G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

مصلح خربزه برای افراد گرم مزاج و سرد مزاج چیست؟

مجله بست خدمات بهداشتی – هندوانه یکی از متمایزترین میوه های تابستانی به شمار می رود که استفاده از آن باعث می شود برخی افراد به خصوص آنهایی که طبع گرم دارند، دچار خارش، گلودرد و یا حتی سردرد شوند. خوردن هندوانه با ریفرمر می تواند تا حدودی این مشکل را حل کند. با ما همراه باشید تا با فواید هندوانه برای سلامتی و چند راه حل ساده برای خلاصی از گلودرد بعد از خوردن هندوانه آشنا شوید.

درمانگر هندوانه در طب سنتی برای افراد گرم و سرددرمانگر هندوانه در طب سنتی برای افراد گرم و سرد

هندوانه گرم است یا سرد؟

طبع هندوانه گرم و گرمتر است و هر چه هندوانه شیرین تر باشد گرمتر است. خوردن غذاهای گرم و مرطوب باعث افزایش حرارت و رطوبت بدن می شود.

هندوانه برای افراد گرم و سرد چه فایده ای دارد؟

در طب سنتی برای هر ماده غذایی چندین روش درمانی ارائه می شود که درمان مناسب برای شما بستگی به روحیه شما دارد. هندوانه نیز از این قاعده مستثنی نیست و فواید آن در افراد با طبع گرم و سرد متفاوت است:

  • هندوانه برای کسانی که مزاج گرم دارند مفید است: هندوانه طبیعتی گرم دارد، زیرا باعث افزایش دمای بدن و تولید صفرا می شود. بنابراین اگر افراد گرم مزاج این میوه را زیاده روی کنند، دچار خارش گلو، سوزش در دهان و یا حتی سردرد می شوند. این افراد برای کاهش این عوارض باید بعد از صرف غذا مقداری هندوانه بخورند سرکه با کمی سرکه رقیق شده بنوشید یا غرغره کنید. هم بخور انار ترش همچنین می تواند اثرات هندوانه را کاهش دهد. طبیعت سرکه ای و ترش بودن انار خنک است و طبیعت هندوانه را متعادل می کند.
  • درمان هندوانه برای کسانی که مزاج سرد دارند: در طب سنتی گل رز به عنوان خوراکی هندوانه برای افراد سرد مزاج سرو می شود.

هندوانههندوانه

پیشگیری از گلودرد و خارش بعد از خوردن هندوانه با چند راهکار ساده

بسیاری از افراد پس از خوردن هندوانه دچار خارش گلو می شوند اگر شما نیز از این مشکل رنج می برید، می توانید یکی از روش های زیر را امتحان کنید.

  • قبل از خوردن هندوانه مقداری آویشن را در آب جوش بریزید و بجوشانید سپس با این جوشانده غرغره کنید. افزودن کمی عسل، آبلیمو یا لیمو عمانی خاصیت این جوشانده را افزایش می دهد.
  • اگرچه قسمت داخلی هندوانه طعم شیرینی دارد، اما معمولاً باعث گلودرد و سرفه می شود.
  • همه غذاهای شیرین طبیعی به طور طبیعی گرم کننده هستند. مصرف همزمان هندوانه با سایر شیرینی ها باعث افزایش دمای بدن و افزایش عوارض آن می شود. بنابراین اگر طعم آن تند است یا بعد از خوردن هندوانه دچار مشکل می شوید، بهتر است قبل از خوردن این میوه از مصرف سایر شیرینی ها خودداری کنید.
  • اگر هیچ یک از توصیه های بالا را رعایت نکردید و بعد از خوردن هندوانه دچار گلودرد و خارش شدید، لعاب برای غلات سعی کنید یک قاشق غذاخوری دانه لوبیا را در یک فنجان آب جوش بریزید، دو ساعت صبر کنید تا دم بکشد، سپس آن را بنوشید.

چرا خوردن هندوانه با عسل و پنیر ممنوع است؟

اگرچه در مورد عوارض خوردن هندوانه و عسل یا هندوانه و پنیر تحقیقات کافی صورت نگرفته است، اما در طب سنتی گفته می شود که خوردن پنیر یا عسل با هندوانه باعث انسداد مجاری بدن می شود و ممکن است بعد از آن فرد دچار عوارض شود. این دو غذا را همزمان بخورید.

استفاده از هندوانه به چه افرادی توصیه نمی شود؟

هندوانه ادرار آور است، رطوبت معده را افزایش می دهد و در بسیاری از افراد باعث گلودرد و خارش می شود، بنابراین علاوه بر گرم شدن مزاج برای افراد تب دار، افراد دارای معده مرطوب و افراد سرماخورده، بهتر است آن را بخورند. میوه را به تنهایی معلق کنید

هندوانه نیز یک آلرژن است و در برخی افراد باعث واکنش های آلرژیک می شود. اگر با وجود خوردن هندوانه با ریفرمر همچنان مشکل دارید، استفاده از آن را متوقف کنید.

کسی که سرما خوردهکسی که سرما خورده

بهترین و بدترین زمان برای خوردن هندوانه چیست؟

بدترین زمان برای خوردن هندوانه صبح ناشتا یا بلافاصله بعد از غذا است. بهترین زمان مصرف آن بین دو وعده غذایی است. همچنین بهتر است بعد از خوردن هندوانه آب ننوشید تا دچار مشکل نشوید.

حرف آخر

شناخت مزاج به شما کمک می کند تا غذا را متناسب با مزاج خود انتخاب کنید و در صورت نیاز آن را با ریفورمور بخورید تا بعد از خوردن آن دچار مشکلاتی مانند سردرد، خارش بدن، کورک و حتی نفخ نشوید. اگر نوع مزاج خود را نمی شناسید، پیشنهاد می کنیم نگاهی به مقاله ۸ گام برای شناخت مزاج و شناخت سردی و گرمی بدن در استار بیاندازید.
نظر شما چیست؟ برای رفع خارش و گلودرد بعد از خوردن هندوانه چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟ آیا از فواید دیگر هندوانه می دانید؟ در صورت تمایل می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را در قسمت نظرات با ما و دوستان به اشتراک بگذارید مجله بست به اشتراک بگذارید

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا