G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه قالبی با زرشک و گردو

نارگیل غذای ساده ای است که خیلی سریع تهیه می شود و ایرانی ها معمولا آن را به عنوان شام سرو می کنند. کاکائو با مواد مختلفی پخته می شود و طعم آن با توجه به موادی که در تهیه آن استفاده می شود متفاوت است مانند کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ با سیب زمینی و غیره.

کوکو سبزی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تهیه آن از سبزیجات و تخم مرغ استفاده می شود. برای تهیه سبزی نارگیل و بهره مندی از خواص سبزیجات به کار رفته در آن، بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنید و به ترکیب و نسبت سبزیجات نارگیلی نیز توجه کنید. البته امروزه به دلیل مشغله های زندگی بسیاری از افراد سبزیجات را در فریزر نگهداری می کنند تا در مواقع لزوم به آنها دسترسی داشته باشند. در این مقاله طرز تهیه نارگیل وگان خوشمزه با زرشک و گردو در تابه و فر و همچنین نکات اولیه برای انجماد سبزیجات را به شما نشان می دهیم.

اگر به پخت کاکائو علاقه دارید، طرز تهیه کاکائو سبزی با سبزیجات خشک را در مجله بست بخوانید.

طرز تهیه کاکائو وگان خوشمزهطرز تهیه کاکائو وگان خوشمزه

این غذا برای دو نفر مناسب است و زمان آماده سازی و پخت آن حدود یک ساعت می باشد.

مواد لازم برای تهیه کاکائو وگان با زرشک و گردو برای دو نفر

تخم مرغ کامل 2 عدد
زرده 1 عدد
سبزیجات نارگیل (تره فرنگی، جعفری، برگ چغندر، پیازچه، ترخون، کاهو) 250 گرم
زرشک 1/2 فنجان
گردوی خرد شده 1/4 لیوان
سیب زمینی های کوچک 1 عدد
سیر 1 قرص
زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
نمک در حد لازم

طرز تهیه کاکائو وگان با زرشک و گردو برای دو نفر

  1. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید.
  2. زعفران را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
  3. تخم مرغ را به برگ های نارگیل آسیاب شده اضافه کنید و هم بزنید.
  4. سیب زمینی خام را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  5. یک حبه سیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  6. زرشک و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  7. در آخر ادویه ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  8. روغن را داخل ماهیتابه می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود سپس وقتی حرارت بالا رفت پودر کاکائو را اضافه می کنیم.
  9. سپس حرارت را کم کنید و یک طرف کوکو را بگذارید تا سرخ شود، سپس طرف دیگر را سرخ کنید.
  10. پس از پخته شدن کوکو، آن را در بشقاب بریزید و با گوجه فرنگی و لیمو تزیین کنید.

کوکو سبزی چیست؟کوکو سبزی چیست؟

در صورت تمایل می توانید کاکائو را در قالب درست کنید، برای این منظور می توان از دو روش استفاده کرد:

روش اول: بعد از داغ شدن روغن قالب را در روغن قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل آن بریزید.
روش دوم: پس از سرخ شدن کوکو، آن را با خلال به شکل دلخواه برش دهید.

طرز تهیه کیک نارگیلی گیاهی در فر

  1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. قالب مورد نظر را با روغن مایع چرب کنید. بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده شود تا به راحتی بتوان کاکائو را از آنها استخراج کرد.
  3. مخلوط کاکائو را داخل قالب بریزید و مواد را کاملا داخل قالب فشار دهید تا کوکو شکل قالب را بگیرد.
  4. کاغذ فر را روی سینی فر پهن کنید سپس قالب را روی آن قرار دهید.
  5. سینی را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
  6. اگر می‌خواهید کاکائو را برشته کنید، در 5 دقیقه آخر پخت، ورقه پخت را به سطح پایین‌تری ببرید.
  7. بعد از 30 دقیقه سینی را از فر خارج کرده و کوکو را از قالب خارج کنید.
  8. کوکو را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه با سبزیجات تزئین کنید.
  9. کوکو سبزی را می توانید برای ناهار یا شام با برنج یا نان سرو کنید.

برای تزیین مجلسی با کاکائو وگان می توانید از جعفری یا ماست استفاده کنید. فقط کمی خلاق باشید.

طرز تهیه نارگیل گیاهی برای دو نفرطرز تهیه نارگیل گیاهی برای دو نفر

کاکائو وگان در فرکاکائو وگان در فر

نکات مهم و اساسی در تهیه کوکوی گیاهی با زرشک و گردو برای دو نفر

  • همه مواد باید به تدریج و به ترتیب اضافه شوند و پس از افزودن هر یک از مواد باید مخلوط شوند.
  • سبزیجات نارگیل (تره فرنگی، جعفری، برگ چغندر، پیازچه، ترخون) را به طور مساوی بگنجانید و کاهو یک چهارم سبزیجات دیگر است.
  • اگر از سبزیجات منجمد برای تهیه کوکو استفاده می کنید، آنها را از قبل در یخچال قرار دهید تا آب شوند و هرگز زیر شیر آب نگذارید تا آب شوند.
  • هرگز از زردچوبه در تهیه کاکائو استفاده نکنید.

نکات اساسی در مورد انجماد سبزیجات

  • برای یخ زدن سبزیجات حتما از ظروف غذا یا کیسه های فریزر استفاده کنید. این بسته بندی ها از ورود مواد شیمیایی به مواد غذایی جلوگیری می کند و سلامت مصرف کننده را به خطر نمی اندازد.
  • چاقویی که برای بریدن سبزیجات استفاده می کنید باید تیز باشد تا بافت سبزی له نشود و ارزش غذایی آن حفظ شود.
  • سبزیجات را بسته بندی کنید و برای یک بار مصرف در مقادیر کم فریز کنید.
  • سبزیجات را برای مدت کوتاهی حدود یک تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید تا خواص و بهترین طعم آنها حفظ شود.
  • فریزر را با مواد غذایی پر نکنید تا هوای سرد در اطراف غذا بچرخد، زیرا نوسانات دما باعث می شود سبزیجات به خوبی یخ نزنند و کیفیت آنها کاهش یابد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا