G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه پای سیب – ستاره

پای سیبپای سیب
مجله بست
سرویس آشپزی
پای نوعی غذای شبیه پیراشکی است که از دو قسمت خمیر (کراست) و موادی که داخل خمیر قرار می گیرد (فیلینگ) تشکیل شده است. در ابتدا پای را نوعی غذایی می دانستند که خمیر آن پر از گوشت و سبزیجات بود، اما با گذشت زمان دستور پخت آن تکامل یافت و وارد دنیای دسرها شد. پای سیب نوعی پای میوه ای است که قسمت اصلی آن سیب است و از خمیر پفکی، خمیر هزارلا یا به شکل کیک درست می شود. در زیر طرز تهیه پای سیب را یاد می گیرید.

طرز تهیه پای سیب


این غذا برای 8 نفر راحت است؛ زمان تهیه مواد اولیه 45 دقیقه و زمان بپزید و 40-45 دقیقه صبر کنید خواهد بود


مواد لازم برای تهیه پای سیب
آرد همه منظوره 2 فنجان
روغن شیرینی ترد 2/3 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
آب سرد 4-6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه فیلینگ پای سیب
آرد همه منظوره 1/4 فنجان
با تشکر 1/2 فنجان
پودر دارچین 3/4 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
سیب های پوست کنده و خرد شده 6 فنجان
کره 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. دو فنجان آرد و یک قاشق چایخوری نمک را در ظرفی بریزید و با همزن یا قاشق هم بزنید.

    آرد و نمک را مخلوط کنیدآرد و نمک را مخلوط کنید

  3. روغن شیرینی ترد را به آرد اضافه کنید و با استفاده از مخلوط کن شیرینی پزی یا چنگال آرد را به قطعاتی به اندازه نخود مخلوط کنید.

    روغن را اضافه کنیدروغن را اضافه کنید

  4. آب سرد را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. اولا قاشق آب را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید سپس بقیه آب را کم کم اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا تمام آرد مرطوب شود و خمیر به دست آید. در صورت لزوم 1-2 قاشق غذاخوری استفاده اضافی. البته توجه داشته باشید که خمیر به دست آمده نباید خیلی خیس باشد. خمیر را جمع می کنیم و به دو قسمت تقسیم می کنیم. خمیر را در پلاستیک قرار دهید و در یخچال قرار دهید و شروع به آماده سازی فیل کنید. قرار دادن خمیر در یخچال روغن را خنک می کند و کار با خمیر را آسان می کند.

    مراحل تهیه خمیر پای سیبمراحل تهیه خمیر پای سیب

  5. سیب را پوست بگیرید و مرکز آن را بردارید و به ورقه های نازک برش دهید. برش های سیب را در ظرفی بریزید، نصف فنجان شکر، یک چهارم فنجان آرد، 3/4 قاشق چایخوری دارچین و یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را از یخچال خارج می کنیم و روی سطح کار مقداری آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم یا خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی قرار می دهیم و با وردنه پهن می کنیم تا غلیظ شود. 5 میلی متر می رسد

    سیب ها را آماده کنید و خمیر پای سیب را باز کنیدسیب ها را آماده کنید و خمیر پای سیب را باز کنید

  6. یک کاسه دایره ای به قطر 22 سانتی متر انتخاب می کنیم و به صورت وارونه روی خمیر قرار می دهیم و دور آن را برش می دهیم. کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید و خمیر را چند بار تا کنید تا بتوانید به راحتی آن را به صفحه پای منتقل کنید. یکی از خمیرها را به بشقاب پای منتقل کنید و آن را پهن کنید تا حدود 2 سانتی متر از خمیر دور بشقاب آویزان شود.

    خمیر پای سیب را برش دهیدخمیر پای سیب را برش دهید

  7. مخلوط سیب را روی خمیر پای بریزید، 2 قاشق غذاخوری کره را به قطعات کوچک برش دهید و روی آن قرار دهید. روی پای را با خمیر دیگری بپوشانید. لبه های دو لایه خمیر را با چنگال به هم بچسبانید و با دست شکل دهید.

    فیلینگ پای سیبفیلینگ پای سیب

  8. با چاقو چندین برش روی خمیر ایجاد کنید تا بخار در حین پخت به راحتی خارج شود.

    برش پای سیببرش پای سیب

  9. خمیر پای را می توانید با وردنه روی سطح صافی پهن کرده و به نوارهای نازکی به عرض حدود 1.5 سانتی متر برش دهید. سپس این نوارها به صورت حصیر و در فاصله 2.5 سانتی متری از یکدیگر روی پا قرار می گیرند. در آخر روی خمیر را با زرده تخم مرغ بپوشانید و کمی شکر بپاشید.

    پای سیب نی شکلپای سیب نی شکل

  10. پای را به مدت 40-50 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خمیر طلایی شود.

پای سیبپای سیب


طرز تهیه پای سیب (کیک)

مواد لازم
دقیق 1 فنجان
روغن 1/2 فنجان
با تشکر 1/2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
سیب متوسط 1 عدد

دستور پخت:

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید، سپس دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  3. روغن و شکر را در ظرفی بریزید و آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. تخم مرغ ها را قبل از اینکه به دمای محیط برسند از یخچال خارج کنید سپس یکی یکی به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. مواد را حدود 5-6 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
  5. شیر با دمای اتاق را به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید و همزن را خاموش کنید.
  6. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کرده و کم کم روی مخلوط قبلی الک کرده و با قاشق از یک طرف به آرامی هم می زنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید.
  7. کف و دیواره های قالب را با کمی کره چرب کنید. نیمی از خمیر پای را در قالب بریزید، سپس مخلوط سیب و دارچین را روی خمیر پخش کنید، سپس بقیه خمیر را روی سیب بریزید.
  8. تابه را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پای سیب پخته و روی آن طلایی شود.
پای سیب (کیک)پای سیب (کیک)

پای یک دسر محبوب در آمریکا و استرالیا است که اغلب با بستنی یا خامه فرم گرفته سرو می شود. دستور تهیه پای میوه های مختلف تقریباً یکسان است و تنها تفاوت آن در نوع میوه مورد استفاده است. اگر تجربه پخت پای سیب فوری قابلمه ای یا پای میوه های دیگر را دارید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا