G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه فراپه طالبی یک نوشیدنی تابستانی خوش طعم

طرز تهیه فراپه طالبیطرز تهیه فراپه طالبی
مجله بست سرویس آشپزی فراپه میوه ای یک نوشیدنی سرد است که از یخ و پوره میوه تهیه می شود و معمولاً روی آن خامه زده می شود. در ابتدا فراپه را با قهوه درست می کردند، اما امروزه فراپه را با میوه های مختلف نیز تهیه و سرو می کنند. واژه فراپه از واژه فرانسوی Frapper گرفته شده است که به معنای کوبیدن، مخلوط کردن یا تکان دادن است. با نزدیک شدن به فصل تابستان میل به خوردن دسرهای سرد و شیرین بیشتر می شود به خصوص با میوه هایی مانند طالبی، طالبی، هندوانه و … می توانید انواع فراپه های خوشمزه تهیه کنید. در زیر طرز تهیه فراپه هندوانه و تاریخچه اولین فراپه را خواهید خواند.

طرز تهیه فراپه طالبی

مواد لازم (برای دو نفر)
طالبی 300 گرم
شیر 1 فنجان
بستنی وانیلی 1 فنجان
یخ 3/4 فنجان
تکه های طالبی یا گیلاس برای کمی تزیین
خامه فرم گرفته برای تزئین از دست دادن

زمان آماده سازی 20 دقیقه است


دستور پخت

  • ابتدا طالبی را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کرده و سپس پوست آن را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید.
  • سپس برش های هندوانه را به همراه شیر و بستنی و بستنی در مخلوط کن یا مخلوط کن ریخته و با سرعت متوسط ​​هم می زنیم تا خوب مخلوط و پوره شوند.
  • مخلوط آماده شده را داخل فنجان می ریزیم اما کمی از روی لیوان را خالی می گذاریم تا با خامه و میوه تزئین شود.
  • حالا روی فنجان را با مقداری خامه فرم گرفته و تکه های میوه مانند برش های طالبی یا گیلاس تزئین کنید.

فراپه طالبی آماده سرو به عنوان دسر طالبی…نوشیدنی…

فراپه طالبیفراپه طالبی

تاریخچه فراپه

فراپه یک نوشیدنی یخی است که اغلب با شیر، بستنی، یخ و میوه های مختلف درست می شود. اولین فراپه با قهوه درست می شد و بعداً چای، آب میوه و حتی فراپ شکلاتی ساخته شد. در سال 1957 یکی از کارمندان نستله در یونان به دنبال راهی برای تهیه نوشیدنی با قهوه فوری بود اما به دلیل نبود آب جوش مجبور به استفاده از آب سرد و تکه های یخ و در واقع نوعی فراپه با استفاده از قهوه فوری شد. در یونان اختراع شد. با گذشت زمان این روش تهیه گسترش یافت و در تمام کافه های یونان تهیه و سرو شد. به همین دلیل است که فراپی که امروزه در اکثر کشورهای جهان استفاده می شود با قهوه فوری یونانی تهیه می شود. بعد از مدتی از مخلوط شکر و اسپرسو و یخ نوع دیگری از فراپه تهیه کردند. در واقع فراپه در شکل اولیه بدون بستنی بود و طعم اصلی آن قهوه بود.

طرز تهیه فراپه طالبیطرز تهیه فراپه طالبی

حرف آخر

پیشنهاد می کنیم این دسر خوشمزه را در منزل برای خود و خانواده تهیه کنید و از خواص طالبی و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. توجه داشته باشید که اگر می خواهید دسر غلیظتر باشد می توانید از طالبی منجمد استفاده کنید و اگر بستنی ندارید می توانید شکر را به مواد اضافه کنید. پیشنهاد می کنیم از طعم لذیذ میلک شیک طالبی و همچنین فراپه غافل نشوید.

اگر تجربه یا پیشنهادی برای تهیه این دسر و بهبود طعم آن دارید، آن را با ما و بقیه مخاطبان در قسمت به اشتراک بگذارید. ارسال نظر به اشتراک بگذارید

Related Articles

Back to top button