توصیه می کنیم این کیک را یک بار تهیه کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوشیدنی

منبع: وب سایت مامی

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا