G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه پولکی نارگیلی به ۲ روش

طرز تهیه پرک نارگیل طرز تهیه پرک نارگیل

مجله بست سرویس آشپزی پولکی که به آن شیرینی سکه ای نیز می گویند، دسر سنتی اصفهان است. پولکی در طعم های مختلف مانند پولکی نارگیلی، پولکی کنجدی، پولکی زعفرانی و غیره موجود است. درست کردن پولکی در خانه بسیار آسان است، فقط باید با تکنیک های آن آشنا باشید. در این مقاله طرز تهیه پرک نارگیل را به دو روش یاد گرفتید.

1. طرز تهیه پرک نارگیل

مواد لازم
با تشکر 1 فنجان
سرکه 8 قاشق غذاخوری
آب 1/2 فنجان
پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری

زمان لازم برای تهیه پولکی یک ساعت می باشد


دستور پخت

  • کف یک تابه استیل را چرب کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
  • در قابلمه ای سرکه و آب بریزید و روی حرارت بگذارید.
  • سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا شکر حل شود. توجه داشته باشید که شربت کراست را نباید هم بزنید.
  • وقتی شربت کمی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.
  • بلافاصله مخلوط را در سینی چرب شده بریزید و صبر کنید تا خنک و سفت شود. (می توانید شربت را ته سینی بریزید اما باید خیلی سریع این کار را انجام دهید.)
  • پس از سفت شدن آن را با استفاده از چاقو یا قاشق از سینی خارج کنید.
  • تکه های نارگیل شما آماده است. آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشود.

تکه های نارگیل تکه های نارگیل

2. روش دوم برای تهیه پرک نارگیل

مواد لازم
آب 200 میلی لیتر
با تشکر 500 گرم
کرم تارتار نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل 50 گرم

زمان لازم برای تهیه پولکی یک ساعت می باشد


طرز تهیه

  • ابتدا کف سینی استیل را با کمی روغن چرب کنید.
  • آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. توجه داشته باشید که شربت کراست را نباید هم بزنید.
  • سپس خامه تارتار را به شربت اضافه کنید و صبر کنید تا طلایی شود.
  • یک قاشق از شربت را در سینی بریزید، اگر بلافاصله یخ زد، شربت آماده است.
  • حالا حرارت را خاموش کرده و نارگیل را به نوشیدنی اضافه کنید.
  • شربت خامه ای را روی سینی بریزید و سینی را بچرخانید تا شربت در کف سینی پخش شود.
  • صبر کنید تا شربت در سینی سفت شود سپس با قاشق آن را بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • چیپس را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

طرز تهیه پرک نارگیلطرز تهیه پرک نارگیل

نکات مهم پایانی

  • شربت پولکی نباید مدت زیادی روی آتش بماند چون بو و طعم سوختگی دارد.
  • همچنین اگر در معرض حرارت کم قرار گیرد شکننده نمی شود.
  • قبل از اینکه نوشیدنی تیره شود باید شعله را خاموش کنید.
  • سرکه سفید برای درست کردن حجیم مناسب است تا رنگ آن تیره نشود.
  • توجه داشته باشید که اگر به شربت سرکه اضافه نکنید باعث پوسته پوسته شدن شکر می شود.
  • مقدار نارگیل بستگی به ذائقه شما دارد.
  • بعد از ریختن نوشیدنی در سینی می توانید پودر نارگیل را روی صورت بپاشید.
  • می توانید فله ای را با انواع چای میل کنید.
  • اگر سس بعد از ریختن و خشک شدن به سینی چسبید و خارج نشد باید از چاقو استفاده کنید. به این ترتیب نوک چاقو را زیر لبه فویل فرو کنید تا جدا شود. همچنین می توانید سینی حاوی چیپس را به مدت 30 ثانیه در یخچال بگذارید و سپس با قاشق آن ها را از سینی جدا کنید.

اگر شما هم تجربه تولید دارید تکه های نارگیل آیا روش دیگری برای تهیه آن دارید یا می دانید تجربیات خود را با ما در میان بگذارید؟ شما می توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش ارسال کنید “ارسال نظر” در انتهای این صفحه به ما ایمیل بزنید تا به سوالات شما پاسخ دهیم و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا