G-9KVJSNYY19
سبک زندگی

طرز تهیه کیک کشمش و گردو پف دار به ۲ روش

مجله بست سرویس آشپزی کیک گردویی کشمشی یک کیک گردویی خانگی خوشمزه است که می توانید برای صبحانه، شام و یا برای تغذیه کودکتان از آن استفاده کنید. طرز تهیه این کیک شبیه کیک اسفنجی است اما نکاتی وجود دارد که حتما باید بدانید و رعایت کنید تا کیک باکیفیت و بدون مشکل تهیه کنید. در این مطلب دو طرز تهیه کیک کشمشی و گردو را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک کشمشی و گردو با روغن مایع و تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه کیک گردو و کشمش (4-5 نفر)
دقیق 1.5 فنجان (دسته فرانسوی)
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر قاشق چای خوری
وانیل به اندازه نیاز
با تشکر 2/3 لیوان
شیر 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
گردو 1/3 فنجان
کشمش 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پفکی کشمش و گردو به دو روشطرز تهیه کیک پفکی کشمش و گردو به دو روش

دستور پخت:

  • در یک کاسه بزرگ و مناسب، تخم مرغ هایی که به دمای محیط رسیده اند را بشکنید و با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید.
  • روغن را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • حالا شیری را که از یخچال خارج کردیم و به دمای محیط رسیده بود به مواد اضافه می کنیم و با مخلوط کن مخلوط می کنیم.
  • بعد از آن ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم تا یکدست شوند
  • مخلوط آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می زنیم (تا کیک پف کرده نخوابد).
  • کشمش ها را در آرد بغلتانید تا به ته ظرف و مایع کیک نریزد.
  • نصف مقدار مایه کیک را در قالب بریزید (18 قالب برای این مقدار مناسب است) و گردو و کشمش قیمتی را که به آرد آغشته کرده اید روی این مواد بریزید.
  • سپس بقیه مخلوط کیک را داخل قالب می ریزیم، سپس بقیه گردو و کشمش را دوباره روی کیک می ریزیم.
  • فر را 20 دقیقه قبل با دمای 165 درجه روشن کردیم تا داغ و آماده شود.
  • کیک کشمش و گردو را در سینی فر قرار دهید و به مدت چهل و پنج دقیقه بپزید. در 20 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید.
  • بعد از نیم ساعت می توانید در فر را باز کنید و کیک را با خلال دندان تست کنید اگر به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده است.

در صورت تمایل می توانید یک قاشق چایخوری پودر دارچین به آرد اضافه کنید. کیک کشمش و گردو و دارچین رایحه دلپذیر دارچین را در این کیک کشمشی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

برای تهیه کیک کشمشی بدون پخت با کرک زیادمی توانید با استفاده از قابلمه فر خانگی درست کنید و در آن کیک کشمشی و گردو بپزید. برای آموزش طرز تهیه فر دستی به مقاله طرز تهیه کیک گورخری در فر دستی مراجعه کنید.

برای تعمیر کیک کشمش و گردو با ماست بدون شیرطرز تهیه کیک اسفنجی با ماست را می توانید دنبال کنید.

طرز تهیه کیک پفکی کشمش و گردو به دو روشطرز تهیه کیک پفکی کشمش و گردو به دو روش

طرز تهیه کیک کشمشی و گردو بدون تخم مرغ (کیک کماج)

مواد لازم (برای 6 تا 7 نفر)
دقیق 2 و 1/2 فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
با تشکر 1 لیوان
روغن 1/2 لیوان
خمیر 1 قاشق غذاخوری
گردو هر چقدر که بخواهی
خرمای خرد شده چند تا
شیره خرما 3/4 لیوان
کشمش زیر 3/4 لیوان
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

  • برای تهیه کیک بدون تخم مرغ ابتدا کشمش ها را بشویید و خشک کنید و با کمی آرد (به اندازه نوک انگشتتان) مخلوط کنید تا بعداً به ته کیک فرو نرود.
  • آرد را با بکینگ پودر و کمی نمک مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
  • هسته خرماها را جدا کرده و برش بزنید.
  • شیر ولرم را با مایه خمیر و یک قاشق شکر مخلوط کرده و هم می زنیم تا عمل کند.
  • آب، شکر، شیره و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید تا شکرها کاملا حل شوند، سپس شیر گرم را اضافه کنید، سپس مخلوط آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا آرد حل شود.
  • کشمش آغشته به آرد و خرما و گردوی خرد شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
  • روی کاسه را با پارچه می پوشانیم و یک ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند.
  • قالب مورد نظر را انتخاب کنید، روی آن را با کره چرب کنید (می توانید از قالب مافین استفاده کنید) و قالب را 3/4 از مخلوط آماده شده پر کنید.
  • روی آن را با کنجد تزیین کنید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
  • کیک کماج سالم و خوشمزه آماده است.

کاربران گرامی؛ امیدواریم این دو طرز تهیه برای شما مفید واقع شده باشد و بتوانید در منزل یک کیک گردو و کشمش خوشمزه درست کنید و از آن لذت ببرید. همچنین می توانید دستور تهیه بیسکویت کشمشی مجله بست را بخوانید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا