فرق هلو با شفتالو چیست؟
مجله بست خدمات بهداشتی – احتمالا همه ما هلو و هلو خورده ایم. اما ما هرگز نمی دانیم که از کدام یک لذت ببریم. در واقع هلو همان هلو است اما با کمی تفاوت. هلو به دو دسته تقسیم می شود: چاله های جدا شده و چاله های متصل. اما شفتالو در کجای این دسته جای می گیرد؟ برای دانستن تفاوت هلو و هلو با ما همراه باشید.
تفاوت هلو و هلو در پوست آن است
رنگ پوست هلو سفید و صورتی است و لکه های قرمز روی آن دیده می شود. در گذشته به دلیل پوست نازک هلو، حمل آن به بازارهای بین المللی مشکل بود. اما با وجود پیشرفت های تکنولوژیکی در کشاورزی، امروزه هلو به سختی هلو رشد و تولید می شود.
تفاوت هلو و هلو در گوشت آن است
مهم ترین تفاوت هلو با هلو در گوشت آن است. فقط آن را برش دهید و تفاوت را ببینید. هلو دارای گوشت سفید است که در اطراف آن، در نزدیکی هسته، چند سایه صورتی وجود دارد. به همین دلیل است که خارجی ها هلو را هلو سفید می نامند.
اما هلو دارای گوشت زرد رنگی است که در نزدیکی پوست میوه قهوه ای می شود.
تفاوت هلو و آلو در طعم آن است
سطح اسیدی این دو میوه متفاوت است. بنابراین هلو شیرین تر از هلو با اسیدیته کمتر است. این تفاوت زمانی بیشتر احساس می شود که یک هلوی سفت را با یک هلوی سفت مقایسه کنیم. هلوهای سفت می توانند به اندازه هلوهای نرم و رسیده شیرین باشند. همچنین برخی از هلوها کمی اسیدی تر هستند و در نتیجه بیشتر شبیه هلو هستند، اما این گونه هلوها معمولاً به مقدار زیاد تولید نمی شوند. علاوه بر این، بوی این دو میوه نیز کمی متفاوت است.
موارد استفاده از هلو و هلو
هم هلو و هم آلو را می توان در آشپزخانه برای تهیه دسر، مربا یا سالاد استفاده کرد. آب هلو، مربای هلو و کمپوت هلو از جمله مواردی است که خانم های خانه دار در فصل تابستان به کرات از آن ها استفاده می کنند. توجه داشته باشید که پختن هلو با مواد دیگر می تواند طعم آن را تغییر دهد. اما از طرف دیگر، طعم هلو می تواند در پخت و پز و سایر مواد ثابت بماند. بنابراین، می توانید از هلو در پخت کیک نیز استفاده کنید.
حرف آخر
در این مقاله به سه تفاوت اصلی هلو و هلو و کاربردهای آن پرداخته شده است. این میوه ها خواص زیادی دارند که می توانید در تابستان از آنها بهره مند شوید. لطفا نظرات و پیشنهادات ارزشمند خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
برگرفته از: اوه