طرز تهیه پودینگ خرمالو به دو روش (با فر و بدون فر)
مجله بست سرویس آشپزی پودینگ خرمالو یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که از این میوه خوشمزه پاییزی تهیه می شود. از این میوه در تهیه شیرینی و شیرینی نیز استفاده می شود. برای تهیه پودینگ خرمالو از میوه های تازه استفاده می شود و به همین دلیل فصل پاییز بهترین فصل برای تهیه آن است. این دسر را می توان به راحتی و در زمان کمی تهیه کرد. در ادامه می خواهیم طرز تهیه و پخت دو نوع پودینگ را شرح دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پودینگ خرمالو در فر
برای تهیه این پودینگ به مواد زیر نیاز است.
مواد لازم |
|
با تشکر |
2 فنجان |
تخم مرغ |
2 عدد |
آرد الک شده |
2 فنجان |
کره به دمای اتاق رسیده است |
2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر |
3 قاشق چایخوری |
نمک |
1 قاشق چای خوری |
پودر دارچین |
1/5 قاشق چایخوری |
شیر |
یک سوم فنجان |
خرما له شده |
1/5 فنجان |
گردوی خرد شده | سه چهارم فنجان |
جوز هندی | سه چهارم قاشق چایخوری |
👩🍳 نکات مهم:
- افزودن گردو و جوز هندی به این پودینگ اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.
- مقدار گردوی آسیاب شده نیز به ذائقه شما بستگی دارد.
- برای پوره کردن خرما ابتدا پوست خرما را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید. برای پوره کردن خرما می توانید از همزن برقی یا همزن دستی استفاده کنید.
دستور پخت پودینگ خرمالو در فر
- ابتدا در یک کاسه بزرگ، کره در دمای اتاق را با همزن برقی بزنید تا خمیری یکدست و زرد به دست آید. سپس شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و دانه های شکر در آن نباشد.
- در ظرفی دیگر نمک، پودر دارچین و جوز هندی را الک کرده و با آرد الک شده به مخلوط اضافه کنید.
- در این مرحله رب خرما و شیر را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
- پس از مخلوط کردن و یکدست شدن آن، گردو را به آن اضافه کنید.
-
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
- کف کاسه ای که می خواهید مخلوط را در آن قرار دهید با کمی کره چرب کنید سپس مخلوط پودینگ را داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قطر پودینگ در تمام قسمت های ظرف یکسان است.
-
ظرف را در فر قرار دهید. زمان پخت پودینگ حدود 50 دقیقه است. برای بررسی آماده شدن پودینگ بعد از 50 دقیقه در فر را باز کنید و یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید. اگر چیزی به آن نچسبید، پودینگ آماده است.
- ظرف را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.
پودینگ خرمالو شما آماده است! نوشیدنی
طرز تهیه پودینگ خرمالو فوری بدون فر
مواد لازم |
|
خرمالو رسیده |
2 عدد |
با تشکر |
2 قاشق غذاخوری |
موز رسیده |
1 عدد |
عصاره وانیل | نصف قاشق غذاخوری |
خامه فرم گرفته و فرم گرفته | دو قاشق غذاخوری |
👩🍳 توجه:
- در صورت تمایل می توانید شکر را با عسل جایگزین کنید.
- برای تزئین از خامه فرم گرفته استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه پودینگ
- ابتدا خرماها را پوست گرفته و خرد کنید.
- سپس با بقیه مواد داخل مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا کاملا یکدست شود.
- در صورت تمایل روی دسر را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
پودینگ شما آماده است!
حرف آخر
پودینگ خرمالو یکی از خوشمزه ترین دسرها به حساب می آید. این دسر در فصل پاییز با خرمای تازه تهیه می شود. این دسر را می توان از قبل تهیه کرد و در یخچال نگهداری کرد و در مهمانی های بعد از شام سرو کرد. همچنین به شما توصیه می کنیم حداقل یک بار این دسر را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. اگر عاشق طعم خرما هستید، می توانید این میوه خوشمزه را در تمام فصول سال بخورید! فقط خشکش کن در همین راستا خواندن مقاله نحوه خشک کردن خرما به روش های ساده را توصیه می کنیم.
اگر برای تهیه پودینگ خرمالو از دستوراتی که در این مقاله توضیح داده شده استفاده کردید، نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر همراهان به اشتراک بگذارید. مجله بست آن را پست کنید.
برگرفته از: Kitchennostalgia, Kimsunee