طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی خوشمزه در خانه
پای گردویی یکی از لذیذترین انواع شیرینی و شیرینی گردو برای عید نوروز محسوب می شود. این دسر طعم فوق العاده و بافت منحصر به فردی دارد و بنا به ذائقه با مواد مختلفی قابل تزیین و سرو می باشد.
شیرینی اسکار نوعی شیرینی خشک است و مانند اکثر شیرینی های خشک دیگر در فر پخته می شود. این دسر بسیار خوشمزه است و به خاطر مغزها و انواع آجیل آن را دوست خواهند داشت و بسته بندی آن خیلی زود خالی می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کلوچه گردوی اسکار خوشمزه را یاد بگیرید.
طرز تهیه شیرینی اسکار با گردو
مواد لازم | |
دقیق | 250 گرم |
کره | 150 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر قند | 120 گرم |
انجام دهید | 1 قاشق چای خوری |
گردوی خرد شده | 100 گرم |
کنجد | در حد لازم |
دستور پخت:
- برای تهیه شیرینی گردوی اسکار طبق روال معمول برای تهیه انواع شیرینی خشک ابتدا باید پودر قند، کره، قیمه، روغن نرم و روغن جامد را با هم مخلوط کنید تا کرم سبک شود.
- تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید و زرده ها را از سفیده جدا کنید.
- سپس زرده تخم مرغ و هل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.
- در این مرحله آرد را اضافه کنید و بیکینگ پودر را همزمان هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود و به دست نچسبد.
- سفیده ها را با چنگال بزنید تا سفت شود.
- مقداری از خمیر را به اندازه یک فندق یا کمی بزرگتر با دست بردارید سپس داخل سفیده تخم مرغ قرار دهید.
- گلوله های خمیر را یکی یکی در گردوی خرد شده بچینید تا همه به جز ته آن با گردو پوشانده شود. به این ترتیب ته کوکی ها یکنواخت و صاف می شود و گردوها در تماس با ورقه پخت قبل از پخت کامل کوکی ها نمی سوزند.
- شیرینی ها را ته سینی فر بچینید.
- از آنجایی که در این کیک از کره استفاده شده است، نیازی به چرب کردن قالب نیست.
- سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- بعد از پختن بیسکویت ها تا زمانی که کاملا خنک نشده اند به آن ها دست نزنید.
- اگر شیرینی ها به دلیل سفیده تخم مرغ به سینی چسبیده اند، با قاشق یا چاقو به آرامی آن ها را از سینی جدا کنید.
دسرهای خوشمزه شما آماده است. در صورت تمایل می توانید مقداری پودر قند روی آن الک کرده و در ظرف مخصوص سرو بچینید و با دسرهای خانگی خود پذیرایی فوق العاده ای داشته باشید. همچنین قابل ذکر است که برای پوشاندن سطح این دسر می توانید به جای گردوی خرد شده از پسته یا کنجد استفاده کنید.