G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه مربای لیمو ترش به ۲ روش عالی و خوشمزه

مجله بست سرویس آشپزی می توانید از انواع میوه ها مرباهای خوشمزه و متنوعی تهیه کنید و سر سفره صبحانه از عطر مطبوع آن لذت ببرید. مربای بالانگ، مربای گل رز و مربای آلبالو از مرباهای محبوبی هستند که در سفره صبحانه ایرانیان جایگاه ویژه ای دارند. اما در این بین مرباهای معطری مانند مربای آلبا، مربای گل رز یا مربای لیمو مرباهای بسیار معطری هستند و طرفداران زیادی دارند. از این رو در این مطلب طرز تهیه مربای لیموی متمایز و معطر را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مربای لیمومربای لیمو

طرز تهیه مربای لیمو ترش بدون پختن

مواد لازم
لیمو ترش نیم کیلو
با تشکر به اندازه لازم
چوب دارچین چند تکه
فحش دادی؟ 2 تا 3 عدد

روش تهیه:

  1. لیمو را بشویید و خوب خشک کنید؛ سپس به حلقه های نازک برش می دهیم و با نوک چاقو قلب را جدا می کنیم.
  2. حلقه های لیمو را به صورت یک لایه در یک کاسه شیشه ای قرار دهید، سپس روی آنها کمی شکر بریزید.
  3. تکه های چوب دارچین و هل را به آنها اضافه کنید. (مراقب باشید تمام فنجان پر از لیمو نباشد.)
  4. ته شیشه مقداری شکر بریزید و درب آن را محکم ببندید.
  5. شیشه مربا را برای چند روز زیر نور مستقیم خورشید بگذارید. اگر بعد از چند روز سر شیشه مربا خالی شد، دوباره مقداری شکر به آن اضافه کنید.
  6. بعد از حدود یک ماه مربای شما آماده است.

نوشیدنی…

👩‍🍳 نکات مهم: در تهیه این مربا نیازی به استفاده از دارچین و هل نیست و فقط می توانید از عطر مطبوع لیمو لذت ببرید. همچنین شایان ذکر است که می توانید این مخلوط خوشمزه را به جای شکر با چای سرو کنید.

طرز تهیه مربای لیمو ترش بدون پختنطرز تهیه مربای لیمو ترش بدون پختن

طرز تهیه مربای لیمو با پخت

مواد لازم
لیموی سالم و نرم نیم کیلو
با تشکر 1 کیلوگرم
آب 3 فنجان
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

  1. با یک چاقوی تیز، لیمو را چهار قسمت کرده و مغز آن را جدا کنید.
  2. در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید.
  3. برش های لیمو را در قابلمه بریزید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.
  4. سپس لیمو را از قابلمه خارج می کنیم و آب آن را عوض می کنیم و دوباره لیمو را در قابلمه آب می گذاریم و روی آتش می گذاریم.
  5. برای گرفتن تلخی لیمو مراحل بالا را دنبال کنید. سه بار تکرار می کند
  6. سپس شکر و آب را با هم مخلوط کرده و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
  7. حالا آبلیمو و آبلیمو را به شهد شکر اضافه کنید و لیمو را بگذارید تا کاملا شفاف شود و مربا غلیظ شود.
  8. بعد از آماده شدن مربا، آن را در شیشه تمیزی بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.

نوشیدنی…

👩‍🍳 مشاوره اضافی: در در حین پخت این مربا، اگر لیمو زیاد پخته شود، له می شود و مربای شما طعم و ظاهر خوبی ندارد. همچنین توجه داشته باشید که می توانید به جای تکرار سه بار مرحله جوشیدن، از قبل آب لیمو را آب کنید 24 ساعت آن را در آب سرد خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی لیمو کمتر شود.

طرز تهیه مربای لیمو به روش پختطرز تهیه مربای لیمو به روش پخت

طرز تهیه مربای پوست لیمو

فواید و خواص پوست لیمو باعث شده تا غذاهای خوشمزه ای مانند مربای پوست لیمو از پوست این میوه خوشبو تهیه شود. در این قسمت دستور تهیه این مربای معطر و مفید را ارائه می دهیم.

مواد لازم
پوست لیمو 1 کیلوگرم
آب 1/5 لیوان
با تشکر 500 گرم
لعنت بهش 1 قاشق غذاخوری
Aplemio 1 قاشق سوپ خوری

روش تهیه:

  1. لیمو را از وسط نصف کنید و آب و تفاله آن را از پوست جدا کنید.
  2. در این مدت پوست لیمو را به مدت 24 ساعت در آب سرد قرار دهید 3 تا 4 بار آب در ظرف را تغییر دهید.
  3. بعد از 24 ساعت پوست لیمو را در آب داغ بریزید و بجوشانید.
  4. بعد از 15 دقیقه آب را داخل قابلمه خالی کنید و دوباره آب را داخل آن بریزید و برای بار دوم پوست لیمو را بجوشانید. ( 4 بار این کار را تا زمانی انجام دهید که تلخی لیمو کاملا از بین برود. اگر تلخی پوست لیمو پاک نشد، می توانید آن را بیشتر بجوشانید. )
  5. پس از انجام این مراحل، پوست لیموی پخته شده را در یک صافی قرار دهید تا تمام آب آن گرفته شود.
  6. آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا محلول غلیظ شود.
  7. سپس پوست لیمو را در محلول بریزید و بگذارید تا به غلظت برسد.
  8. در آخر دانه هل و آب سیب را به مربا اضافه کنید و بعد از حدود 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.

نوشیدنی…

👩‍🍳 توجه: برای تهیه این مربا بهتر است از لیموهای ریز و نازک استفاده کنید. همچنین مراقب باشید این مربا را بیش از 10 دقیقه روی حرارت نگذارید زیرا باعث جمع شدن و سفت شدن پوست لیمو می شود.

طرز تهیه مربای پوست لیمو طرز تهیه مربای پوست لیمو

حرف آخر

در این مطلب طرز تهیه مربای لیمو و مربای پوست لیمو را نشان می دهیم. امیدواریم این مرباها را تهیه کنید و در تمام فصول سال از عطر لیمو در سفره صبحانه خود لذت ببرید. اگر به دنبال راهی برای نگهداری طولانی مدت لیمو و استفاده از آن در فصول دیگر هستید، «چگونه لیمو را فریز کنیم» و «خشک کردن لیمو به روش های مختلف» را از دست ندهید.

به نظر شما به جز مربای لیمو چه محصولات دیگری را می توان با لیمو تهیه کرد؟ تجربیات و نظرات ارزشمند خود را با ما و سایر کاربران مجله بست در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا